12 Mart 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 3 10.7%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 1 3.6%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Çocuk Sevdim - Tekrar (Star)

Oy: 1 3.6%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 3 10.7%
  • Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TRT 1)

Oy: 8 28.6%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 4 14.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 5 17.9%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Ben de dün Trt'de yeni başlayan Osmanlı dizisine baktım çok güzeldi en azından gerçek bi tarih dizisi..İnsanlari Osmanlı hakkında bilgilendirmesi ii bişey yani Musteşem Yüzyılla kıyasladığımızda biri sadece entrika Hürrem gösterirken bu dizi daha gerçekçi olmuş..Aslında Musteşem Yüzyıl zaten en başından belliydi tarihle hiç bi alakasının olmadığı...Yani ikisi apayrı bişi biri bildiğin türk dizisi biri gerçek bi tarih dizisi..Ülkemizin şu anki durumu düşünülürse şu dizi Kanal D de bile olsa Muhteşem Yüzyıl kadar değer görmez bunun aksini iddia etmek türk insanını tanımadığını gösterir..ama ilk günden çok ii bi reyting almış umarım çok daha geniş kitlelere ulaşabilir de biraz olsun insanlar tarihini geçmişini adam akıllı öğrenir

yeteneksiz finaline ragmen osmanlı kıyam trt ye göre süper reyting almış. haftaya daha çok çosacagı kesin pazartesi büyüklerin izleyebileceği bir dizi yoktu kıyam bu boşlugu iyi dolduracak. çok şanlı bir zamana denk geldi. dün bazı arkadaşla inat sürekli yazdım çok kaliteli bir dizi yapmışlar diye. muhteşe açık ara fark atar. muhteşem kıyamın yanında tiyatro gibi duruyor :)))))))) sürekli hürem entrikaları ama osma hayatıyla ilgili halk nasıl yaşar ne yapar bilen yok :)))))))) sanki osmanlıda padişah ve hareminden başka kimse yaşamıyor :)))))))))))))))))))))))) neyse türk televizyonları gerçek bir OSMANLI dizisine kavuştu..kıyamdan sonra artık muhtelşimin ismini hürem ve entrikaları olarak değiştiriler artık :)))))))))))))))))))

bu arada sonun sonu geldi artık bu diziyi yayınlamak israf.. dünkü bölümde hemen hemen heerşey ortaya çıktı aslında iilk bölümde yayınlanması gerekenler 10 bölüm sonra yayınlanıyor. 10 bölüm hemen hemen hiç bişey izletmedi senarist. ama şimdi çok geç kaldı..

.. öveceksen öv filmini muhteşemi niye karıştırıyorsun.. vasat bir reyting almış pazartesi gibi boş bir günde yinede trt ye göre iyi gitmiş bende izledim pazartesi bişey bulamazsam izlerim ama bu filmi hürremle karşılaştırmak traktörle mersedesi karşılaştırmak gibi bişey .. kıyam trt ayarında trt kafasında kendi çapında bir film o kadar..

Ben de dün Trt'de yeni başlayan Osmanlı dizisine baktım çok güzeldi en azından gerçek bi tarih dizisi..İnsanlari Osmanlı hakkında bilgilendirmesi ii bişey yani Musteşem Yüzyılla kıyasladığımızda biri sadece entrika Hürrem gösterirken bu dizi daha gerçekçi olmuş..Aslında Musteşem Yüzyıl zaten en başından belliydi tarihle hiç bi alakasının olmadığı...Yani ikisi apayrı bişi biri bildiğin türk dizisi biri gerçek bi tarih dizisi..Ülkemizin şu anki durumu düşünülürse şu dizi Kanal D de bile olsa Muhteşem Yüzyıl kadar değer görmez bunun aksini iddia etmek türk insanını tanımadığını gösterir..ama ilk günden çok ii bi reyting almış umarım çok daha geniş kitlelere ulaşabilir de biraz olsun insanlar tarihini geçmişini adam akıllı öğrenir

muhtesemin özeti bile daha çok izlenio muhtesem yüzyil bin basar basiyoda zaten kalite farkı var

m.yüzyil kaliteli bir osmanlı kıyam düsük kaliteli bir dizi

TRT'nin Kıyam dizisi iyi reytingler almış, düzgün bir kanalda daha doğrusu bir Star,Kanal D gibi yerlerde olsa katlıyacak biri duruyor.. Diziyi izlemedim ama TRT'de bunları aldıysa iyi bir yapım.

muhtesemin özeti bile daha çok izlenio muhtesem yüzyil bin basar basiyoda zaten kalite farkı var

m.yüzyil kaliteli bir osmanlı kıyam düsük kaliteli bir dizi

zaten aksini iddia etmedim ben biraz insanları tanıdıysam eğer zaten Muhteşem entrikaların olduğu bi diziyi bırakıp bilgilenmek adına Osmanlı Kıyamı izlemezler ama kalite yönüne gelirsen Muhteşem Yüzyılda kalite adına ben hiç bişi göremiyorum Muhteşem Yüzyıldaki olayların aynısı Aşkı Memnuda da vardı yani Aşkı Memnu ne kadar tarih dizisiyse Muhteşem Yüzyılda o kadar tarih dizisidir benim için!!!

muhteşem yüzyıl birinci bölüm total reytingleri

MUHTESEM YUZYIL 19:51:43 1:41:50 10,87% 24,45%

muhteşem yüzyıl birinci bölüm Ab Reytingleri

MUHTESEM YUZYIL 19:51:43 1:41:50 14,96% 38,29%

bir osmanlı kıyam birinci bölüm total reytingleri

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]BİR ZAMANLAR OSMANLI - KIYAM[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]19:48:30[/TD]
[TD]21:29:03[/TD]
[TD]01:36:29[/TD]
[TD]4,34[/TD]
[TD]10,80[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bir Osmanlı Kıyam Birinci bölüm Ab reytingleri

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]BİR ZAMANLAR OSMANLI - KIYAM[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]19:48:30[/TD]
[TD]21:29:03[/TD]
[TD]01:36:29[/TD]
[TD]5,41[/TD]
[TD]14,68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2.Bölüm Total Reytingleri

MUHTESEM YUZYIL 21:08:4 1:33:27 15,26% 35,33%

2.Bölüm ab reytingleri

MUHTESEM YUZYIL 21:08:491:33:27 22,42% 51,82%

Muhtesem yüzyil fark atti

son reytingine bakacan... insanlar tartışmadan dolayı izledi muhteşemi. bu reytinglerden anlaşılıyor ki 2. bölümde diziyi izleyen insaların %30 u diziyi bırakmış :)))))) şöyle kıyam biraz palazlansın 4-5 bölüm sonra görmek lazım. belki muhteşemden kıyamdan feyz alırda osmanlının sadece haremden ibaret olmadıgı anlar :)))))))))))))

son reytingine bakacan... Insanlar tartışmadan dolayı izledi muhteşemi. Bu reytinglerden anlaşılıyor ki 2. Bölümde diziyi izleyen insaların 0 u diziyi bırakmış :)))))) şöyle kıyam biraz palazlansın 4-5 bölüm sonra görmek lazım. Belki muhteşemden kıyamdan feyz alırda osmanlının sadece haremden ibaret olmadıgı anlar :)))))))))))))
2.bölüm % 30 reytingler dahada artti :) görmüyormusun listeyi 23 reyting ab de bunu yapa bilen ö.b.g.z m.yüzyil ab bölümünde :)

bu rakamlara tekrar ulasacagiz gücünü birkez daha göreceksiniz

zaten aksini iddia etmedim ben biraz insanları tanıdıysam eğer zaten Muhteşem entrikaların olduğu bi diziyi bırakıp bilgilenmek adına Osmanlı Kıyamı izlemezler ama kalite yönüne gelirsen Muhteşem Yüzyılda kalite adına ben hiç bişi göremiyorum Muhteşem Yüzyıldaki olayların aynısı Aşkı Memnuda da vardı yani Aşkı Memnu ne kadar tarih dizisiyse Muhteşem Yüzyılda o kadar tarih dizisidir benim için!!!

ayenen katılıyorum. gerçi muhteşem yuzyılla kıyamı kıyaslamak ne kadar dogru bir gerçek tarihi bir dizi diğeri uydurma tarihle bezeli entrika dizisi ikisi çok ayrı kulvarlarda

2.bölüm % 30 reytingler dahada artti :) görmüyormusun listeyi 23 reyting ab de bunu yapa bilen ö.b.g.z m.yüzyil ab bölümünde :)

bu rakamlara tekrar ulasacagiz gücünü birkez daha göreceksiniz

kreys allah aşkına yazdıklaeımı anlamadan mesaj yazıyon. ben ne diyom sen ne diyon :)))))) ben diyorum ki 2. bölümü izleyenlerin %30 u ŞU an diziyi bırakmış sen ne diyon

kreys allah aşkına yazdıklaeımı anlamadan mesaj yazıyon. ben ne diyom sen ne diyon :)))))) ben diyorum ki 2. bölümü izleyenlerin 0 u ŞU an diziyi bırakmış sen ne diyon

sen nedion ö.b.g.z & 45 i birakti ozaman senin tabirinle vadi 20 reyting asa inmiodu &60i diziyi birakti onu demek istion heralde

[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD="class: XL65"]1[/TD]
[TD="class: XL65"]OYLE BIR GECER ZAMAN KI[/TD]
[TD="class: XL65"]KAND[/TD]
[TD="class: XL67"]20:47:09[/TD]
[TD="class: XL68"]1:46:57[/TD]
[TD="class: XL70"]27,26%[/TD]
[TD="class: XL71"]56,52%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:))) yüzde yüs düsmüs ozaman

yetenek sizsinizi izledim.. bir zamanlar osmanlı kıyamda ratingleri iyi gitmiş.. tebrikler.. tabii sezon boyunca çok konuşulan bi diziydi... en büyük etken bu bence..

[table="class: Rating"]
[tr]
[td="class: Xl65"]1
[/td]
[td="class: Xl65"]oyle bir gecer zaman ki
[/td]
[td="class: Xl65"]kand
[/td]
[td="class: Xl67"]20:47:09
[/td]
[td="class: Xl68"]1:46:57
[/td]
[td="class: Xl70"]27,26%
[/td]
[td="class: Xl71"]56,52%
[/td]
[/tr]
[/table]
:d :d

Bir de nedir bu Muhteşem Yüzyılla alıp veremediğiniz tarihi birazz saptırıyor olabilirler ama bence izlenmesinde büyük etken bu ! Dizi 2. sezonunda bırakın artık tartışmayı !

Ben Bir Zamanlar Osamnli - KIYAM'I izledim cok cok guzeldi ve pazartesileri hep izleyecegim ama Muhtesem Yuzyil'la karsilastirmayin su ana kadar muhtesem'in birinci bolum'u haric 2.siraya dustugunu gosterin hadi gosteremzsiniz dusmedi cunki o total 17 a/b 24 reytingi bile gecti.Muhtesem Yuzyil sehzadeler buyudugunde cok yukselir yine 15 reytingi gorecegiz ama bir zamanlar osmanli nerde 17-24 reyting alacak:A.

son reytingine bakacan... insanlar tartışmadan dolayı izledi muhteşemi. bu reytinglerden anlaşılıyor ki 2. bölümde diziyi izleyen insaların 0 u diziyi bırakmış :)))))) şöyle kıyam biraz palazlansın 4-5 bölüm sonra görmek lazım. belki muhteşemden kıyamdan feyz alırda osmanlının sadece haremden ibaret olmadıgı anlar :)))))))))))))

saçmalama. yavuz sultan selimi anlatsa neyse diyeceğim ama lale devrini anlattığına göre zevkin çok çok fazla olması lazım.

Yetenek Sizsinizin sonuna baktım Leyla ile Mecnunu izledim gerçekten çok güzel bir yapım erdal bakkala çok güldüm :D

[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD="class: XL65"]1
[/TD]
[TD="class: XL65"]OYLE BIR GECER ZAMAN KI
[/TD]
[TD="class: XL65"]KAND
[/TD]
[TD="class: XL67"]20:47:09
[/TD]
[TD="class: XL68"]1:46:57
[/TD]
[TD="class: XL70"]27,26%
[/TD]
[TD="class: XL71"]56,52%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ona bakarsın geçen sezon muhteşemin de en yüksek ab oranı 25 lerde bişeydi, şimdi ise 15! o zamn muhteşem yüzyılda %100 düşmüş. sen nie saçma sapan sbt ile agb yi kıyaslıyosun ki. tabi eğer kıyaslarsan muhtşem yüzyılın şuanki durumuda vahim gözüküyo!

Yetenek Sizsiniz Türkiye açık ara zirvede yer almış. Yarışma geçen seneki finalinden uzak.

Arka Sokaklar her iki grupta da 3. sırada yer almış. Haftaya yeniden zirveyi alır.

Yer Gök Aşk, Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin finalinden etkilenmeyerek yoluna devam etmiş.

Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam çok iyi bir başlangıç yapmış. Bu reytingler TRT 1'e yeter de artar bence.

Leyla ile Mecnun bu hafta gerilerde kalmış. Haftaya yeniden yükseleceğini düşünüyorum.

Son çok kötü giderek ilk 100'e girememiş. ATV buna dayanamayıp haftaya PT-2'de yayınlar bence diziyi. Bu zamana kadar PT-2'ye almaması büyük yanlıştı bence.

Kanıt, Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin Finaliyle çakışınca gerilerde kalmış ve A/B'de ilk 20'ye zor girmiş.

Ve İnsan Aldandı gerilerde kalmış. Dizinin işi ilerleyen haftalarda zor. Bence Şefkat Tepe'nin ardından yayınlanmalı.