4 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 10 32.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 35.5%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 6.5%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 8 25.8%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Flash Forward (ATV)

Oy: 1 3.2%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 3.2%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Muhtesem yüzyil acik ara önde olsada her iki grubtada düsüs yasamis hele AB de cökmüs.

Kuzey Güney de düsüs yasamis hele total de 6 Reytinge düsmüs.

Sakarya Firat siralamada 5. Olsada Reytinglerde düsüs yasayanlardan dünkü süper bölüme ragmen nasil düsmüs anlamadim son haftalarin hatta belkise sezonun en iyi bölümüydü.

Cocuklar Duymasin son haftalarda yükseliste iki grubtada ilk 10 a girmeyi basarmis. Atv inat etmeyip özeti kisa tutsa veya hic özet vermesi Dizi 5 reytingin Altina düsmez.

TUI 3. Bölümüylede düsüs yasamis olsada 6. Olarak basarili olmus.

Kurt Kanunu total de 74. AB de 66. Olmus yani vasat bir sekilde yoluna devam ediyor.

Bugün Kurt Kanunu haric bütün yapimlar düsmüs

ab de 5.69 reyting fark var

haftaya dahada artar maç oldugu zaman 13:67 almıstı m.yüzyıl maçlar m.yüzyıla yariyor :))

sbt denekleri tüm dizileri düsürmenin pesinde ama hatirlatirim
5.69 reyting en az reyting alabilen yapım 100 içersinde yok hertürlü muhteşem yüzyıl bu hafta düstügü halde rakiplerindeki arasindaki fark hiç azalmamıs :)

1 2 3 4 5 . 1.2.3.4.5.6.9 reyting 😉 Matamatik uzmanı degilim ama az çok anlarim yani arada ovalar daglar denizler var haftaya 16 lara çıkacagi kesin :) fragmani görmek lazım ilk

daha oncede soyledım dızı ızleyıcısıyle mac ızleyıcı pek gecıskenlık gostermez. hatta mac ıcın ekranı acanlar devre arasında dızıye bakıp dızının reytıngı artırıyor.. muhtesemı bu hafta hıc zapıng bıle yapmadım ne oldu tam bılmıyorum ama haftaya senaryo toplamazsa gumlemesı hıcte suprız olmaz :)))))))

maç oldugu hafta m.yüzyıl etkilenmio hatta maç devre arasinda diziye zampig share artiriyolar 12:56 almıstı 2 hafta önce maç oldu 13:37 çıktı maç bazen ilaç bazen zehir gibi olur :D ama nese hafta yine birinciyiz m.yüzyil yayinlandigi 2.haftadan beli full birinci helal olsun rakiplerine büyük fark attı

totalde özeti bile 97 yapımı geçmis helal nedim :D

bu çarşamba bütün diziler şokeeee bir düşüş yaşamış... inanamıyoree...

dün kuzey ve uzayı izledim.. denk geldiği zaman my izledim.. Valla dün izlediğim ve en sürükleyici hikayesiyle kuzeyi ve uzayı tebrik ederim..
my hakkında pek tahmin yürütemiyorum.. iyi değil ama kötüde değil açıkçası..

Cocuklar duymasın 2-3 haftadır berbat bolumler yayınlıyor. sanırım bırol guven seksenlerle kafayı fazla bozdugundan. cocuklar duymasına pek vakıt ayırmıyor. acıl seklerı bırakıp cocuklar duymasına vakıt harcamalı yoksa atv cocuklar duymasını bıtırebılır. gercı cocuklar duymasının seneye devam edecegı konusuluyor ama bu espırıle dızının sansı az

Son düzenleme:
çocuklar duymasını eskiden hiç kaçırmazdım bu yıl pek izlemiyorum ama çok kaliteli bir dizidir.bu reytinglerle de her türlü devam eder

tui sırf geniş ailenin izleyicisi iliyzor ama yakında düşer 20-25 bölüm sürse o diziye başarı:D

tui sırf geniş ailenin izleyicisi iliyzor ama yakında düşer 20-25 bölüm sürse o diziye başarı:D

böyle diziler uzun sürer izleyicisi tuhaf bir kitle geniş aile bununla karşılaştırılmayacak kadar kaliteli bir komediydi kendine has karakterleri ve dili oluşmuştu T.U.İ ise ne olduğu belli olmayan espri kalitesi düşük vasat altı bir film bana kalsa hiç başlatmazdım böyle bir fiyaskoyu ama izleyenleri yinede azımsanmayacak boyutta adanalı o saçma senaryosuna ve oyunculuklara rağmen iki yıl sürdü bundanda kurtulmamız uzun sürecek..

Fox'un günlük dizilerinden Deniz Yıldızı ve Dinle Sevgili'yi izledim, Deniz Yıldızı geçen sezonki gibi heyacan arttı baya güzel bölümdü, ama şu yeni oyunculara ısınamadım Deniz'i özledik keşke dizide olsaydı umarım başka dizide görürüz onu. Dinle Sevgili'de güzeldi müzikler felan değişmiş bu sezonki reytingleri geçen sezona göre daha iyi gidiyor, AB'de azda olsa yükselmiş.

böyle diziler uzun sürer izleyicisi tuhaf bir kitle geniş aile bununla karşılaştırılmayacak kadar kaliteli bir komediydi kendine has karakterleri ve dili oluşmuştu T.U.İ ise ne olduğu belli olmayan espri kalitesi düşük vasat altı bir film bana kalsa hiç başlatmazdım böyle bir fiyaskoyu ama izleyenleri yinede azımsanmayacak boyutta adanalı o saçma senaryosuna ve oyunculuklara rağmen iki yıl sürdü bundanda kurtulmamız uzun sürecek..

şu an kanalın en zayıf dizisi yükselmezse yerine yenisini bulmaları uzun sürmez:D

Ben gerçekten anlamıyorum. 1 haftada 3 reyting düşüş olur mu? Kesinlikle bu SBT yanlış. Dizi ne kadar sıkıcı olursa olsun reyting o kadar düşemez. İmkansız. Muhteşem Yüzyıl bu güne kadar hep güzel bölümlerle ekrandaydı. Dün de güzel bir bölümdü. SBT utanmazsa Türkün Uzayla İmtihanını birinci yapacak. Kesinlikle SBT Show Tv, TRT ve STV`ye çalışıyor. Kuzey Güney`de güzel bir bölümle karşımızdaydı. En az 8 reyting bekliyordum. TNS gelse de kurtulsak

Ben gerçekten anlamıyorum. 1 haftada 3 reyting düşüş olur mu? Kesinlikle bu SBT yanlış. Dizi ne kadar sıkıcı olursa olsun reyting o kadar düşemez. İmkansız. Muhteşem Yüzyıl bu güne kadar hep güzel bölümlerle ekrandaydı. Dün de güzel bir bölümdü. SBT utanmazsa Türkün Uzayla İmtihanını birinci yapacak. Kesinlikle SBT Show Tv, TRT ve STV`ye çalışıyor. Kuzey Güney`de güzel bir bölümle karşımızdaydı. En az 8 reyting bekliyordum. TNS gelse de kurtulsak

sadece m.yüzyil düsse bisi demicem hepsi düsmüs sbt sonu yakın tns bekliyoruz

Bende hic inanamiyorum nasil oluyor bir hafta 2 reyting kaybediyi diger hafta yukseliyo.Bu hafta her dizi'de dusus var TNS gelsin artik.

Artık reytingler düşmeye başladı. Çünkü yaz geldi. Bu sonuçlara alışırız yakında. :)

Çocuklar Duymasın'ın yükselmesinin sebebi aslında reytinglerini arttırması değil gündüz kuşağındakilerin yazın gelişiyle az izlenmesiyle çok düşmesi :)

Artık reytingler düşmeye başladı. Çünkü yaz geldi. Bu sonuçlara alışırız yakında. :)

Çocuklar Duymasın'ın yükselmesinin sebebi aslında reytinglerini arttırması değil gündüz kuşağındakilerin yazın gelişiyle az izlenmesiyle çok düşmesi :)

yaz geldide denize giden yok evi terkeden yok okullar açık bu oranlar inandırıcı değil hazirandan sonra dediklerin doğru ama bu mevsimde herkes evinde.. şahsen ben akşam saat 8 de piknik yapana rastlamadım .. yine herkes normal hayatın seyrini yaşıyor..

yaz geldide denize giden yok evi terkeden yok okullar açık bu oranlar inandırıcı değil hazirandan sonra dediklerin doğru ama bu mevsimde herkes evinde.. şahsen ben akşam saat 8 de piknik yapana rastlamadım .. yine herkes normal hayatın seyrini yaşıyor..

havalar ısındıgından ve hava daha gec karadıgından ınsanlar evıne gec gırıyor. tabıkı coCuklarda artık oyuna dısarda daha cok vakıt harcıyor tv acılmadıhından reytınglerın dusmesı normal.

ozelıkle muhtesemın ab de dusmesı, zengılerın havaların duzelnesı ve ısınmasıyla dısarda yemege eglenmeye gıttıklerı anlasılıyor :))))))) demekkı mılet muhtesemden okadar sıkılmıs kı havalar ısınır ısınmaz kendılerını dısarı vurmuslar :))))))))