1 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 22.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 29.6%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 15 55.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
iyi taraflarınıda gör başka filmler olsa polisler mustafanın oyununu yutardı.. anlamazdı ama burda polis anında farketti durumu oysa böyle bir bölüm yakalamışlarki iki hafta fatmagül öldü diye herkesi ağlatırlar reytingide tavan yaparlardı ama bunlar diğer filmler gibi yapmadı mantıklı çözümler buldu dramı ölçüsünde kesti...
kerimin mustafaya balta fırlattığı sahne süperdi.. kerimin erdoğanla selimin ağzını burnunu dağıtışı süperdi..iyi taraflarıda gör bizim filmi çakma kahramanlarla karıştırma..

saydıgın yerleri izlemedim son 30-20 dakikasına baktım kerim fatmagülü kurtarınca kanal değiştirdim.. nasıl balta fırlatı ezeldeki sekiz turuva çakması gibi havalanıp mı atı yoksa :))))

peki bu kerim boxörmü yada sokak dögüşcümüsü nasıl ikisini birde dövdü yahuu :))) bu senaristler malum kuze ile güneyinde senaristi kerimle kuzeyi karıştırmış olmasınlar :)))))))))))))))
musatfanın oyunu polis nasıl hemen çaktı ilginç. normal hayatta cinayetler, böyle alengirli olaylar hemen çözülmüyor. yoksa bu polislerii amerikandan csi miamiden tranfer etmiş olabiliriz :)))))

Sen Dizilerden bu kadar kusursuz bişeyler bekliyosan zaten basını çok kırarsın . Seni anlamış değilim gözün çok kusursuz yerlerde duruyo ama öyle beklediğin bı dizi olmaz hiç bı zaman çünkü TV senaryosu izleyeni o dizide tutmaya çalışır. Bu yüzdende çok detayı o kadar tutarlı yapmak cabası icine girmez o kısa metrajlilarin yada Sinema senaristlerinin isidir.

yoo ikinci bahar ve çemberimde gül oyanın senaryoları çok başarılıydı. birazda ezelin ilk bölümleri.. demek isteyince oluyor.. ama fatmagülde 20 dakika izledim okadar klışe vardıki bende şaştım kaldım halbuküm ece melek ikilisi iyi senaristi demek kuzey güneyi kurtarmak için fatmagülü salamışlar :)))))

ilk bölümden 6-7 reyting görürse birkac haftaya zirve yarisina katilir

ilk bölümde 9 veya 10 reytingi bulması lazım 5, 6 reytingin en az 2 puanı ilk seyredenlerin merakıdır.. eğer memnun olmuşlarsa 6 reyting 8 e kadar çıkar ama zirveyi alamaz heleki perşembe günü çok zor..

yoo ikinci bahar ve çemberimde gül oyanın senaryoları çok başarılıydı. birazda ezelin ilk bölümleri.. demek isteyince oluyor.. ama fatmagülde 20 dakika izledim okadar klışe vardıki bende şaştım kaldım halbuküm ece melek ikilisi iyi senaristi demek kuzey güneyi kurtarmak için fatmagülü salamışlar :)))))

7 reytinglik filmi kurtarmak için 15 reytinglik filmi sallamaları ne kadar mantıklı sence..

saydıgın yerleri izlemedim son 30-20 dakikasına baktım kerim fatmagülü kurtarınca kanal değiştirdim.. nasıl balta fırlatı ezeldeki sekiz turuva çakması gibi havalanıp mı atı yoksa :))))

peki bu kerim boxörmü yada sokak dögüşcümüsü nasıl ikisini birde dövdü yahuu :))) bu senaristler malum kuze ile güneyinde senaristi kerimle kuzeyi karıştırmış olmasınlar :)))))))))))))))
musatfanın oyunu polis nasıl hemen çaktı ilginç. normal hayatta cinayetler, böyle alengirli olaylar hemen çözülmüyor. yoksa bu polislerii amerikandan csi miamiden tranfer etmiş olabiliriz :)))))

İsteseler o cinayet olayını finale kadar sürdürürlerdi , bu senaristler için çok zor bisey değil tek bı konuyu 1bucuk senedir goturuyolat 1. Likle onuda gotururlerdi ama ANLAMSİz yani cinayet bulma serüvenini haftalarca uzatsalar senden başka kimsenin hosuna gitmezdi.

polisin anlamaması için aptal olması gerekiyordu ve mantıklı olan ise polisin aptal olamayacağıydı onun için hemen anladı..olması gerekeni yaptı..
kerimin vuruşuda kıvançın kırıtışıyla karşılaştırılamayacak kadar okkalı bir vuruştu:)

ilk bölümde 9 veya 10 reytingi bulması lazım 5, 6 reytingin en az 2 puanı ilk seyredenlerin merakıdır.. eğer memnun olmuşlarsa 6 reyting 8 e kadar çıkar ama zirveyi alamaz heleki perşembe günü çok zor..

haklisin ama 9-10 reytingle baslamasi cok zor cünkü diger iki dizinin özetleri bile 5 reytingin Altina düsmüyor :)

7 reytinglik filmi kurtarmak için 15 reytinglik filmi sallamaları ne kadar mantıklı sence..

biri bu sezon bitiyor ve kendini fazlasıyla kurtaracak reytingi alıyor kitlesi yakaladı. ama kuzey güney istenen ve beklenen başarıyı yakalayamadı üstelik 2-3 hafta öncesinde çok düşmüştü. karizmayı çizdirmemek için kuzey güneye asıldılar. kuzey güneyi izleyenler bilir 2-3 haftadır kuzey güneyde senaryo tavan yaptı

vay arkadaş ne 10 reytingi suskunların 10 reyting alması imkansız :D

haklisin ama 9-10 reytingle baslamasi cok zor cünkü diger iki dizinin özetleri bile 5 reytingin Altina düsmüyor :)

evet günü zor bir gün çünkü diğer dizilerin izleyicileri çok esnek değil her yöne yayılmıyorlar.. o açıdan tutturursa istikrarlı bir üçüncülük tutturacak gibi..

suskunlar dizisinin total ve ab grubu oranları nasıl çıkar sence yasin.. benim tahminim eşit çıkacak gibi...

0 katılıyorum sana destere bırak :)) beyazsoy herseye klise diyo ama onunda olaylara gelisiguzel bakması bence en büyük "kliselik düşünme bicimi."
fatmagül çok klişe bi dizi + hiçbir özelliği yok.çok ama çok sıradan

biri bu sezon bitiyor ve kendini fazlasıyla kurtaracak reytingi alıyor kitlesi yakaladı. ama kuzey güney istenen ve beklenen başarıyı yakalayamadı üstelik 2-3 hafta öncesinde çok düşmüştü. karizmayı çizdirmemek için kuzey güneye asıldılar. kuzey güneyi izleyenler bilir 2-3 haftadır kuzey güneyde senaryo tavan yaptı

tamam çok emek vermelerini anladımda boşuna uğraşıyorlar o film bu reytingleri aşamaz .. ne yaparlarsa yapsınlar isterse filmde hem kuzey hem güney senaryo gereği kötü yola düşsün, bu filmin alacağı oran budur..:)

Hiç imkansız değil bu dizi bir kaç haftaya zirvede olacak bak gör

kurtlarcılar ve fatmagülcüler zaten perşembeyi mahvediyordu birde suskuncular çıktı yahuu :)))) suskunlar 5 reytin alsın başına koysun. kurtlar vadisi varken 10lu rakamlara ulaşamaz

Suskunlar'ın ilk 1 saatini izledim. Türkiye standartlarının çok üstünde bir iş. Totalde ilk 5 büyük sürpriz olur ama A/B'de ilk 5 garanti gibi gözüküyor...