Suskunlar, Kurtlar Vadisi Pusu'yu Geçebilir mi ?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,925
Puanı
1,061
Yeni Dizi SuSKunLAR Ilk Bolumleriyle Buyuk Reytingler Alip Zirve Icin Buyuk Umut Vad Etti.Dizinin Kendi Gunundeki Rakipleri Malum:Fatmagul Ve Vadi.Dizinin Simdilik Fatmagulun Sucu Ne? Dizisini Gecmesi Cok Zor Gorunuyor.Ama Vadinin Son Zamanlardaki Dususuyle SuSKunLAR'la Vadi Arasindak Farki Epey Dustu.Bunun Devami Gelirmi?SUSKunLAR Vadi'yi Gece Bilirmi?Bu Ne Zaman Olur?

Son düzenleme:
evet fark baya kapandı bizim özetle kapışıyolar :d

Takaaaas SuSKunLARi Bu Kadar Kucumseme.Taam Mi?

Kendi Sahsi Fikrim SusKUnLAR Bu Gece Vadiyi Gececek.Aslinda Bu Surpriz degil.aralarinda sadece 2rating fark var

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gece bilir mi bilemem ama gündüz bilebilir diye düşünüyorum.Çünkü orası Kurtlar vadisi olduğu için gece kurt ulumalarından dolayı Yavuz abi gibi "topuk topuk topuk" deyip tabana kuvvet yapabilirler.Ama gündüz kurtların pek ortalarda gezinmediğini düşünürsek gündüz bilebilirler belki Kurtlar vadisini.Gerçi bilseler ne olucak onlar "suskunlar".Suskun adam kime anlatacak?Bir başlıktan bu kadar geyik yapılır mı diye soranlara:

"Başlık bu kadar malzeme verince geyik yapmamam kaçınılmaz oluyor."

Eğer bununda üstüne yorum yaparsanız size iğrenç bir espriyle karşılık verebilirim:

"Koyun mu yapsaydık gardaş?"

mayıs ayında gerçek reytingler yeniden ölçülmeye başlayacakmış
Suskunlar bence perşembe akşamlarının en kaliteli dizisi

vadi türkiye sınırlarını aşan bi dizi türkiye de kalite olarak rakibi yok.suskunlar geçemez neyi geçiyo :D

Su an için geçemez bence. Ama ilerleyen aylarda Suskunlar dizisine büyük sürpizler yasanirsa çok az farkla AB grubunda geçebilir ama su an pek ihtimal vermiyorum geçecegine.

Başlık düzeltildi. Özellikle başlıklarda Türkçe'yi düzgün kullanmaya özen gösterelim.

Suskunlar, çok beğenildi ve bence maksimum düzeyine henüz ulaşmadı. A/B'de geçmese bile farkı iyice azaltabilir ilerleyen haftalarda. Totalde ise hiç geçemez...

Fb Mehmet fb yorumun icin tesekurler.bi S.G.A.T.i Buyuk Yazarsan:).@burak Bana Cok Antipatik Geliyosun.

Ya Niye Bu Kadar Olumsuz Dusunuyorsunuz?2rating Dedigin Nedir Ki?Ben Dream'e Katiliyorum.TNS geldiginde SuSKunLAR fatmagulu de gececek.ben SBTye Inanmiyorum.resmi Bir sirket Degil.ONLAR OLMASA VADI 5RATINGE KADAR DUSERDI.

Ya Niye Bu Kadar Olumsuz Dusunuyorsunuz?2rating Dedigin Nedir Ki?Ben Dream'e Katiliyorum.TNS geldiginde SuSKunLAR fatmagulu de gececek.ben SBTye Inanmiyorum.resmi Bir sirket Degil.ONLAR OLMASA VADI 5RATINGE KADAR DUSERDI.

ben reytinglerin hiçbirine inanmıyorum.tüm ülkenin reytingleri ölçülse vadi en az 20 reyting alırdı.

Geçen hafta hem totalde hem de A/B'de Vadi'nin özetine fark attı Suskunlar.

fark attı git bak bakalım total grubunun reytinglerine suskunlar da vadinin özetide 5 reyting aldı.suskunlar 5.68 vadi nin özeti 5.08 evet fark atmış :d 2 hafta önce vadinin özetini geçememişti :d

Son düzenleme: