"Koyu Kırmızı" Bitiyor| Final Yapıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Star bu güne kadar dayandıysa sezon sonuna kadar dayanır diye düşünüyordum aslında.

Diğer diziler ne olacak? Birini bitiren hepsini de bitirebilir.

Tahmin etmiştim 13 bölüm süreceğini. Star TV çok bile dayandı bence. PT-2'de almaması şaşırtıcı oldu.

Kalbim 4 Mevsim'de 13. bölümde biter bence.

ilk 100e bile giremediği oluyordu.. dizi boşu boşuna yayın yapıyordu ancak oyuncular bu durumda yeni projlerinde daha düşük maaş alacak.. yani oyuncular için kötü oldu bu durum

Star'ın ne yaptığını anlamadım.Koyu Kırmızı çok iyi olmasa da bana göre orta derecede giden bir dizi.Ve Kalbim 4 Mevsimden daha iyi reyting alıyor.Kalbim 4 Mevsim totalde ilk 100'e zar zor girerken star 12 bölümdür yayınlıyor.Ben,annemler izliyor diye izledim ve gerçekten güzele benziyordu.Tekrarlıyorum çok iyi gitmese bile orta derecede bir diziydi.KOYU KIRMIZI BİTMEMELİ!

koyu kırmızın konusu çok basit ve türkiye gerçeklerinden çok uzat artık kimse kardeşine böbrek lazım diye adam kaçırmıyor :))))))))))))) sgk hepsini karşılıyor.

koyu kırmızın konusu çok basit ve türkiye gerçeklerinden çok uzat artık kimse kardeşine böbrek lazım diye adam kaçırmıyor :))))))))))))) sgk hepsini karşılıyor.

Haklisin. Oyuncular ne kadar basarili ve tecrübeli olsa senaryo ana karakter.

Kalbim 4 Mevsim'in de 13. bölümde bitmesi çok yüksek ihtimal. :)

Firar ve Bir Çocuk Sevdim için ise sezon sonu beklenir büyük ihtimalle.

Firar, Kalbim 4 Mevsim ve Bir Çocuk Sevdim de bitecek büyük olasılıkla bu sezon. 3'ünün arasında en yüksek reyting alan Bir Çocuk Sevdim ama o da 3 reytingi geçemiyor.

Bir Çocuk Sevdim bu sezon sonunda biter muhtemelen..