tnt de hiçbir dizi 12-13 reyting alamaz
tnt vadi kanali artık
tnt de hiçbir dizi 12-13 reyting alamaz
suskunlar vadi karsılastırmak hata
vadi 20 30 reytingleri görmüs rekortmen dizi
suskunlar iki bölüm totalde hayal kırıklığı yarattı tüm kisiler türkiye çapında hayal kırıklığı yaratti 8 9 alamadi
İsterse 70 reytingi görsün önemli olan şu an aldığı reytingler. Bu işler bölüm sayısına falan bakmaz iyi bir iş yaparsan izlenirsin. Suskunlar iki yıldır zirvede yarışan, rakip tanımayan iki güçlü diziye rağmen çok iyi bir giriş yaptı. Başka hiçbir dizi kolay kolay bu kadar başarılı olamazdı bu iki dizi karşısında. Dizi hakkında gelen hemen hemen tüm yorumlar da olumlu yönde ve bu da dizinin zamanla daha da yükselebileceğini gösteriyor...
YA bir Dakika Ya Vadi Ne zaman 23ratingi gecti ki Siz 30rating Diyorsunuz?Gecenlerde takas itiraf etti vadinin 23ratingi gecemedigini
Ya Takas Sen Gecen Defa demedin Mi?Vadinin En Cok Aldigi reyting 23.50 diye?
fark attı git bak bakalım total grubunun reytinglerine suskunlar da vadinin özetide 5 reyting aldı.suskunlar 5.68 vadi nin özeti 5.08 evet fark atmış 2 hafta önce vadinin özetini geçememişti
Birine, özellikle bir admine "git bak bakalim" demen bence saygisizlik.
git bak bakalım dedim diye mi saygısız oldum enteresan.
Bence saygisizlik, bana desen her neyse derim alistim derim böyle sert yorumlara ama admine demeni yakistiramadim.
ne alakası var ya adminde insan değil mi? hem git bak bakalım ne bi küfür ne bi hakaret anlamadım valla
Evet o da bir insan fakat bu forum için kis demeden yaz demeden, sabah demeden aksam demeden 5 yil boyunca çalismis olan bir insan. Zaten küfür veya hakaret demedim sadece biraz daha yumusak dille istedigini söyleyebilirdin.