12 Mart 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 3 10.7%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 1 3.6%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Çocuk Sevdim - Tekrar (Star)

Oy: 1 3.6%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 3 10.7%
  • Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TRT 1)

Oy: 8 28.6%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 4 14.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 5 17.9%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
ona bakarsın geçen sezon muhteşemin de en yüksek ab oranı 25 lerde bişeydi, şimdi ise 15! o zamn muhteşem yüzyılda %100 düşmüş. sen nie saçma sapan sbt ile agb yi kıyaslıyosun ki. tabi eğer kıyaslarsan muhtşem yüzyılın şuanki durumuda vahim gözüküyo!

Yakup matematugin cok kotuymus yahuu :)))) bisey yuzde yuz duserse ondan geriye sifir kalir :)))))))
muhtesem sadece%40 dusmus

Yine koyu kirmizi izlemek icin tv basina oturdum ve sonuc husran... bir cocuk sevdimin tekrari mi ne vardi.. Arkadas izletmemek icin ellerinden geleni yapiyorlar..
Leyla ile mecnunu izledim cok begendim bu bolumu. Actigimda kiyamin sonunu gordum. Izleyecektim aslinda ama kacirdim. Biraz daha yuksek reyting almasini bekliyordum ben.. :)

saçmalama. yavuz sultan selimi anlatsa neyse diyeceğim ama lale devrini anlattığına göre zevkin çok çok fazla olması lazım.

Sacmalama lafini iade ediyorum cunku senin yukardaki yazina daha cok yakisiyor :))))))))

neyse osmanli sadece padisahlardan mi ibaret. zaten my de kanuni anlatilmiyorki huremin entrikalarindan bahsediyor

Geçen sene pazar günü yayınlanmıştı... Karşısında Arka Sokaklar gibi güçlü bir yapım yoktu :)

Yeteneksiz siniz gecen yila gore genel olarak dusuktu. zaten birincinin kopek olmasi tesadufi degil. finalde duzgun bir yetenek yoktu mecbur birinciligi kopege verdiler :))))))))

Yeteneksiz siniz gecen yila gore genel olarak dusuktu. zaten birincinin kopek olmasi tesadufi degil. finalde duzgun bir yetenek yoktu mecbur birinciligi kopege verdiler :))))))))

tmm finalde çok düzgün yetenek yoktu ama 1.liği köpeğe filan vermediler... Bence hak ederek kazandı, geçen sene katılmış olsa yine kazanabilirdi, Bu köpek yarışmaya katılan diğer köpeklerden çok farklıydı ve yetenekliydi...

yetenek mi yoktu :d sen bi yarı finalleri ve finali izle sonra konuş :D

iki dizide en fazla seneye sürebilirler sonra dibi görürler daha 2.sezonlarında büyük düşüş yaşadılar.

takas görüyoruz reytingleri ve çok çok rahat bir sekilde m.yüzyil ve ö.b.g.z birinci her hafta her hafta her hafta 50 haftadir birinciligi birkez bile bırakmadilar :) basari budur

ama m.yüzyil 50 haftadir rakiplerine büyük üstünlük kurarak adeta ezdi geçti

vadi iste basarisini tnt sürdüremedi her hafta izliyorum ve herhafta birinci fatma gül oluyor bu iste bir terslik var sbt dengesizligimi desem ne desem

Son düzenleme:
takas görüyoruz reytingleri ve çok çok rahat bir sekilde m.yüzyil ve ö.b.g.z birinci her hafta her hafta her hafta 50 haftadir birinciligi birkez bile bırakmadilar :) basari budur

geçen seneki reytinglerle bu sezonki reytinglere bi bak istersen baya düştüler seneye daha da düşerler sonra yok olup giderler :d

ama m.yüzyil 50 haftadir rakiplerine büyük üstünlük kurarak adeta ezdi geçti

vadi iste basarisini tnt sürdüremedi her hafta izliyorum ve herhafta birinci fatma gül oluyor bu iste bir terslik var sbt dengesizligimi desem ne desem
vadinin 9.yılında tnt de aldığı reytingleri muhteşem yüzyıl daha 2.sezonunda starda dekolteyle,reklamla vs.vs. falan zor alıyor fark budur işte :D

geçen seneki reytinglerle bu sezonki reytinglere bi bak istersen baya düştüler seneye daha da düşerler sonra yok olup giderler :d

50 hafta rakiplerini adeta ezip geçti ve her hafta büyük fark atarak geçiyolarya o bana yeter vadi 25 reytinglerde 9 reytinglere düstü büyük sok yasiyor ama

m.yüzyil birinci özeti 2.ci abde kendi birinci özeti ilk 4e giriyor yani m.yüzyil çok çok daha basarili sebebi ünlüler dolu dizide devamli güclendiriliyor kadro

sbt analiz sirketi düzgün ölçüm yapsa m.yüzyil açık ara birinci vadide ayni sekilde açik ara birinci olurdu trt kendi yapımlarini ön planda çıkıyor tns gelsin m.yüzyil vadi cosacak

50 hafta rakiplerini adeta ezip geçti ve her hafta büyük fark atarak geçiyolarya o bana yeter vadi 25 reytinglerde 9 reytinglere düstü büyük sok yasiyor ama

m.yüzyil birinci özeti 2.ci abde kendi birinci özeti ilk 4e giriyor yani m.yüzyil çok çok daha basarili sebebi ünlüler dolu dizide devamli güclendiriliyor kadro

sbt analiz sirketi düzgün ölçüm yapsa m.yüzyil açık ara birinci vadide ayni sekilde açik ara birinci olurdu trt kendi yapımlarini ön planda çıkıyor tns gelsin m.yüzyil vadi cosacak
tmm hala başarılı ama vadi 9.yılında 12 reyting alırken muhteşem yüzyıl daha 2.sezonunda 12 reytinglere düştü

tmm hala başarılı ama vadi 9.yılında 12 reyting alırken muhteşem yüzyıl daha 2.sezonunda 12 reytinglere düştü

vadi 12 reytingleri göremez oldu takas son 4 hafta reytinglerine dikkatli bak zar zor 12 alio abde ise 11 geçemio neden ? :)

internetten tıklanma rekorlari kıran vadi 11 reytinglere kadar düstü

m.yüzyil ölü bölümü ile sosyete kısmında 16 reyting alio patlama olunca 17 kadar çıkıyor vadi 14 geçti hafta bile ab 12 aldi

sbt deneklerine göre :))))

muhtesem bence çok basarili vadide sbt deneklerini ancak böle olcum yapar :))))

bir an önce tns gelmesi sart

Son düzenleme:
vadi 12 reytingleri göremez oldu takas son 4 hafta reytinglerine dikkatli bak zar zor 12 alio abde ise 11 geçemio neden ? :)

internetten tıklanma rekorlari kıran vadi 11 reytinglere kadar düstü

m.yüzyil ölü bölümü ile sosyete kısmında 16 reyting alio patlama olunca 17 kadar çıkıyor vadi 14 geçti hafta bile ab 12 aldi

sbt deneklerine göre :))))

muhtesem bence çok basarili vadide sbt deneklerini ancak böle olcum yapar :))))

gözünü sevdiğim vadi sadece geçen hafta 12 reyting alamadı o da maç vardı ondan önce bak bakim kaç alıyo :D vadiyle muhteşem yüzyıl kıyaslanamaz daha 40 fırın ekmek yemesi lazım vadiyle yarışması için :D

gözünü sevdiğim vadi sadece geçen hafta 12 reyting alamadı o da maç vardı ondan önce bak bakim kaç alıyo :D vadiyle muhteşem yüzyıl kıyaslanamaz daha 40 fırın ekmek yemesi lazım vadiyle yarışması için :D

yo simdi kıyaslama yapmiyorum ben :)

ab 12 alamio vadi sbt deneklerine göre ne kadar saçma gelio demi :)))))))

fatma gül 12 alio ama :))) sence anormal bir durum yokmu

Tns Gelince bu iki dizi yükselise gececektir

m.yüzyil zaten açık ara fark atio rakiplerine ab grubu zaten ovalar kadar fark acmis m.yüzyil

yo simdi kıyaslama yapmiyorum ben :)

ab 12 alamio vadi sbt deneklerine göre ne kadar saçma gelio demi :)))))))

fatma gül 12 alio ama :))) sence anormal bir durum yokmu

Tns Gelince bu iki dizi yükselise gececektir

m.yüzyil zaten açık ara fark atio rakiplerine ab grubu zaten ovalar kadar fark acmis m.yüzyil

aga tns de 1040 kişiyle ölçecekmiş sadece ona da hiç güvenmiyorum aslında :D

muhteşem yüzyıl şu anda ekranların enkaliteli dizisi hiçbir filmi onunla karşılaştırmak mümkün değil nasılki bir traktörle mersedesi karşılaştırmak mümkün değilse muhteşem yüzyılıda diğer diziciklerle karşılaştırmak mümkün değil.. diğer bahsettiğiniz dandik dizilerin hepsini toplasanız hürremin mabadı kadar değeri yok:)