12 Mart 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 3 10.7%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 1 3.6%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Çocuk Sevdim - Tekrar (Star)

Oy: 1 3.6%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 3 10.7%
  • Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TRT 1)

Oy: 8 28.6%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 4 14.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 5 17.9%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

reyting.gif

Final bölümü yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye mi ? Arka Sokaklar mı ? Bu hafta zirvenin sahibi hangisi oldu ?

İlk bölümüyle ekranlara gelen TRT 1'in iddialı dizisi "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" ne kadar izlendi ?

Yer Gök Aşk, Son ve günün diğer dizileri nasıl sonuçlar aldılar ?

Sonuçlar belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, final bölümüyle iki grupta da zirvede olmasına rağmen geçen yılın finaline göre düşük oranlar aldı.

Arka Sokaklar iki grupta da 3. sırada yer alarak başarısını sürdürdü.

Yer Gök Aşk da haftayı kayıpsız atlatarak 4. sıranın sahibi oldu.

TRT 1'in merakla beklenen yeni dizisi "Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam" ilk bölümüyle kanalının yüzünü güldürdü. Dizi, Yetenek Sizsiniz'in finaline rağmen A/B'de 5.olarak önemli bir başarı elde etti. Totalde ise 13. olarak ilerisi için umut verdi...

Son düzenleme:
Pazartesi günleri çok sıkıcı geliyor bana. Acun'dan gına geldi, Arka Sokaklar'ın adından tiksinti geldi artık, şu Pazartesi sendromunu alaşağı eden bir yapım bulunamadı tarafımdan.

kessinlikle oyle pazartesi günleri cok sıkıcı geciyor. birtek leylaile mecnun var. bu hafta osmanlı kıyam a da baktım ama cok fazla sarmadı. yinede muhtesem yuzyıldan kat kat iyidir. oyunculuklar ve senaryo cok basarılı degil ama oyuncular zaten 5-6 bolume karakterlerine alısırlar senaristlerde medyanın hatalarını yuzlerine vurmalarıyla duzelirler diye dusunuyorum. tolga karel rola cok yakısmıs ama hala rol oldugunu hissettiyor. oda tahminimce 5-6 bolume karakterine alısıcaktır . birtek padisahın oyunculugunu begenmedim yani fotojenik olarak karaktere oturmus ama rolu beceremiyor. neyse boyle iste :)

Leyla İle Mecnun'u izledim, olağanüstü bir bölümdü neredeyse her sahnede güldüm, inşallah dizi tam bu randımanda yoluna devam eder :smile: Biraz da Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi izledim Ali Yeşilırmak ile Max'in şampiyon olmasına çok sevindim :smile:

Bir Zamanlar Osmanli - Kiyam izledim cok cok begendim insallah 5 reytingi gecer.

İşte dananın kuyruğunun koptuğu güne geldik. Bugün iki önemli olayımız var :

1-) Yetenek Sizsiniz Türkiye finaliyle kaç reyting aldı ? Geçen yılki başarısını bu sene köpeklerle geçebilecek mi ?

Geçen yıla baktığımızda 16 reyting elde ettiğini görüyoruz iki grupta da.

[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: XL65, width: 190"][/TD]
[TD="class: XL65, width: 95"]TARIH[/TD]
[TD="class: XL82, width: 271, colspan: 4"]20/03/2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL65"][/TD]
[TD="class: XL65"]HEDEF KITLE[/TD]
[TD="class: XL82, colspan: 4"]TOTAL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL65"]S NO[/TD]
[TD="class: XL65"]PROGRAM ADI[/TD]
[TD="class: XL66"][SUB]KANAL[/SUB][/TD]
[TD="class: XL65"]BASLANGIC[/TD]
[TD="class: XL65"]SURE[/TD]
[TD="class: XL65"](R) AMR %[/TD]
[TD="class: XL65"]SHR %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL65"]1[/TD]
[TD="class: XL65"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD="class: XL65"]SHOW[/TD]
[TD="class: XL67"]21:43:09[/TD]
[TD="class: XL68"]2:10:19[/TD]
[TD="class: XL70"]16,01%[/TD]
[TD="class: XL71"]41,48%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL65"]2[/TD]
[TD="class: XL65"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE (BASLIYOR)[/TD]
[TD="class: XL72"]20:02:59[/TD]
[TD="class: XL73"]1:08:13[/TD]
[TD="class: XL75"]10,89%[/TD]
[TD="class: XL76"]25,13%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: XL65, width: 190"][/TD]
[TD="class: XL65, width: 95"]TARIH[/TD]
[TD="class: XL82, width: 271, colspan: 4"]20/03/2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL65"]HEDEF KITLE[/TD]
[TD="class: XL82, colspan: 4"]A/B[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL65"]S NO[/TD]
[TD="class: XL65"]PROGRAM ADI[/TD]
[TD="class: XL66"][SUB]KANAL[/SUB][/TD]
[TD="class: XL65"]BASLANGIC[/TD]
[TD="class: XL65"]SURE[/TD]
[TD="class: XL65"](R) AMR %[/TD]
[TD="class: XL65"]SHR %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL65"]1[/TD]
[TD="class: XL65"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD="class: XL67"]21:43:09[/TD]
[TD="class: XL68"]2:10:19[/TD]
[TD="class: XL70"]16,34%[/TD]
[TD="class: XL71"]44,12%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL65"]2[/TD]
[TD="class: XL65"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE (BASLIYOR)[/TD]
[TD="class: XL72"]20:02:59[/TD]
[TD="class: XL73"]1:08:13[/TD]
[TD="class: XL75"]11,18%[/TD]
[TD="class: XL76"]29,66%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben bu yıl bu rekoru geçer diye düşünüyorum, çünkü daha çok ilgi çekici unsur vardı finalde, en başta köpek tabi. Köpeğin sadece kendisinin 20 reytingi var zaten. :)

2-) TRT'nin yeni dizisi Bir Zamanlar Osmanlı "Kıyam" ilk bölümüyle kaç reyting alacak ?

Benim tahminime göre birincinin çok yüksek reyting aldığı bir günde ilk bölümüyle düşük reyting almıştır, belki 3'ü bile görememiştir. Dizi TRT'de yayınlanıyor sonuçta, TRT'nin durumunu da göz önünde bulundurursak çok büyük başarı elde edemeyebilir. Dizinin konusu da Muhteşem Yüzyıl'ın hareminden uzak gibi, o nedenle hiç bir zaman olay yaratmaz ekranda.

Diğer dizilere bakarsak;

Arka Sokaklar 7 reytinge ulaşabilirse büyük başarıdır kanımca. Kanıt'ı listede bulmakta zorlanırız tahminen. Yer Gök Aşk sürpriz yapıp Arka Sokaklar'ı geçmiş olabilir, böyle bir günde her şey beklenir. Yani liste alt üst olmuştur. :)

Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da bekleneni verememiş kanımca, programın diğer dizileri düşürmesini beklerken, diziler programı düşürmüş, sadece 12 reyting almış, dünkü yarı final bile daha yüksekti.

Arka Sokaklar ve yer Gök Aşk bence çok etkilenmemiş, yine ikisi de iyi reytinglerle listede.

Günün sürprizi benin iddiasız dediğim Bir Zamanlar Osmanlı "Kıyam"dan geldi, ben 5 reytingi 15 share'ı görebileceğini hiç düşünmüyordum açıkçası. madem bu hafta 5 reyting alabildi, haftaya 7-8'i de alabilir,kanımca haftaya A/B'de zirveye oturacak, Total'de de zorlar Arka Sokaklar'ı. Bu arada şunu da söylemek lazım, görünen o ki daha çok tarih dizimiz olacak ekranda, her kanal en az 1 tane Osmanlı dizisi yapar seneye.

Birand hafta içiler istifini bozmaz biliyorsunuz, Tür halkı Birand'ı sevdi. :)

Kanıt'ı bulmakta zorlandık dediğim gibi, haftaya yükselir ama yeni gelen Osmanlı dizisi nedeniyle eski oranlarını bulamayabilir.

SON'un durumu hepimizi şaşırttı, diziyi bulamazsanız şaşırmayın, çünkü bulmak hakikaten zor hatta bir grupta imkansız. Bunun nedenlerinden biri ATV'ye ait, ATV diziyi 20:00'ye çekti, iyi olmadı.

Öğlen kuşağında Evim şahane liderliğini sürdürüyor programlar arasında, diğerleri bildiğiniz gibi. :)

Son düzenleme:
Fazla vaktim olmadığı için günün çok kısa bir değerlendirmesini ilk mesaja ekledim. Sonra geldiğimde bir düzenleme geçerim. :)

YST nin finali beklenenin cok altinda izlenmis hatta gecen seneye göre 4 reyting daha az, bu arada pazar aksami yayinlanan yari final bile daha basarili olmus.

Arka Sokaklar total de 9 AB de 7 reytingle cok iyi direnmis.

Yer gök Ask nerdeyse hic reyting kaybetmemis hatta total de yükselmis.

Trt1 artik bu Dizi isinden anliyor total de 13. AB de 5. Olarak iyi bir giris yapmis osmanli kiyam bakalim haftaya ne olacak?

Son total de ilk yüze girememis AB de ise 1 reytingde kalmis resmen hayal kirikligi.

Bir Kadin tanidim yine iki grubtada ilk 100 de yok.

yeteneksiz finaline ragmen osmanlı kıyam trt ye göre süper reyting almış. haftaya daha çok çosacagı kesin pazartesi büyüklerin izleyebileceği bir dizi yoktu kıyam bu boşlugu iyi dolduracak. çok şanlı bir zamana denk geldi. dün bazı arkadaşla inat sürekli yazdım çok kaliteli bir dizi yapmışlar diye. muhteşe açık ara fark atar. muhteşem kıyamın yanında tiyatro gibi duruyor :)))))))) sürekli hürem entrikaları ama osma hayatıyla ilgili halk nasıl yaşar ne yapar bilen yok :)))))))) sanki osmanlıda padişah ve hareminden başka kimse yaşamıyor :)))))))))))))))))))))))) neyse türk televizyonları gerçek bir OSMANLI dizisine kavuştu..kıyamdan sonra artık muhtelşimin ismini hürem ve entrikaları olarak değiştiriler artık :)))))))))))))))))))

bu arada sonun sonu geldi artık bu diziyi yayınlamak israf.. dünkü bölümde hemen hemen heerşey ortaya çıktı aslında iilk bölümde yayınlanması gerekenler 10 bölüm sonra yayınlanıyor. 10 bölüm hemen hemen hiç bişey izletmedi senarist. ama şimdi çok geç kaldı..

yeteneksiz finaline ragmen osmanlı kıyam trt ye göre süper reyting almış. haftaya daha çok çosacagı kesin pazartesi büyüklerin izleyebileceği bir dizi yoktu kıyam bu boşlugu iyi dolduracak. çok şanlı bir zamana denk geldi. dün bazı arkadaşla inat sürekli yazdım çok kaliteli bir dizi yapmışlar diye. muhteşe açık ara fark atar. muhteşem kıyamın yanında tiyatro gibi duruyor :)))))))) sürekli hürem entrikaları ama osma hayatıyla ilgili halk nasıl yaşar ne yapar bilen yok :)))))))) sanki osmanlıda padişah ve hareminden başka kimse yaşamıyor :)))))))))))))))))))))))) neyse türk televizyonları gerçek bir OSMANLI dizisine kavuştu..kıyamdan sonra artık muhtelşimin ismini hürem ve entrikaları olarak değiştiriler artık :)))))))))))))))))))

bu arada sonun sonu geldi artık bu diziyi yayınlamak israf.. dünkü bölümde hemen hemen heerşey ortaya çıktı aslında iilk bölümde yayınlanması gerekenler 10 bölüm sonra yayınlanıyor. 10 bölüm hemen hemen hiç bişey izletmedi senarist. ama şimdi çok geç kaldı..

İki diziyi kıyaslamanın pek doğru olmadığını söyleyip duruyorum ama beni dinleyen yok. :)

Tabi reyting açısından kıyaslanabilir her dizi gibi, reyting açısından şu an bu yeni dizinin Muhteşem Yüzyıl'dan daha başarılı olacağını söylemek biraz hayalcilik olur. :)

İki diziyi kıyaslamanın pek doğru olmadığını söyleyip duruyorum ama beni dinleyen yok. :)

Tabi reyting açısından kıyaslanabilir her dizi gibi, reyting açısından şu an bu yeni dizinin Muhteşem Yüzyıl'dan daha başarılı olacağını söylemek biraz hayalcilik olur. :)

trt de ilk yüze giremeyen dizilerin oldugunu düşünürsek osmanlı kıyam muhteşemin reytinglerinde daha degerli. hemde öyle iki kat tranfer ücretlerile kanala mal olmadı :))))). zamanla reytinglerin az çok artırsa muhteşemin 11 reytingle arasında çok fark kalmaz. zaten kıyamı izleyen muhteşemi bırakır "ne ya bize tiyatro izletiyorlarmış" diye :))). tabi bazılarıda kıyamı eleştirebilir bunlar trt yönetimine uygun osmanlı çekmiş baksanıza dizide DEKOLTE bile yok diyebilir :)))))))))))))))