29 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 23.3%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 33.3%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 30.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 6.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 13.3%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 1 3.3%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• A.Madrid - Hannover maçı (Star)

Oy: 7 23.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Perşembe gecesi neler oldu ?
Kurtlar Vadisi Pusu mu ? Fatmagül'ün Suçu Ne mi ? Suskunlar mı ? Günün gülen dizisi hangisi oldu ?
Alemin Kıralı, reytinglerde de kırallığını gösterebildi mi ?

Sonuçlar belli oldu.

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" yine iki grupta da zirvenin sahibi oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu, zirve takibini sürdürerek günü 2. sırada tamamladı.

Suskunlar başarısını sürdürdü. Dizi A/B'de 3. totalde 6. sırada yer aldı.

Alemin Kıralı, bu hafta A/B'de yükselişe geçti. Dizi, güçlü rakiplerine rağmen her iki grupta da ilk 10 içerisinde yer almayı başardı.

Şanslı Masa, bu hafta atağa kalkarak A/B'de 7. oldu.

Son düzenleme:
Fatmagulu izliyorum. Super gidiyor. Zirvedeyiz yine bence :)

Fatmagulun sucu ne superdi..
Haftalarca bı gerilim bı dramdan sonra bu hafta güzel bı ; sevinç , huzur.. Agirlikliydi.. Artık bu huzur dolu bölüme bütün fatmagul takipçilerinin ihtiyacı vardı diye düşünüyorum.. Süper süper.. Gercekten de baya başarılı bı dizi :)))). Bu arada Erdoğan ile Selim'in hayelleride beni benden aldı. Tabi bide mukaddesin fatmagule , utanarak odasına tam gittiğinde söyledi laflar :))) baya guldumm.. Neyse bu gün huzurlu yaticagiz en azından :))

KVP izliyorum son reklamda bomba gibi bir bölüm oldu biz zaza ölecek diye beklerken Davut Tataroglu gitti

Kurtlar vadisi pusuyu izledim muhtesem bolumdü davut tataroglu öldü ishallah yarin zirvedeyiz

KURTLAR VADİSİ PUSU yu izledim.muhteşem,süper,harika bi bölümdü yine.zaza ölecek diye beklerken davut un ölecek olmasına şaşırmadım desem yalan olur davut un öleceğini hiç düşünmüyodum :D kara yine şovunu yaptı süper bu adam

suskunların ezele bir benzerliği daha çıktı. eyşanın babası kötüydü eyşan babasını sevmezdi.. şimdi ecevitin babası kötü hapse girmiş çıkmış ecevitte babasını sevmiyor :))))))))) daha önce büssrü benzerlik vardı. bölüm ilerledikçe daha bakalım neler çıkacak ortaya. suskunlar kurtları zorlar ama geçemez

Aynen, Zaza'yı sezon finalinde götürecekler gibi.

Zaza yine iyi yani dizide gülmek için bir sebep. Zaten Zaza karakterini canlandıran Ali Sürmeli, sezon sonu oyunculuğu bırakacağını açıkladı yani bu yöndende öleceğini anlıyoruz.

Deniz Yıldızı'nı izledim, çok iyiydi. Bir Erkek Bir Kadın bu hafta AB de ciddi artış yapabilir :)