duygusal x kişi
Banlı
- Reaksiyon puanı
- 0
- Puanı
- 0
Kuzey Güney'i izledim,süper bölümdü bu haftada reytingleri güzel,umarım böyle devam eder.
eyvallah kardeş. inşallah . sen de bundan sonra bendensin.
Kuzey Güney'i izledim,süper bölümdü bu haftada reytingleri güzel,umarım böyle devam eder.
Ne cok kisi izlemis dun aksam eyvah dusuyorum'u diyecegim ama muhtesem yuzyili izledikten sonra tvsi acik kalip yatanlardan korkuyorum...😉)
Kuzey Güney A/B'de ancak Eyvah Düşüyorum'la yarışır.
Daha fazlasını beklemeyin xD
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 21:02:29[/TD]
[TD] 23:16:29[/TD]
[TD] 01:31:41[/TD]
[TD] 13,03[/TD]
[TD] 29,93[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD] 2[/TD]
[TD] KUZEY GÜNEY[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 20:55:15[/TD]
[TD] 23:14:36[/TD]
[TD] 01:40:16[/TD]
[TD] 7,97[/TD]
[TD] 18,18[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Gecen Haftaki Total Arasinda 5.6 Fark Var
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 20:41:46[/TD]
[TD] 23:16:17[/TD]
[TD] 01:54:05[/TD]
[TD] 12,84[/TD]
[TD] 29,90[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD] 2[/TD]
[TD] KUZEY GÜNEY[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 20:53:49[/TD]
[TD] 23:11:05[/TD]
[TD] 01:40:51[/TD]
[TD] 7,78[/TD]
[TD] 18,03[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Fark 5.6 Reyting Ap Ayni Düsüs 0.19 Kuzey güney
Fark Yine Ayni 5.6
İki dizide 0.19 düsüs var totaldeki fark 2 haftadir ayni tesadüfmü acaba ?? 5.6 Reytin 5.00 Fazla Fark Var yani iki dizide çok ufacıcık düsüs yasamis
Kuzey Güneyi izledim çok güzeldi kuzey sov vardı
bence de bu bölüm çok iyiydieyvallah dostum. izlemeye devam lütfen..
ya gerçekten ya ne sahnelerdi öyle. tam ali dayak yerken o zengin heriflerden kuzey geldi. dayaktan kan revan içinde kalan aliyi görünce kendinden geçti. tabi ben de kendimdeen geçtim. bi baktım yanımdaki arkadaşım bana vuruyor. kenime geldim ne vuruyon ki dedim. meğer önce ben ona vurmuşum kendimden geçip. sonra gülüştük dakkalarca.
çok süper sahnelerdi. hele dayak sahnelerinde kuzey güney dizi müziği( introsu) girince tam baklava kaymak oldu. acayip zevkliydi. ya bir dizi bir insanı bu kadar mı coşturur. o kadar söylüyorum. izlemeyen çok şey kaçırdı. bence hemen internetten izleyin arkadaşlar lütfen..
Kuzey Güney'i izledim ve bu bölümün müthiş bir bölüm olduğunu söylesem yalan olmaz heralde.
Kuzey ilk başta Sümer'i dövüyor tabi gösterilmedi ama burnu sarılı hali ile Ali'yi şikayetini çekmeye gittiğinde gözüktü. Kuzey, Simay'a harika bir ders verdi yani Simay, Kuzey'in kendisini öldüreceğini duyunca öyle bir hareketlendiki yani kimse tutamadı yani o derece. Ali, Sümer'e para vermeye gidiyor ve Sümer, arkadaşlarıyla birlikte dövmeye kalkıyorlar. Neyseki Kuzey'de gelmişti ve Ali'nin o kadar süre gelmemesinden şüphelenmişti. Kuzey, Ali'nin bağırma seslerini duyunca çılgına döndü adeta. Sümer'in Ali'yi dövdükleri yere gitti Kuzey ve orada sinirlendi daha sonra hepsini dövdü. İlk adamı içki şişesiyle işini bitirdi. İkinci adamı yumruk, tekme ve hatta kafa darbeleriyle işini bitirdi. Sonuncusu Sümerdi ve o yalvarmaya başladı. Onuda dövdü ve sonunda kemerle öldürüyordu Kuzey ama o anda Ali tokat attı. İşte zaten en güzel kısım orasıydı. Kuzey, Ali için bütün adamları dövmüştü. Cemre'nin Kuzey'e olan hayranlığı artıyor, Zeynep'e olan öfkesi artıyor. Zeynep, Simay ile boşanacaklarını öğrendi Kuzey'in ve sevindi. Sonunda dramatik bir son vardı. Kuzey yine işsiz kalmıştı. O kadar emek ver, çalış ve sonunda işine son verilsin. Güney yaptığı anlaşma gereği Standlar kaldırılmış olacaktı ve Kuzey işsiz kalacaktı. Kuzey'in moralli iken, şimdi morali düştü.
Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak, neler yaşanacak ve bence böyle hareketli bölümler diziye olan ilgiyi arttırır.
arslan paşa öncelikle selam ve saygılar. dizinin bu bölümünü çok süper özetlemişsin, tebrikler. izlemeye devam lütfen. ben de senin gibi dizinin ileriki bölümlerinde asıl konularının ele alınacağını tahmin ediyorum ve öyle ümid ediyorum. zaten son bölümler bunun habercisi gibi. işte o zaman atağa geçip ipi göğüsleyeceğiz Allah'ın izni ile.
ha bu arada dostum yaptığım yorumları okuyursun inşallah. eğer okuyoorsan beğenilerini bekliyorum. dikkat ettim de beğeni sayım baya düşükmüş.
Allah'a emanet dostum...