28 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 20.8%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 25.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 8.3%
  • Firar (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 5 20.8%
  • Prensesin Uykusu - T.S. (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 12.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
ö.b.g.z çakılmıs devri kapaniyor galba :))))))) en heycanli bölümünde bile ab büyük düsüs totaldede ayni sekilde iyi iyi pis yedili 2.ci olmus firar 3 Reytingi geçmis yine fena deil bu sezonu kapatir

ÖBGZK iki grubtada ciddi bir düsüs yasamis bence düsmeyede devam edecek sezon sonunda total de 10-11 reytinge Kadar düsecektir.

Ucurum bu hafta iki grubtada yükselmis haftayada yükselirse tamandir.

Seksenler ikibgrubtada bomba gibi hele AB de 7 reytingin üstünde süper.

Pis yedili Total de 2. Sirayi kapmis AB de fena degil helal olsun.

Firar yine cok gerilerde kalmis.

Kim milyoner olmak ister her zamanki gibi atv ortalamasinin üstünde.

ÖBGZK iki grubtada ciddi bir düsüs yasamis bence düsmeyede devam edecek sezon sonunda total de 10-11 reytinge Kadar düsecektir.

Ucurum bu hafta iki grubtada yükselmis haftayada yükselirse tamandir.

Seksenler ikibgrubtada bomba gibi hele AB de 7 reytingin üstünde süper.

Pis yedili Total de 2. Sirayi kapmis AB de fena degil helal olsun.

Firar yine cok gerilerde kalmis.

Kim milyoner olmak ister her zamanki gibi atv ortalamasinin üstünde.

aynen haci bi iki dizi daha gelse ö.b.g.z devrini alip götürüyolar güzel

öbgzk de ki düşüş gözlerden kaçmıyor.keşke atv hayat devam ediyoru salı başlatsaydı şu an zirvede olurdu bence.
pis yedili süper oranlar alarak 2.olmuş ab de de iyi
seksenler ab de süper totalde de iyi
uçurum geçen haftaya oranla toparlanmış gidişat iyi

öbgzk de ki düşüş gözlerden kaçmıyor.keşke atv hayat devam ediyoru salı başlatsaydı şu an zirvede olurdu bence.
pis yedili süper oranlar alarak 2.olmuş ab de de iyi
seksenler ab de süper totalde de iyi
uçurum geçen haftaya oranla toparlanmış gidişat iyi

ayn hayat bugun olsa 10 12 alirdi ö.b.g.z 10 13 arasi alirlardi mütis bir rekabet olurdu ama pis yedili harcanirdi dünkü bölüm süperdi elçin paşa müzigi süperdi

ayn hayat bugun olsa 10 12 alirdi ö.b.g.z 10 13 arasi alirlardi mütis bir rekabet olurdu ama pis yedili harcanirdi dünkü bölüm süperdi elçin paşa müzigi süperdi

hayat devam ediyor ilk başladığında fırtına gibiydi öbgzk yi yerdi bence :D aga orço süperdi ya gerisini boşver

Uçurum yükselmis, sevindim. Umarim bu yükselis her hafta devam eder.

Obzg sonunda düşmeye başladı bence uçurumun nekadar elestırsemde senaryosu Obzg den daha iyi. uçurum bu haftaki mantıksız yapısı gecıstırıise daha da yukselır. birde ucurumu atv ozetli yayınlarsa Obzg dahada dusecektir

Obzg sonunda düşmeye başladı bence uçurumun nekadar elestırsemde senaryosu Obzg den daha iyi. uçurum bu haftaki mantıksız yapısı gecıstırıise daha da yukselır. birde ucurumu atv ozetli yayınlarsa Obzg dahada dusecektir

uçurum biraz daha medya şişirmesiyle dahada ilerliycektir

Bu hafta kurt-lardan ses yok kurtlar vadisi 71. olmuş ama kurt kanunu listeye bılem girememiş. :))))))

canım benim düşüşe geçmiş kaliteli bir iş değil hatta kırsaldakı fox izleyici bu dizi onlara göre hiç değil. daha ikinci bölümde düştüğüne göre yakında kalkar

ewt beni affet stara gecince akasya 15:00 kayar

fox iyicene düser ozaman :)

ucurumun 1-ci bolumunu izleyememisdim.ama dun 2-ci bolumunu izledim.guzel diziydi.obgzk cok meraksizlasti.reytinglerde dusus yasiyo.ucurum gelen hafta daha da ilerliyecek

ewt beni affet stara gecince akasya 15:00 kayar

fox iyicene düser ozaman :)

Saat 15 de starda efsane dizi kuşağı var. beni affet haber öncesine koyarlar akasya durağı iki ailenin yerine geçer yada stara yakısmacagı için kaldırılır

obgzk totalde fatmagul,a/bde muhtesem yuzyıl tarafından gecılebılır. Ama a/b kesın bence

Uçurum ezel style ile yapılmış. aşırı amerikan kalıplı bir dizi.. ilk bölümde drama yapısı iyiydi tamam.. ama ikinci bölüm mantıksızlık yuvası turkiyede sadece tek karakol var ıstanbulda emniyet müdürlüğüne gidilse o karakola bile baskın yapılır... hadi onu geçtim gözünü çıkarılmış bir adam hastaneye kaldırılda ordaki hiç bir çalışan nasıl olurda bu durumu polise haber vermez. taxsıci abi askerdeki arkadasina sözü bu kez kıza çevirmesı sacmalik kızı daha bir gün tanımış nasıl bu kadar yakinlik kurdu ilginç..

beyazsoy oyle diyorsunda ona bakarsan pis yedili cok mu mantıklı bir dizi ? o yer gök ask denilen dizi cok mu mantıklı, kavak yelleri cok mu mantıklı, oyle bir gecer zaman ki cok mu mantıklı. bence her dizide genel olarak mantık hatası oluyor. dizi iste

beyazsoy oyle diyorsunda ona bakarsan pis yedili cok mu mantıklı bir dizi ? o yer gök ask denilen dizi cok mu mantıklı, kavak yelleri cok mu mantıklı, oyle bir gecer zaman ki cok mu mantıklı. bence her dizide genel olarak mantık hatası oluyor. dizi iste

pis yedılıyı diziden sayan kim yaa pis yedılıyı yapan selananin senaristi ne beklıyon ışte :)))))))

Benuçurumu elestırmemin sebebi ilk bölümdeki mantikli senaryodan geriye düşülmesi.. tabi ezelın getirdiği bir imaj da var.. ikinci bölüm bunlara yakışmadı dizinin heycanla devam etmesi için çok zorlama haraketler yapıldı.. daha önceki mesajda da yazdım buna rağmen Obzg nin yeşilçam cakması senaryosundan daha iyi:))))))) ... umarım uçurumdan bundan sonra ikinci bolumdekı hataları yapmaz.

zaten benim ucurumla yaptığım eleştiriyi normal seyircinin çok dikkatini çekmemiştir. ceksede bizim seyirci musamakardir .. bu hatalar devam ederse seyirci bu diziyi bitirir zaten