4 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 10 32.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 35.5%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 6.5%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 8 25.8%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Flash Forward (ATV)

Oy: 1 3.2%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 3.2%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Muhteşem Yüzyıl reytingleri düşmüş, bence sebebi seyircinin olmayacağını bildiği şeyler üzerinden senaryo yazılıyor. Bu bölüm Sultan Süleyman yere yığıldı mesela, burada ben çok sıkıldım çünkü ona bir şey olmayacağını biliyorum.

benim bu konuda fikrim şöyle: aslında bu yorumum fanatiği olduğum kuzey güney dizisi için aynı zamanda bir özeleştiri niteliğindedir. şöyleki:

30 bölüm oldu ve nerdeyse ilk sezonunu bitirecek ama hala dizinin en önemli konularından (en temel konusu aynı zamanda) birisi işlenmedi hiç. yani kuzey ve cemre aşkı. üstelik daha da zeynep üzerine oynuyorlar. ya millet cemreyi istiyor ve zaten butün dizi kuzey cemre aşkı üzerine kurulu olacaktı. ee hani nerde.
eğer büyük reytingler istiyorsak bu aşkı işlemek kesinlikle şart. bunu bir örnekle açıklamak istiyorum:
fatmagülün suçu ne dizisinin bu haftaki fragmanına baktım. dizini sanaristleri aşkı o kadar iyi işlemişler ki dizi her bölüm sırf bu aşk nereye gider diye merak edip 15 civarı reytingle izliyor.
yani demek istediğim kuzey güney aşkı işlediği anda reyting tavan yapar. üstelik dizinin diğer en önemli ve temel konusu olan kuzeyin dövüşmesi de eklendimi tam süper olur.

ya anlamadığım bişey de şu ki: bu iki dizinin senaristleri aynı. ama niye kuzey güneyi fatmagülün seviyesine çıkaramıyorlar.(reyting bakımından tabiiki. zaten kalite olarak kuzey güney kesinlikle önde..)

günün yoranı geldi arkadaşlar kaçın:))

muhteşem yüzyılın düşeceğini dün söylemiştim öbgz düşünce buda düşüyor sbt nin uyduruk reyting sonucu muhteşemin dünkü bölümü diğer bir çok bölümünden daha çarpıcı daha güzeldi.. özellikle halit ergenç dün süper performans sergiledi adamın mimikleri üzüntüsü yürürkenki yalpalaması herşeyi muhteşemdi.. pargalıdan zaten bahsetmeye gerek yok klas bir oyunculuk sergiliyor okan dünkü bölümün düşmesinin hiç bir mantıklı sebebi yok akılla mantıkla izah edilecek bir durum değil sadece sbt sallamasyonu derim o kadar...

kuzey güney istikrarını koruyor aynı yerde geçen hafta nerde bıraktıysak ordan takılmış durumda az buçuk bir düşüşü var ..

sakarya fırat ı hiç izlemedim bundan sonrada hiç izlemeyeceğim için yorum yapmayayım en iyisi..

türkün uzayla şeysi... film değil dandik bir dizi, izleyenlere allah yardımcı olsun gülebiliyorlarsa ne mutlu onlara ..ben gülmeyi bırakın izlemeye tahammül edemiyorum..

eveeet arkadaşlar bir günün reytingini daha yorduk... herkese tünaydın

muhteşem yüzyıl ve kuzey güney en iyi bölümleriydi nerdeyse düşmeleri çok saçma:(

Kuzey Güneyi izledim. Bu bölüm de güzeldi. Diziyi bu aralar takip edebiliyorum. Çok yavaş , donuk sahneler yok.
Türkünakıllaimtihanına baktım malesef. Dayanamıyorum. İzliyorum biraz biraz.
Eyvah düşüyoruma bakamadım. Muhteşem yüzyıl izlemeyince denk gelemedik demek ki... Formatını seviyorum ama..

benim bu konuda fikrim şöyle: aslında bu yorumum fanatiği olduğum kuzey güney dizisi için aynı zamanda bir özeleştiri niteliğindedir. şöyleki:

30 bölüm oldu ve nerdeyse ilk sezonunu bitirecek ama hala dizinin en önemli konularından (en temel konusu aynı zamanda) birisi işlenmedi hiç. yani kuzey ve cemre aşkı. üstelik daha da zeynep üzerine oynuyorlar. ya millet cemreyi istiyor ve zaten butün dizi kuzey cemre aşkı üzerine kurulu olacaktı. ee hani nerde.
eğer büyük reytingler istiyorsak bu aşkı işlemek kesinlikle şart. bunu bir örnekle açıklamak istiyorum:
fatmagülün suçu ne dizisinin bu haftaki fragmanına baktım. dizini sanaristleri aşkı o kadar iyi işlemişler ki dizi her bölüm sırf bu aşk nereye gider diye merak edip 15 civarı reytingle izliyor.
yani demek istediğim kuzey güney aşkı işlediği anda reyting tavan yapar. üstelik dizinin diğer en önemli ve temel konusu olan kuzeyin dövüşmesi de eklendimi tam süper olur.

ya anlamadığım bişey de şu ki: bu iki dizinin senaristleri aynı. ama niye kuzey güneyi fatmagülün seviyesine çıkaramıyorlar.(reyting bakımından tabiiki. zaten kalite olarak kuzey güney kesinlikle önde..)

fatmagüldeki oyunculuklar daha iyi:D

Her Çarşamba akşamı olduğu gibi yine Muhteşem Yüzyıl'ı izledim. Çok güzel bir bölümdü. Halit Ergenç fevkalade başarılı bir aktör. Kesinlikle bu bölümün en iyisi oydu diyebilirim.

Pargalı'ya giderek sinir oluyorum. Kendini bu kadar üstün görmesini anlamlandıramıyorum. Eskiden hiç böyle değildi. Hatice'yle olan aşkı dillere destandı. Gizli gizli buluşurlardı, mektup yazarlardı. Gerçekten onların o günlerinden şimdi eser yok!

Nigar kalfayı da çok seviyorum. Onun da paşaya duyduğu aşk aşikar. Ama bir tarafta da Hatice var. Onun da böyle mutsuz olmasını istemiyorum. Yani hem Nigar hem Hatice mutlu olsun istiyorum. Paşayla da olmuyor, paşasız da olmuyor. Sinir İbrahim!

Cihangir'in durumuna çok ama çok üzüldüm. Meryem'in oyunculuğu tartışılmaz derecede etkili. Bize o ruh halini hemen yansıtabiliyor.

Her Çarşamba akşamı olduğu gibi yine Muhteşem Yüzyıl'ı izledim. Çok güzel bir bölümdü. Halit Ergenç fevkalade başarılı bir aktör. Kesinlikle bu bölümün en iyisi oydu diyebilirim.

Pargalı'ya giderek sinir oluyorum. Kendini bu kadar üstün görmesini anlamlandıramıyorum. Eskiden hiç böyle değildi. Hatice'yle olan aşkı dillere destandı. Gizli gizli buluşurlardı, mektup yazarlardı. Gerçekten onların o günlerinden şimdi eser yok!

Nigar kalfayı da çok seviyorum. Onun da paşaya duyduğu aşk aşikar. Ama bir tarafta da Hatice var. Onun da böyle mutsuz olmasını istemiyorum. Yani hem Nigar hem Hatice mutlu olsun istiyorum. Paşayla da olmuyor, paşasız da olmuyor. Sinir İbrahim!

Cihangir'in durumuna çok ama çok üzüldüm. Meryem'in oyunculuğu tartışılmaz derecede etkili. Bize o ruh halini hemen yansıtabiliyor.

reklam da bile kanaldeıstırmedım semde benım kafadansın

ucan macera alacagi reyting en fazla bu

ama m.yüzyıl sezon finali 20 reytingi geçer ab de bence
geçen sene bile 20 reytingi geçemedi sezon finali bu sene hayatta geçemez hayal kurma aga 13 alır en fazla ab de 15-16

15 mi :d :d ne 15 i aga 2000 kişiye göre bile 11-12 alıyo zar zor :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
yorumuma gelirsek muhteşem yüzyıl acayip düşmüş özellikle ab de 13 e düşmesi şok etkisi yarattı.kuzey güneyde düşmüş haftaya yeniden toparlar bence bölüm iyiydi.türk ün uzayla imtihanı güzel bi dizi iyi reytingler alıyo helal olsun :D sakarya fırat ve çocuklar duymasın da gayet iyi oranlarla üst sıralardalar helal olsun.

yorumuma gelirsek muhteşem yüzyıl acayip düşmüş özellikle ab de 13 e düşmesi şok etkisi yarattı.kuzey güneyde düşmüş haftaya yeniden toparlar bence bölüm iyiydi.türk ün uzayla imtihanı güzel bi dizi iyi reytingler alıyo helal olsun :D sakarya fırat ve çocuklar duymasın da gayet iyi oranlarla üst sıralardalar helal olsun.

haftaya muhtesem artar vadi fragmanı coktımı otobusdeım suan

Muhtesem yüzyil acik ara önde olsada her iki grubtada düsüs yasamis hele AB de cökmüs.

Kuzey Güney de düsüs yasamis hele total de 6 Reytinge düsmüs.

Sakarya Firat siralamada 5. Olsada Reytinglerde düsüs yasayanlardan dünkü süper bölüme ragmen nasil düsmüs anlamadim son haftalarin hatta belkise sezonun en iyi bölümüydü.

Cocuklar Duymasin son haftalarda yükseliste iki grubtada ilk 10 a girmeyi basarmis. Atv inat etmeyip özeti kisa tutsa veya hic özet vermesi Dizi 5 reytingin Altina düsmez.

TUI 3. Bölümüylede düsüs yasamis olsada 6. Olarak basarili olmus.

Kurt Kanunu total de 74. AB de 66. Olmus yani vasat bir sekilde yoluna devam ediyor.

Bugün Kurt Kanunu haric bütün yapimlar düsmüs

muhteşem yüzyıl ve kuzey güney en iyi bölümleriydi nerdeyse düşmeleri çok saçma:(

sbt varken her hafta böyle reytinglere alıştık artık kaldı şurda 20 gün sonra sbt nihayete eriyor:)

kuzey güneyi izlemediğim için bişey diyemem ama muhteşemin en iyi bölümlerinden biriydi heleki halit ergenç dün döktürdü resmen adamın mimikleri muhteşem :) son sahnede mustafanın kucağına yığılmadan önceki yürüyüşü hali tavrı süperdi...koskoca bir cihan imparatorunun acısını yüzünden okumak mümkündü...