Kurtlar Vadisi Pusu 150.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar maç zaten 21.45 de bitecek vadi 9 da başlasa sadece 45 dakika çakışıyolar ki maçın çokta fazla etkileyeceğini sanmıyorum çünkü geçen maçta vadinin tekrarı bile 6 reyting almıştı :D

Mamoş'un cenazesinin olduğu bölüm gibi olursa kesin 1. oluruz... Önce cenazede hüzün daha sonra müthiş aksiyon süper olur... Bir de yeni bölüm 21:45 de başlasa mükemmel olur.

aynen aga şu saat işini halletseler süper olcak hemde +13 olmuşken tam sırası

reklam aralarında maçı izleriz vadinin reklamları uzun olur...

fragman daha resmi sitede bile yayınlanmadı :D

Bu arada vadi sadece Macin 2. Yarisiyla cakisiyor, bence vadi nerdeyse hic etkilenmeyecek cünkü sonuc ilk yaridan Belli olacak.

Insallah BJK kazanir ama TS macini izledikten sonra hic umudum yok

burdan master.1000 kardeşime çok teşekkür ediyorum fragmanı o buldu.

Estafurullah! Kardesim burda benim yaptigim hic birsey yok. Fragmani ilk görende bulanda sensin. Ayirca fragmanida sen paylastin. Sen izledigini söylemeseydin, ben nerden bulacaktim. Yinede eyvallah kardesim, fakat burada ben tesekkür ediyorum.

Kurtlar Vadisi Pusu 150.Bölümün Fragmani ILK KEZ "FavoriForumum.Net" sitesinde.
"takas" farkiyla..

Bencede 21.45 olmasının tam zamanı zaten bjk macında cok umutlanmayın ilk yarıda iş bitebilir

Estafurullah! Kardesim burda benim yaptigim hic birsey yok. Fragmani ilk görende bulanda sensin. Ayirca fragmanida sen paylastin. Sen izledigini söylemeseydin, ben nerden bulacaktim. Yinede eyvallah kardesim, fakat burada ben tesekkür ediyorum.

Kurtlar Vadisi Pusu 150.Bölümün Fragmani ILK KEZ "FavoriForumum.Net" sitesinde.
"takas" farkiyla..

kardeşim mütevaziliğe gerek yok sen olmasan ben bulamazdım 1 saat aradım bulamadım.asıl sana helal olsun

Muhtemelen yarina birakacaklar.. Acaba TNT yanlislikla erkenden mi verdi acaba? Belki site problemide olabilir. Neyse ki biz izledik. Isallah yayin saati ile ilgili birseyler yapilir.

inşallah aga 21.45 yapsalar var ya on numara olur.ama tnt de yine aynı saat yazıyo büyük ihtimal değiştirmeyecekler.acaba vadi forumunda paylaşabilirmiyiz fragmanı

Fragmanı izledikten sonra içim içim ürperdi. Müthiş bir fragman olmuş. Memati'nin çocuğu ölmüştü ve şimdi Polat'ın çocuğu öldü. Ömer Babayı canlandıran Emin Olcay o kadar güzel seslendirmişki yani insan ağlamamak için kendini zor tutar. Çok etkileyici bir fragman ve ben diyorumki, bu bölüm asla kaçmaz.

Bu bölümde Polat, üzüntülü haliyle ve birazda sinirli haliyle ortalığın altını üstünü getirecektir. Kara'nın planıda yatacaktır ve Polat Alemdar, büyük ihtimalle İzzet'i öldürecektir. Nasıl öldüreceğinden emin değilim yani fazlasıyla işkencede edebilirler. Gerekirse RTÜK'ten cezada alacaktır dizi. Unutmayalımki, Kurtlar Vadisi Pusu ceza alsa bile bu sahneler yer alacaktır ki zaten dizi bu sayede fazlasıyla seviliyor. Bu bölümden sonra Polat Alemdar'ın soğukkanlı davranması demek büyük başarı demektir.

Bakalım 150. bölümde neler olacak. Nasıl olacağını söylememe gerek yok, bu dizi yine bu bölümü ile süper sözünü hakedecektir. Ben izliyorum ve böyle iyi senaryolara devam edilsin yani daha çok devam edeceği düşünüyorum. Benim için; Kurtlar Vadisi Pusu dizisi,Televizyon dünyasının olmazsa olmazıdır. Yani ben öyle düşünüyorum ve bu düşünceme ister katılın, ister katılmayın yani benim için böyledir.

Fragmanı izledikten sonra içim içim ürperdi. Müthiş bir fragman olmuş. Memati'nin çocuğu ölmüştü ve şimdi Polat'ın çocuğu öldü. Ömer Babayı canlandıran Emin Olcay o kadar güzel seslendirmişki yani insan ağlamamak için kendini zor tutar. Çok etkileyici bir fragman ve ben diyorumki, bu bölüm asla kaçmaz.

Bu bölümde Polat, üzüntülü haliyle ve birazda sinirli haliyle ortalığın altını üstünü getirecektir. Kara'nın planıda yatacaktır ve Polat Alemdar, büyük ihtimalle İzzet'i öldürecektir. Nasıl öldüreceğinden emin değilim yani fazlasıyla işkencede edebilirler. Gerekirse RTÜK'ten cezada alacaktır dizi. Unutmayalımki, Kurtlar Vadisi Pusu ceza alsa bile bu sahneler yer alacaktır ki zaten dizi bu sayede fazlasıyla seviliyor. Bu bölümden sonra Polat Alemdar'ın soğukkanlı davranması demek büyük başarı demektir.

Bakalım 150. bölümde neler olacak. Nasıl olacağını söylememe gerek yok, bu dizi yine bu bölümü ile süper sözünü hakedecektir. Ben izliyorum ve böyle iyi senaryolara devam edilsin yani daha çok devam edeceği düşünüyorum. Benim için; Kurtlar Vadisi Pusu dizisi,Televizyon dünyasının olmazsa olmazıdır. Yani ben öyle düşünüyorum ve bu düşünceme ister katılın, ister katılmayın yani benim için böyledir.

Katılıyorum ama izzete soğukkanlı falan davranmaz feci bir şekilde öldürür bence söz konusu oğlu..

Katılıyorum ama izzete soğukkanlı falan davranmaz feci bir şekilde öldürür bence söz konusu oğlu..

Zaten soğukkanlı olacağını düşünmüyorum. Söylemek istediğim, O haliyle dahi soğukkanlı kalabiliyorsa büyük başarıdır ama kalamayacaktır. İzzet'i işkenceyle çok feci bir şekilde öldüreceğini düşünüyorum ve ben buna eminim.