21 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 7 23.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 30.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 6.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 11 36.7%
  • Fenerbahçe - Samsunspor Maçı (ATV)

Oy: 10 33.3%
  • Flash Forward (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 3.3%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 10.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Perşembe neler oldu ?

Muhteşem Yüzyıl mı ? Türkiye kupası maçı mı ? Kuzey Güney mi ? Günün kazananı hangisi oldu ?

İlk bölümüyle ekrana gelen "Türk'ün Uzayla İmtihanı" nasıl reytingler aldı ?

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da yine açık ara zirvede. Dizinin reytinglerinde bu hafta biraz düşüş var.

Kuzey Güney iki grupta da ikinci olurken oranlarını da arttırmayı başardı. Özelikle A/B'de uzun bir aradan sonra 8 reytingin üzerine çıkarak dikkat çekti.

Show TV'nin yeni dizisi "Türk'ün Uzayla İmtihanı" ilk bölümüyle çok iyi bir giriş yaparak iki grupta da 5. sırayı almayı başardı. Dizinin bu başarıyı sürdürüp sürdüremeyeceği ise şimdilik merak konusu.

Fenerbahçe - Samsunspor maçı izleyicinin fazla ilgisini çekmemiş olacak ki zirve yarışından epey uzakta kaldı. Antalyaspor - Trabzonspor maçı ise saatine göre iyi oranlar almış.

Sakarya Fırat, bu hafta düşüş yaşayarak iki grupta da ilk 10 sıranın dışında kaldı.

Son günlerde yükselişe geçen Beni Affet totalde 8. sıraya kadar yükselerek dikkat çekti.

Son düzenleme:
Türkün Uzayla İmtihanını izledim ama bir daha izlemem!
O kadar kaliteli oyuncu var kadrosunda ama senarist batırıyor keşke senarist Cüneyt İnay olsaydı

1 saat izledim, pek beğenmedim. Bazı yerler iyiydi ama çoğunlukla kötüydü. Dizide en iyi Ufuk Özkan. Bülent Çolak'ın pek fazla konuştuğunu duymadım. 1. bölümüyle iyi bir giriş yapabilir bence ama 2. bölümüyle kötü gider.

Bu arada dizide Ufuk Özkan küfür etti, sansür filan çıkmadı.

Tayfun Güneyer ilerleyen yıllarda yeniden polisiyeye yönelsin bence. Şöyle değişik bir polisiye dizi yapsın. Ya da bu dizi işinden çıksın

Dizi baya da bir reklam koydu, yarın Totalde ilk 10'a girebileceğini sanmıyorum.

Kuzey güney izliyorum harika Ferhatin isi bitti kuzeyin nasil mezardan ciktigini haftaya gosterir büyük ihtimal

muhteşem yüzyıl izledim süperdi sonunda hürrem af dile dedi süleyman mustafadan hürrem bakısı

özetliyim beni karsına aldin sen ilerde yapacaklarımdan kork der gibi baktı resmen süperdi ama reklam verdiler maç vardiye az verirler zannedim reklamlar herzamanki gibiydi

total ab birinciyiz kesin

muhteşem yüzyılı izledim.. yarında kuzey güneyi internetten izlerim.. güzel bi bölümdü

türkün uzayla imtihanına 5 dk denk geldim reklamlarda. bilgisayarlar tetris gibi bişey yapmışlar kalite yoksunu dizi ilk 15 zor bence.

bu arada muhteşem yüzyıl ab kesin gibi ama totaldede süpriz yapıp zirveyi alabilir..

muhteşem yüzyılı izledim.. yarında kuzey güneyi internetten izlerim.. güzel bi bölümdü

türkün uzayla imtihanına 5 dk denk geldim reklamlarda. bilgisayarlar tetris gibi bişey yapmışlar kalite yoksunu dizi ilk 15 zor bence.

netteki yorumlar

Beklediğimin altında bi dizi çıktı ; ' Türkün uzayla imtihanı

Dizinin senaristi nerde yaşıyo acaba Türkün uzayla imtihanı ne ya insanlarla dalga geçiyolar resmen

Türk'ün uzayla imtihanı ne kadar absürt komedi yapmaya çalışmışlarsada olmamış.

Uzayla İmtihanı Sezonun en kötü dizisi REZALET

Türk'ün "Türk'ün Uzayla İmtihanı" ile imtihanı.

Türk'ün Uzayla İmtihanı içler acısı. Bütünlemelere kaldı

türkün uzayla imtihanı fiyasko.

muhteşem yüzyıl izledim süperdi sonunda hürrem af dile dedi süleyman mustafadan hürrem bakısı

özetliyim beni karsına aldin sen ilerde yapacaklarımdan kork der gibi baktı resmen süperdi ama reklam verdiler maç vardiye az verirler zannedim reklamlar herzamanki gibiydi

total ab birinciyiz kesin

hürrem ejderhaya dönüşüyor sağolsunlar:)mihrimah şimdiden diğer kardeşlerini geçti :D