28 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 20.8%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 25.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 8.3%
  • Firar (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 5 20.8%
  • Prensesin Uykusu - T.S. (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 12.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
adamlar oltayı atmış vede çokta başarılı bi sazan.avi gerçekleştirmiş daha ne olsun :) . Her yapımcı kendı işini değerli gosterır. Her gununu vadı ızlemek ıcın harcayacağına bıraz kendını gelıstırsen çok ıyı olacak. Aylardır aynı yerı tekrar edıyorsun
her gün vadi izlediğimi kim söylemiş :D ayrıca bence sen bazı şeyleri kabul etsende bizde burda sana aynı şeyleri söylemesek iyi olacak

benım sana soyledıklerımı, cevırıp bana soyluyorsun. Ben onaylanmış kanıtlı belgeler harıcınde hıçbişeye inanmam. Pana fılm sankı peygamber yada tanrı gıbı ne dese ınanıcak duzeye ınmışsınız.

Ha bu arada davadan once agbye inanmayıp sbtye ınananlar, şimdi aynı şeyi sbtye yapıyor(neden acaba :))

bizim sbt ye inanmadığımızı kim söylemiş :D 2000 kişiye göre doğrudur on da bi sorun yok ama 75 milyon ölçülürse işte o zaman farkı görürsünüz :D bu arada asıl ben kanıtla belgeyle konuşuyorum senin söylediğin kesin değil ama benim söylediğim kesin :D sonuçta onlarda agb reytingleriydi ve agb şike yaptı ben o reytinglere inanmıyorum.sende kendini kandırmaya devam et :D

senın soyledıklerındekı kanıt ? Benım agbye ınandıgımı kım soyledı ? Pana fılmı tanrı mı yonetıyor ? IQunu bıraz gelıstırmen ıcın tavsıyelerde bulunayım ıstersen,2000 kısının yeterlı olacagını oncekı sayfada belırttım :). Senın 6-7 yıl oncekını gosterdıgın reytınglerın 75 mılyon kısıyle olculdugunu sanıyorsun galıba :). Dızının reytınglerı yuksek oldumu oh ne ıyı sırket, ne kadar dogru denekler, dusuk cıktıgındada az denek, kotu denek. Yok oyle yağma aslanım.

senın soyledıklerındekı kanıt ? Benım agbye ınandıgımı kım soyledı ? Pana fılmı tanrı mı yonetıyor ? IQunu bıraz gelıstırmen ıcın tavsıyelerde bulunayım ıstersen,2000 kısının yeterlı olacagını oncekı sayfada belırttım :). Senın 6-7 yıl oncekını gosterdıgın reytınglerın 75 mılyon kısıyle olculdugunu sanıyorsun galıba :). Dızının reytınglerı yuksek oldumu oh ne ıyı sırket, ne kadar dogru denekler, dusuk cıktıgındada az denek, kotu denek. Yok oyle yağma aslanım.

sen benim dediklerimi nasıl anlıyosan artık bak koçum ben hiçbir zaman vadinin reytinglerinin doğru olduğunu söylemedim dikkat edersen.ayrıca şimdi sana güzel bi cevap verirdimde senin için ceza almaya değmez.bana reytingleri öğretme senden çok daha iyi biliyorum :D bu reyting sisteminin sağlıklı olmadığını herkes söylüyo 2000 kişiyle bu iş olmaz imkansız.bi de üslubuna dikkat et tmm mı koçum