Başın büyük bir belaya girdimi? gibi bir soru bir kaç kez sorulmuş.Onlar bana mı ait acaba konuyu okumaya üşendim de
alçak yerde tepecik kendini dağ sanır
burda ne anlatılıyor?
her türlü soruya açık olmalısın cevabı da doğru vermişsin!
Hollanda'da marjinal evliliklerin serbest olması Hollanda'nın özgürlükler ülkesi olduğu anlamına gelir mi?
Sen toplum tarafından herhangi bir konuda baskı gördün mü şimdiye kadar ?
Hollanda'da aldığın eğitimin Türkiye'de sayılıp sayılmadığı hakkında bilgin var mı ? Üni. tercihinde bulunurken diplomanın Türkiye'de geçerli olup olmadığını araştırmayı düşünüyor musun ?
Psikoloji egitimi Türkiyedede veriliyor ama sec deselerdi Hollandada egitim görmeyi secerdim cünkü Hollanda dilini daha iyi biliyorum ve herseyim Hollandada.. Üni. tercihinde bulunurken diplomamım Türkiye'de geçerli olup olmadığını araştırmayı düşünmüyorum acikcasi.
Bu Türkiye'ye hiç bir zaman yerleşememeyi peşinen kabul ettiğin anlamına mı geliyor ?
takasa hediyen ne?ne zaman aciklayacan?
capslock: Bence bu konu haftanin en cok mesaj yazilan konusu olur.. Ama hic belli olmaz. Pazar gecesini beklemek lazim bu sorunun cevabini ögrenmek icin.
fks14 haftanın en çok mesaj yazılan konuları belirlenirken başlangıç tarihi esas alınıyor. Bu konunun da başlangıç tarihi geçen hafta cumartesi olduğu için bu hafta listeye girmeyecek, zaten geçen haftaki listede 2 numarada, oldukça iyi
https://fav10.net/f70/27-subat-4-mart-haftanin-en-cok-cevaplanan-konulari-116471/
Soruya gelirsek; Şubat ayının en favori moderatörü ve süper moderatörü konuları neden silindi ? Orada da bir gerginlik mi yaşandı ?