Boşver bunları ya. Keşke deseydin 😉Ben olabilirim belki söylesem mi diye düşünmüştüm hatta tentenin söylemesi lazım demiştim![]()
Etiketsizde konuyu bulurdu.
Neden gidip yıllar önceki halini paylaşıyorsun? Burada daha çocuk denilecek yaşta.![]()
Baba siz dalga mı geçiyorsunuz?
Cidden bu mu 90 milyonluk Türkiye'de finale çıkan isim
![]()
Yavv bırak ne Mine Tugay'mış kadın Türk gençliğinin ilahı gibi bir şeyEtiketsizde konuyu bulurdu.
Bence sen bu eşleşmede değilde önceki eşleşmede olanlara ateş aç.
Eda Ece, Alina kadar güçlü değil. Bu anket bitince daha net anlarız.
Neden gidip yıllar önceki halini paylaşıyorsun? Burada daha çocuk denilecek yaşta.
O zaman Mine Tugay’ın estetik öncesi fotoları ile gelenlere çemkirmemen gerekirAynı hesap oluyor bu
Senin caddelerde güzel kız görme sohbetinde bitmediYavv bırak ne Mine Tugay'mış kadın Türk gençliğinin ilahı gibi bir şeyO kadar sitede o kadar test çözdüm bu kız çocuğunu bir yerde görmedim.
![]()
Al sana güncel haliAnkara'da işlek bir caddede daha güzellerini her gün görüyorum aşırı standart bir tip.
Şimdi diyeceksiniz Eda Ece'ye oy ver o zaman ona da vermem. Pis Yedili zamanı bile dizide ondan güzel 2-3 kız sayarım...
10 sayfa yorum var ama güzellerin çekişmesi yok çoğu etiket, beğeni vs goygooy
Bu finale vereceğim tepki bu
Tamam herkes benle aynı fikirde o zamanSenin caddelerde güzel kız görme sohbetinde bitmedi
Konudaki yorumların çoğu neden Miray Daner finalde sohbeti. Daha ne konuşuldun![]()
İlk turda eleneceğini bildiğin isimleri önermeseydin sendeTamam herkes benle aynı fikirde o zamanSadece Miray Daner değil Eda Ece gibi normal bir sarışın güzelliği olan biri nasıl finalde onu da desinler ama hadi en fazla çeyrek final olsun... Survivor Aycan daha güzel değilse adımı değiştiririm
![]()
Öyle ama böyle etkinliklerde sokak ve caddelerde göremeyeceğimiz güzellikler finalde olmalı ulan abartıyor diyeceksiniz benim bile Miray Daner'den güzel sevgilim olmuştu fişek zamanlarımda yapmayın be kardeşiiim
Bizim sınıfta da var benceTamam herkes benle aynı fikirde o zamanSadece Miray Daner değil Eda Ece gibi normal bir sarışın güzelliği olan biri nasıl finalde onu da desinler ama hadi en fazla çeyrek final olsun... Survivor Aycan daha güzel değilse adımı değiştiririm
![]()
Öyle ama böyle etkinliklerde sokak ve caddelerde göremeyeceğimiz güzellikler finalde olmalı ulan abartıyor diyeceksiniz benim bile Miray Daner'den güzel sevgilim olmuştu fişek zamanlarımda yapmayın be kardeşiiim
Sizin zevksizliğiniz Elif Nur Yel gibi bir isimi forum halkı zor görürİlk turda eleneceğini bildiğin isimleri önermeseydin sende
Bende oylamadım kaç tur ve memnun değilim durumdan ama çoğunluğun kararına saygı duymak gerekir
Şaşırmam kiBizim sınıfta da var bence![]()
Tamam herkes benle aynı fikirde o zamanSadece Miray Daner değil Eda Ece gibi normal bir sarışın güzelliği olan biri nasıl finalde onu da desinler ama hadi en fazla çeyrek final olsun... Survivor Aycan daha güzel değilse adımı değiştiririm
![]()
Ben de Miray'a attım bana da bir diss atsanaİkisi de benim esas favorim değildi ama bu eşleşme rahat Miray bence hiç zorlanmadım
![]()
Miray'a milyon Eda'ya da bin basarKesinlikle Miray'a milyon basar ṣu kız.
![]()
Baba siz dalga mı geçiyorsunuz?
Cidden bu mu 90 milyonluk Türkiye'de finale çıkan isim
![]()
Yavv bırak ne Mine Tugay'mış kadın Türk gençliğinin ilahı gibi bir şeyO kadar sitede o kadar test çözdüm bu kız çocuğunu bir yerde görmedim.
![]()
Al sana güncel haliAnkara'da işlek bir caddede daha güzellerini her gün görüyorum aşırı standart bir tip.
Şimdi diyeceksiniz Eda Ece'ye oy ver o zaman ona da vermem. Pis Yedili zamanı bile dizide ondan güzel 2-3 kız sayarım...
10 sayfa yorum var ama güzellerin çekişmesi yok çoğu etiket, beğeni vs goygooy
Bu finale vereceğim tepki bu
Ṣunun fotolara bak Allah'ım yarabbim.![]()
Miray'a milyon Eda'ya da bin basar
![]()
Sevimlilik desen var.
![]()
Fizik desen var.
Biraz abartı olacak ama![]()
Aycan YanaçBu hatunu derhal acilen takibe almam gerek. İsmi nedir?
Kesinlikle ama kesinlikle budur yani ya, budur. Valla bak @12.Adam da koyardı bu videoyu buraya.![]()
Dur konusunu açalım bari oṢu kıza bak, bizim finale bak. @cevaa reyiz duysa kafalarımızı kopartır
Ekli dosyayı görüntüle 133433
Dur konusunu açalım bari o![]()
Survivoru takip et. Orda yarışıyorBu hatunu derhal acilen takibe almam gerek. İsmi nedir?
Kesinlikle ama kesinlikle budur yani ya, budur. Valla bak @12.Adam da koyardı bu videoyu buraya.![]()