Fragmanı izledikten sonra içim içim ürperdi. Müthiş bir fragman olmuş. Memati'nin çocuğu ölmüştü ve şimdi Polat'ın çocuğu öldü. Ömer Babayı canlandıran Emin Olcay o kadar güzel seslendirmişki yani insan ağlamamak için kendini zor tutar. Çok etkileyici bir fragman ve ben diyorumki, bu bölüm asla kaçmaz.
Bu bölümde Polat, üzüntülü haliyle ve birazda sinirli haliyle ortalığın altını üstünü getirecektir. Kara'nın planıda yatacaktır ve Polat Alemdar, büyük ihtimalle İzzet'i öldürecektir. Nasıl öldüreceğinden emin değilim yani fazlasıyla işkencede edebilirler. Gerekirse RTÜK'ten cezada alacaktır dizi. Unutmayalımki, Kurtlar Vadisi Pusu ceza alsa bile bu sahneler yer alacaktır ki zaten dizi bu sayede fazlasıyla seviliyor. Bu bölümden sonra Polat Alemdar'ın soğukkanlı davranması demek büyük başarı demektir.
Bakalım 150. bölümde neler olacak. Nasıl olacağını söylememe gerek yok, bu dizi yine bu bölümü ile süper sözünü hakedecektir. Ben izliyorum ve böyle iyi senaryolara devam edilsin yani daha çok devam edeceği düşünüyorum. Benim için; Kurtlar Vadisi Pusu dizisi,Televizyon dünyasının olmazsa olmazıdır. Yani ben öyle düşünüyorum ve bu düşünceme ister katılın, ister katılmayın yani benim için böyledir.