- Reaksiyon puanı
- 2,354
- Puanı
- 809
İyi bile dayandı bu reytinglerle... TMC yapım bu sene hayal kırıklığı yaşatıyor...
Bence elinden geleni yapmadı... Bizim Yenge ve Bir Çocuk Sevdim iyi başladı ancak 4-5 bölüm yayınlanmadan senaryo sıkıntısı çekmeye başladı... Çoğu dizisini planlama yapmadan ekrana sürüyor... Ufak bir hikaye yakalayıp dizi yapıyor ancak dizlerde davamlılık yok denecek kadar az... Devamı gelmiyor hikayelerin ve bir noktada diziler tıkanıyor...
"Yasiyor" kelimesini kullanilmasi daha dogru "yasatiyor" yerine cünkü TMC elinden gelenini yapti bu sezon. Dizileri cok iyi basladi ( Bir Cocuk Sevdim ve Bizim Yenge) sadece Bir Ömür Yetmez ve Koyu Kirmizi basarili reytinglerle baslayamadi yayin hayatina..
Bence elinden geleni yapmadı... Bizim Yenge ve Bir Çocuk Sevdim iyi başladı ancak 4-5 bölüm yayınlanmadan senaryo sıkıntısı çekmeye başladı... Çoğu dizisini planlama yapmadan ekrana sürüyor... Ufak bir hikaye yakalayıp dizi yapıyor ancak dizlerde davamlılık yok denecek kadar az... Devamı gelmiyor hikayelerin ve bir noktada diziler tıkanıyor...
Onlar eski dizileri... Ben bu sene için söylüyorum... Bu sene TMC hiçbir dizisine gereken önemi vermedi...
Katilmiyorum. Aliye ve Bir Istanbul Masali dizilerine cok cok emek harcanmisti. Aynisi Binbir Gece dizisi icin gecerli. Belki Koyu Kirmizi ve Bir Ömür Yetmez dizileri aceleye gelmis olabilirler fakat Bir Cocuk Sevdim ve Bizim Yenge degil..
Bu sene gerçekten TMC çok başarısız. Bir Çocuk Sevdim ve Bizim Yenge çok iyi başlamasına rağmen devamını getiremediler.
Star, çok bile sabretti dizi için.![]()
Bunun sucu TMC de degil, senaristlerde.
Senaristler TMCye bagli olabilir fakat bir dizinin gidisatini senaristler belirler.
Bunun sucu TMC de degil, senaristlerde.
Senaristler TMCye bagli olabilir fakat bir dizinin gidisatini senaristler belirler.
yok öyle bişey suç tmc ye aittir
Bir diziyi kim yaziyor takas? Yapim sirketi mi yaziyor, senarist mi yaziyor? Bir dizinin gidisatini kim belirliyor? Senarist mi TMC mi?
OzaN: O kadar kolay degil ki cabuk bir senarist bulmak. Tüm senaryo toparlanmasi lazim..
o senaristi kim buluyo yapım şirketi ee kötü yazınca senarist iyi olunca yapım şirketi tabi ki hayır kötüyse değiştirecen ya da hiç onunla çalışmayacan mesela hayat devam ediyor 6.7. ve 8.bölümleri yazan senaristi kovmuştu![]()
halk beğenmedikten sonra bi faydası olmuyo
Demek ki TMC konuyu begenmis ve ilk bölümleri begenmis.
Aslinda Koyu Kirmizinin reytingleri Kalbim 4 mevsinden daha iyiydi...