28 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 20.8%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 25.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 8.3%
  • Firar (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 5 20.8%
  • Prensesin Uykusu - T.S. (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 12.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Salı neler oldu ?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta kaç reyting aldı ?

İlk bölümüyle hayal kırıklığı yaratan Uçurum toparlanabildi mi ?

Seksenler ve Pis Yedili arasındaki rekabette son durum ne ?

Firar oranlarını arttırabildi mi ?

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yine iki grupta da açık ara zirvede. Fakat, dizideki bu hafta yaşanan düşüş dikkat çekici.

Pis Yedili bu hafta oranlarını arttırarak totalde 2. sıraya yükseldi. A/B'de ise reytingini yükseltmesine rağmen 8. sıraya geriledi.

Seksenler, A/B'de bu hafta da 3. olarak TRT'yi sevindirdi.

Uçurum, bu hafta oranlarını arttıran bir diğer dizi oldu. İlk bölümüyle hayal kırıklığı yaratan dizi bu hafta biraz olsun toparlandı. İki grupta da ilk 20'ye girdi, gelecek için umut verdi.

Firar, bu hafta özellikle A/B'de düşüş yaşadı ve 37. sıraya kadar geriledi.

Son düzenleme:
Beyaz TV de KVP nin 17. Bölümünü izledim ve sunu fark ettim pana o zamanlar catisma sahnelerini daha özenli cekiyormus

uçurum dizisini ilk defa bu akşam izledm

gerçekten başarili ve güzeldi helal olsun

Moderatörün son düzenlenenleri:
pis yediliyi izledim orço damgasını vurdu diyebilirim süperdi bölüm arada bir de vadinin eski bölümüne göz attım eskileri bi hatırladım :D 30 dk sonra da kanal 7 de eski vadi var belki ona da bi göz atarım

uçuruma tek oy çıkmamış yazık:) oysa geçen hafta oy şampiyonuydu..

Beyaz TV de KVP nin 17. Bölümünü izledim ve sunu fark ettim pana o zamanlar catisma sahnelerini daha özenli cekiyormus
baktılar ne yazsak ne yapsak izliyorlar onlarda saldım çayıra mevlam kayıra yaptılar. hele atv de neydi öyle amerikan üstünden bir kaç kişiyle adam bile kaçırmışlardı :)))))))))))))

Son düzenleme:
öyle bir geçer zaman ki yine çok başarılıydı ve bu bölümü özellikle fazla duygu yüklüydü bütün oyuncularda hakkını verdi. hepsini tebrik ediyorum burdan çünkü çok başarılı işler çıkarıyolar her hafta :) inşallah oranları arttırırız. bu arada fatmagülün suçu ne , fragmanını izledim mükemmelldi eğer sbt bi hilelik yapmazsa süper reytingler alıcağız diye düşünüyorum çünkü fragman baya iyyiydi. destere heralde senle ben perşembe günki bölümde bişey kaçırmayalım diye yerimizden kalkamayacağız gibi geliyo :)))))

baktılar ne yazsak ne yapsak izliyorlar onlarda saldım çayıra mevlam kayıra yaptılar. hele atv de neydi öyle amerikan üstünden bir kaç kişi adam bile kaçırmışlardı :)))))))))))))

bak Burda sana hak veriyorum vadi atv de en kötü sezonunu gecirdi gercekten ama TNT de müthis bir dönüs yapti, TNT de baya düzeldi insallah bu sekilde devam Eder.

şu an kanal 7 de eski kurtlar vadisi nin 84.bölümünün başını izledim yok artık bu ne lan :D 10 dk dır hiç durmadan silah sesleri müthiş müthiş :D memati rusları tarıyo diye yazın ve izleyin ağzınız açık kalcak inanılmaz :D

öbgz izledim muhteşem bir bölümdü hiç senaryo aksaklığı yoktu, desem inandırıcı gelirmi gelmez, sanırım o zaman demiyim..
yine izledim öbgz yi uçurumdan daha iyi olduğu kesin ama kendi içinden çelişkilerle dolu bir film artık alıştık...
eski doktoru ayline doğurursan ölürsün dedi.. taze bir yumurta pardon doktor buldular bu doktor çok kuvvetli bir tedavi uygularım birazda okuyup üflerim seni yavrunu doğurursun dedi yuttuk tabi..
mete cinayet işlemiş kız la mete birbirlerini çok sevdikleri için herikiside ben furdum oni diyor .. ben üzüldüm yani kabul etseler cinayeti ben üstleneceğim o derece..
sihirbaz sülüman bu işide çözecek sanırım bir çocuk şahit buldu çocuğun şahitliğiyle mete kurtulacak ama film batacak gibi..
olaya şahit olan çocuğun karşısına mete ile nihali çıkardılar çocuk korkudan titriyor hangisi diye soruyorlar.. oysa çocuğa cinayeti işleyen kızmıydı erkekmi diye sorsalar olay çözülecek ama nerdeee.
yani muhteşem bir bölümü daha atlattık allah bize dayanma kuvveti verdi izlerken...izlemeyenler çok şey kaçırdı çoookkk..

uçurumu izledim yine muhtesem bir bolumdu. en fovari dizilerimin arasına girdi. ozellikle senaristler gercekten cok basarılı bir is cıkarıyorlar. oyuncu secimleride cok basarılı olmus herkes rolunun hakkını veriyor.ınsallah bu hafta toparlanır.

tv8 de hızlı ve ofkeli nin eski serisine biraz goz attım
ondan hemen sonra kim milyoner olmak isteri izledim ve hemen ardından da ozel tim dizisine goz atıp pcye gectim :) simdide skins ve oyle bir gecer zaman ki yi izlicem. yarında firar :D

uçurumu izledim güzeldi kerem deren gerçekten süper senarist sınıf,ezel şimdide uçurum

uçurumu izledim yine muhtesem bir bolumdu. en fovari dizilerimin arasına girdi. ozellikle senaristler gercekten cok basarılı bir is cıkarıyorlar. oyuncu secimleride cok basarılı olmus herkes rolunun hakkını veriyor.ınsallah bu hafta toparlanır.

tv8 de hızlı ve ofkeli nin eski serisine biraz goz attım
ondan hemen sonra kim milyoner olmak isteri izledim ve hemen ardından da ozel tim dizisine goz atıp pcye gectim :) simdide skins ve oyle bir gecer zaman ki yi izlicem. yarında firar :D

Maşallah :):)

yakup un yorumunu bekliyoruz bugün salı öbgz günü, yakup yorum yapardı eskiden bugün yok nedenki acaba...