28 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 20.8%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 25.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 8.3%
  • Firar (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 5 20.8%
  • Prensesin Uykusu - T.S. (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 12.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
tns 5 ilde bin küsür denekle ölçecek ilk başta sonra denek sayısı 3600 a ulşacak tns ninde ilk başta saglıklı sonuç veremiyeceği açık.. zaten ozamana kadar uçurum öbzk yi iyice sarsacaktır :))))

denek sayısı önemli değil denekleri neye göre seçeceği önemli...

bence öbgzk gibi bi dizi için 14 reyting çok çok fazla.ortada hiçbir şey yok rakipleri artınca dizi doğal olarak hemen düştü :D

tns 5 ilde bin küsür denekle ölçecek ilk başta sonra denek sayısı 3600 a ulşacak tns ninde ilk başta saglıklı sonuç veremiyeceği açık.. zaten ozamana kadar uçurum öbzk yi iyice sarsacaktır :))))

sarsar sarsar öyledir kesin. szide küsüratı yükseldi diye yere göğe sığdıramamışsınız şu dizi bozmasını. o reytingle çoksarsar.

gecen sezon hakedıyordu. Bu sezon bunu ızlıceme bos duvarı ızlerım, aynı sey

öbgzk hastası babaannem bile bu sezon bıraktı izlemiyo :D diyo artık güzel değil ve ben o gün dizinin ne kadar vahim durumda olduğunu anladım bence bu sezon bitmeli yoksa seneye büyük bi hüsran yaşar

denek sayısı önemli değil denekleri neye göre seçeceği önemli...

bencde öyle isteklerine göre yapıyolar bi dizi bu kadarda düşmez 12 reyting çok büyük bi rakam hadi düşse 6 yada en fazla 7 olsun ama daha fazla sanmıyorum çünkü kimse öbgzk birakıpta pis yedili filan izlemezz.. geçen sene fatmagülle kerim ilk kez dansettiğinde ab yükselmişti o hafta mesela geçen haftalarda kerimle fatmagül sevgililer gününü topladı ve gül mutfağında çok romantik anlar geçirdiler böyle bölümlerde ab totelden çok yükselirdii ama o hafta fatmagül ab de 3 reyting kaybetmişti nasıl oluyo anlamıyorum büyük haksızlık yapıyolar emeklere karşı.

öyle bir geçer zaman ki yine çok başarılıydı ve bu bölümü özellikle fazla duygu yüklüydü bütün oyuncularda hakkını verdi. hepsini tebrik ediyorum burdan çünkü çok başarılı işler çıkarıyolar her hafta :) inşallah oranları arttırırız. bu arada fatmagülün suçu ne , fragmanını izledim mükemmelldi eğer sbt bi hilelik yapmazsa süper reytingler alıcağız diye düşünüyorum çünkü fragman baya iyyiydi. destere heralde senle ben perşembe günki bölümde bişey kaçırmayalım diye yerimizden kalkamayacağız gibi geliyo :)))))

evet bu yorumunu görmemişim..:)

dediğin gibi fatmagül yarın süper bir bölümle bizi bekliyor 25 reyting garant,i aşağı düşerse sbt nin sabotajı olur yukarı çıkarsada kendi hakkıyla çıkmış demektir...

öbgzk hastası babaannem bile bu sezon bıraktı izlemiyo :D diyo artık güzel değil ve ben o gün dizinin ne kadar vahim durumda olduğunu anladım bence bu sezon bitmeli yoksa seneye büyük bi hüsran yaşar

+1 bu konularla bu sezon bıle baslamamalıydı.

kurlar vp saçmalığı bitmemiş kaç sena öbgzk mi biticek!

mantıga bak arka sokaklardada her operasyon oldugunda reytıngın yukselmesı lazım o zaman. O dans olayı gecen sezon ıcın ıyı geldı. Bu yıl baya ılerledıler

kurlar vp saçmalığı bitmemiş kaç sena öbgzk mi biticek!

vadi 2.sezonunda reytinglerini 2 ye katlarken bu dizi 10 reyting kaybetti sanırım bu herşeyi açıklıyor.ayrıca şu da var vadi 9.yılında 12-13 reyting alıyo öbgzk daha 2.sezonunda 14 reytinge düştü :D fark burda işte

evet bu yorumunu görmemişim..:)

dediğin gibi fatmagül yarın süper bir bölümle bizi bekliyor 25 reyting garant,i aşağı düşerse sbt nin sabotajı olur yukarı çıkarsada kendi hakkıyla çıkmış demektir...

yarın fatmagül 8 lerde alırsa hiç şaşırma sbt çünki heycanlı bölümde azalıyo , durağanda ise tavan yapıyo biz reyting meraklılarıyla dalga geçiyo resmen.

vadi 2.sezonunda reytinglerini 2 ye katlarken bu dizi 10 reyting kaybetti sanırım bu herşeyi açıklıyor.ayrıca şu da var vadi 9.yılında 12-13 reyting alıyo öbgzk daha 2.sezonunda 14 reytinge düştü :D fark burda işte

o fark değil HİLE YADA BAŞKA ADIYLA ŞİKE! AMA şunuda unutma kurtlar vadisi hiç öbgzk gibi 27 reyting alabildimi. o zaman en iyisiydi diyodunuz, kvp en iyisi 27 alabildimi ? yani ikisininde en iyi bölümlerine karşılaştırısak ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ..

o fark değil HİLE YADA BAŞKA ADIYLA ŞİKE! AMA şunuda unutma kurtlar vadisi hiç öbgzk gibi 27 reyting alabildimi. o zaman en iyisiydi diyodunuz, kvp en iyisi 27 alabildimi ? yani ikisininde en iyi bölümlerine karşılaştırısak ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ..

vadi o kadar çok izleniyordu ki 2003-2004 ve 2005 özellikle bu yıllarda inan tüm türkiye istisnasız izliyodu yani reytingle bile ölçülmesine gerek yoktu.yaş kaç bilmiyorum ama eğer yaşın küçükse babana falan sor veya başka birine sana o yılları anlatsın inanılmaz izleniyordu yani hiçbir dizi kurtlar vadisi kadar izlenmedi.bu arada öbgzk ile vadi yi kıyaslaman komik oldu :D

vadi o kadar çok izleniyordu ki 2003-2004 ve 2005 özellikle bu yıllarda inan tüm türkiye istisnasız izliyodu yani reytingle bile ölçülmesine gerek yoktu.yaş kaç bilmiyorum ama eğer yaşın küçükse babana falan sor veya başka birine sana o yılları anlatsın inanılmaz izleniyordu yani hiçbir dizi kurtlar vadisi kadar izlenmedi.bu arada öbgzk ile vadi yi kıyaslaman komik oldu :D

sen böyle varsayımlı konuşma bana kurtlar vadisinin 27 reyting aldığını yada bu reytingden fazla aldığını KANITLA varsayımla gelme. benim ailemde kimse kvp gibi bi diziyi izlemez yaşımda 21 o yılları hatırlıyorum o zamn şuanki kadar dizi seçeniği yokken hala 27 alamamışsa pessss o dizimsiye