15 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 27.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 3 13.6%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.5%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
ben de kurtlar vadisine kurtcuklar vadisi desem hoşuna gidermiydi yasin eğer giderdi diyorsan bundan sonra öyle yapalım yorumu..

değer verdiğin filmin aşağılanmasını istemiyorsan sende başkalarının değer verdiği filmleri aşağılamayacaksın...
onu yapamazsın işte

şu boşluktan reyting alıyor lafını bırak bence çünkü öyle bişey yok :D muhteşem yüzyıl 20 reyting falan alamaz totalde 14 reytingi göremiyor :D kuzey güneyin dünkü bölümü çok iyiydi reytingleri de artmış

agj retıng alır almazı gectım konu farklı yerlere gıdıo m.yuzyıldan başladı fatma gul den devam edıo

reytinglere gelirsek muhteşem yüzyıl düşmüş daha da düşer.kuzey güney yükselmiş ama daha fazla yükselmesi zor.çocuklar duymasın baya bi yükselmiş sevindim buna :D yetenek sizsiniz ise düşmüş bende izlemedim dün zaten :D

o iş her zaman öyle değildir mesela perşembe akşamı erkeklerin kumandayı alması veya maç olduğu zaman kumandayı alması gibi :D

ÇOĞUNLUKLA Kumanda kadınlardadir. yaprak dokumu kaç kez milli maçları ikiye katlamıstır . beren saat 3 yıldır kvyi dagitiyor... iyi bir kadın dizisinin karsında hiç birşey duramaz :)))))))))

ÇOĞUNLUKLA burada kadınlardadir. yaprak dokumu kaç kez milli maçları ikiye katlamıstır . beren saat 3 yıldır kvyi dagitiyor... iyi bir kadın dizisinin karsında hiç birşey duramaz :)))))))))

ona bakarsan vadide milli maçları katlıyodu :D mesele o değil demek istediğim tv yi sadece kadınlar izlemiyo erkeklerde yeri geldiğinde kumandayı alır perşembe akşamları ve maç olduğunda görüyoruz bunları :D

asıl sen bırak bu işleri destere yorumlarındaki vadi düşmanlığından hiç hoşlanmıyorum senle iyi geçinmeye çalışıyorum ama böyle yaparsan aramız hiç düzelmeyecek malesef

kanka sunu bırak ızlemedıgın bır yapımla duser dıon ama her haeta bole denıo her hafta fark ortada kuzex guney en heycanlı bolumu buysa haftaya cakılır dıbe vurur 13 reytıng goren dızıler kalıtesı ortada kuzey guney kıpırdadıgı halde arasında daglar kadar fark var

Iyıde burda hurremın cemilenin fatoşgüdün bağırması çağırması nerde... burda dedıklerım arkasındayım.. evet hurremın entrikaları kadınları cezbediyor. diğer yazımdada bunu dedim. sen beni bu dizilerin cemılenın aglaması bağırması çağırması için ızledıgıni söyledıgımı iddia ettin ben ona itiraz ettim.

ogün konu selçuk yöntem den açılmıştı ve ben selçuk yöntemin ve çetin tekindorun ve haluk bilginerin kaliteli oyuncu olduğunu söyledim..
orda dediğin kelime aynen şöyleydi: kaliteli oyuncu olsalar oynadıkları filmler bu kadar düşük reyting almazdı

ben dedimki kaliteli her film bol reyting almıyor..
buna karşılık cevap olarakta şöyle dedin: bütün kaliteli filmler iyi reyting alır, sadece çocuk filmleri hariç tüm kaliteli filmler iyi reyting alır..

bugün muhteşem yüzyıl için dediğin kelime nedir: kumanda kadınlarda oldukça böyle saçma senaryolu diziler çok izlenir...

inkara gitme
kelime oyunu yapma
harbi ol
deki ben o zaman öyle esti onu dedim şimdi böyle işime geldi bunu dedim .. hah bunu de zaten neden böyle yaptın diyen olmaz..

ona bakarsan vadide milli maçları katlıyodu :D mesele o değil demek istediğim tv yi sadece kadınlar izlemiyo erkeklerde yeri geldiğinde kumandayı alır perşembe akşamları ve maç olduğunda görüyoruz bunları :D

aramızın düzelmesini isteyen kim takas yorumlardaki seviye yükselsin yeter:)

ogün konu selçuk yöntem den açılmıştı ve ben selçuk yöntemin ve çetin tekindorun ve haluk bilginerin kaliteli oyuncu olduğunu söyledim..
orda dediğin kelime aynen şöyleydi: kaliteli oyuncu olsalar oynadıkları filmler bu kadar düşük reyting almazdı

ben dedimki kaliteli her film bol reyting almıyor..
buna karşılık cevap olarakta şöyle dedin: bütün kaliteli filmler iyi reyting alır, sadece çocuk filmleri hariç tüm kaliteli filmler iyi reyting alır..

bugün muhteşem yüzyıl için dediğin kelime nedir: kumanda kadınlarda oldukça böyle saçma senaryolu diziler çok izlenir...

inkara gitme
kelime oyunu yapma
harbi ol
deki ben o zaman öyle esti onu dedim şimdi böyle işime geldi bunu dedim .. hah bunu de zaten neden böyle yaptın diyen olmaz..

destere beyazsoyla kankaydınız noldu :D sende anladın ne olduğunu ne dediğini bilmiyo :D

takas beyazsoy yorumlarında hataya düşmüş olabilir ama senden daha düzeyli yazılar yazdığı kesin .. çirkinleşmeye gerek yok..

destere ceza almayacağımı bilsem sana diyeceğimi bilirdim ben söyliceğimi söyledim bi daha olmasın

destere ceza almayacağımı bilsem sana diyeceğimi bilirdim ben söyliceğimi söyledim bi daha olmasın

ben ceza alacağımdan değil insanlara olan saygımdan dolayı hiç bir zaman çirkinleşmeyeceğim.. ceza çözüm değil insanı insan yapan kaliteli davranışlarıdır .. cezayla bir hayvanıda ehlileştirmek mümkün....

ben ceza alacağımdan değil insanlara olan saygımdan dolayı hiç bir zaman çirkinleşmeyeceğim.. ceza çözüm değil insanı insan yapan kaliteli davranışlarıdır .. cezayla bir hayvanıda ehlileştirmek mümkün....

bilmiş bilmiş konuşup üstemi çıkacan :D suç bende ki seninle şurda adam gibi konuşmaya çalışıyorum

bilmiş bilmiş konuşup üstemi çıkacan :D suç bende ki seninle şurda adam gibi konuşmaya çalışıyorum

asla bilmiş bilmiş konuşup ukalalık etmem insanlara saygım var takas, sadece sanal ortamda değil gerçek hayattada hiçkimseye bugüne kadar hakaret etmiş veya kötü söz kullanmış biri değilim insanın gerçek dünyada kişiliği neyse burdada onu yansıtır ..

asla bilmiş bilmiş konuşup ukalalık etmem insanlara saygım var takas, sadece sanal ortamda değil gerçek hayattada hiçkimseye bugüne kadar hakaret etmiş veya kötü söz kullanmış biri değilim insanın gerçek dünyada kişiliği neyse burdada onu yansıtır ..

doğru diyosun