15 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 27.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 3 13.6%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.5%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
ben de kurtlar vadisine kurtcuklar vadisi desem hoşuna gidermiydi yasin eğer giderdi diyorsan bundan sonra öyle yapalım yorumu..

değer verdiğin filmin aşağılanmasını istemiyorsan sende başkalarının değer verdiği filmleri aşağılamayacaksın...

Kardes kurtcuklar vadisi demene hicbirsey demem cünkü bunlarin espri oldugunu Hermes biliyor bende saten fatosgülü espri olarak yaziyorum ama rahatsiz olduysan bundan sonra yazmam.

endgame selim mihrimah sence kim olmalı selim kıvaç olsa 30 reting garanti

Hiç bilgim yok maalesef konuyla ilgili :) Ama Muhteşem Yüzyıl' la ilgili bir hadiseden bahsediyorsan iyi bir oyuncu seçileceğine inanıyorum, tüm kadro muhteşem dizide, çok para döküyor Timur Savcı oyunculara, yine popüler birini bulurlar. :)

1-ci bolumunden muhtesem yuzyili izliyordum carsambalari.dun ilk defa olarak diziyi izlerken sikildim.cocuklari duymasini actim.2 yildir cocuklar duymasini izlemedigim icin cok pisman oldum.dizi eski zamanlarindaki gibi cok eglenceliymis.
Bi de arka sokaklarin tekrarinin hep ilk 5-e girmesi cok ilgimi cekti.

yorumlarındaki değerlendirmeler doğru yada yanlış olabilir saygı duyuyorum ama filmlerin ismini değiştirerek aşağılama bir günde seninle dalğa geçen biri çıkabilir benden uyarması...
niye zorlama yorumlar çıkarılıyor anlamış değilim. halk arasında fatma güle fatoşgül denir. ayrıca fatma isminin her yerde kulanılmasız hele bu dizide önemsizce kulanılması asıl saygısızlık.

hosgeldin destere en yakın rakibimüze buyuk fark attık hurremi askerler kurtarcak bence

hoşbulduk kreys .. en yakın rakibimize zaten hep fark atıyoruz..ilk kez olan bişey değil bu..

birde arkadaşlardan bazıları sakarya fırat yokken böyleyse önümüzdeki hafta nolur diye muhteşem yüzyıl çok düşer gibi mantıkla ilgisiz yorumlar yapmış biz sakarya fırat lı günlerde hep zirvedeydik hiç bişey değişmez sakarya fıratın izleyicisi ile muhteşem yüzyılın izleyicisi çok farklı..

bu oranlar sbt oranları. tns geldikten sonra muhteşem yüzyılın oranları ab de yüzde 20 totalde yüzde 15 civarı ve üstünde olacaktır..

muhteşem yüzyılda hiç mi hata yok tabiki var mesela savaşları geçiştirmelerini bende kabul etmiyorum hareme fazlaca ağırlık verdikleride bir gerçek ...aynı tarz filmlerin yabancı versiyonlarında yani tarihi filmlerde çok çok muhteşem savas sahneleri mevcut .. bizdede öyle olmasını isterdik ama bir mohaç savaşı için milyonlar harcandı izleyici sayısı bir gram bile artmadı bu durumda demekki bu izleyici kitlesine kalite gerekmiyor ne hak ediyorlarsa onu buluyorlar..

hoşbulduk kreys .. en yakın rakibimize zaten hep fark atıyoruz..ilk kez olan bişey değil bu..

birde arkadaşlardan bazıları sakarya fırat yokken böyleyse önümüzdeki hafta nolur diye muhteşem yüzyıl çok düşer gibi mantıkla ilgisiz yorumlar yapmış biz sakarya fırat lı günlerde hep zirvedeydik hiç bişey değişmez sakarya fıratın izleyicisi ile muhteşem yüzyılın izleyicisi çok farklı..

bu oranlar sbt oranları. tns geldikten sonra muhteşem yüzyılın oranları ab de yüzde 20 totalde yüzde 15 civarı ve üstünde olacaktır..

muhteşem yüzyılda hiç mi hata yok tabiki var mesela savaşları geçiştirmelerini bende kabul etmiyorum hareme fazlaca ağırlık verdikleride bir gerçek ...aynı tarz filmlerin yabancı versiyonlarında yani tarihi filmlerde çok çok muhteşem savas sahneleri mevcut .. bizdede öyle olmasını isterdik ama bir mohaç savaşı için milyonlar harcandı izleyici sayısı bir gram bile artmadı bu durumda demekki bu izleyici kitlesine kalite gerekmiyor ne hak ediyorlarsa onu buluyorlar..

imzamı atarım kardesim agzına saglık

Kardes kurtcuklar vadisi demene hicbirsey demem cünkü bunlarin espri oldugunu Hermes biliyor bende saten fatosgülü espri olarak yaziyorum ama rahatsiz olduysan bundan sonra yazmam.

yasin espriden en son rahatsız olacak kişi benim hatta bugüne kadar yazdığım bir çok espri içeren yazıda sizlerden çok büyük tepki aldı hatta bir vatandaş işi küfüre kadar götürdü .. espriyi anlamayacak son kişi bu forumda benim herşeyi hoşgörüyle karşılarım ama bu karşılıklı olmalı siz özgürce yazı yazarken ben tepkisiz kalacağım ben yazınca siz hakaret edeceksiniz böyle bir adalet yok...

tabi burda siz derken seni kastetmiyorum...

Bu muhteşem yüzyıl izleyen arkadasların sürekli bir reytınglerın düşme korkusu var. kimse muhteşem hurremın bırıncılıkten dusecegınden bahsetmiyor. sakarya fıratin yeni bölümü gelirse muhteşem hürrem biraz reyting kaybeder diyoruz okadar. korkmayın yahuu hürrem oldukça o dizi birinciliği kimseye birakmaz :)))) bu dizi tarihi anlatıgı için değil hurremın entrıkalarını işlediği için ızlendıgınden mahoc savasinda reyting aetmadi (gerçi çizgi filim gibi savaş sahnesi çekmişlerdi ya neyse :))))) ben daha iyi efek yapardım )

Son düzenleme:
Bu muhteşem yüzyıl izleyen arkadasların sürekli bir düşme korkusu var. kimse muhteşem hurremın bırıncılıkten dusecegınden bahsetmiyor. sakarya fıratin yeni bölümü gelirse muhteşem hürrem biraz reyting kaybeder diyoruz okadar. korkmayın yahuu hürrem oldukça o dizi birinciliği kimseye birakmaz :))))

yorumlarda tutarlılık önemlidir beyazsoy..senin yorumlarınıda takip ediyorum.. çoğu yorumların gerçekten dikkate alınacak yorumlar .. ancak sözlerinde tutarlılık yok bir dediğini ikinci şey tutmuyor..
ogün burda kaliteli bir çok filmin reyting alamadığını söyledim , karşı geldin dedinki kaliteliyse her film iyi reyting alır hatta istanbulun altınları ve bir çocuk sevdimin kalitesiz olduğunu onun için reyting alamadığını saçma senaryoya sahip olupta reyting alan filmlerin sadece çocuk filmleri olduğunu söyledin.. bugünde muhteşem yüzyılın hürremin bağırması sayesinde öbgz nin cemilenin bağırıp çağırması sayesinde fatmagülün de aynı nedenle reyting aldığını bunların aslında kalitesiz film olduğunu , sırf kumanda kadınların elinde diye bu filmlerin çok izlendiğini yazıyorsun.. dediklerinde hangisi doğru..

sadece muhalefet yapmak için yazı yazmak hoş değil düşüncelerinde tutarlılık olmalı, şimdi bu yazımı okuduğunda eminim ne yazdığımı düşünmeyeceksin , daha önce yazdıklarını aklından geçirip bir bir değerlendirme yapmayacaksın .. şu anda eminim düşündüğün tek şey bu yazıya nasıl bir cevap vereyimde üste çıkayım bu düşüncede olacaksın .. umarım beni yanıltırsın...

Bu muhteşem yüzyıl izleyen arkadasların sürekli bir reytınglerın düşme korkusu var. kimse muhteşem hurremın bırıncılıkten dusecegınden bahsetmiyor. sakarya fıratin yeni bölümü gelirse muhteşem hürrem biraz reyting kaybeder diyoruz okadar. korkmayın yahuu hürrem oldukça o dizi birinciliği kimseye birakmaz :)))) bu dizi tarihi anlatıgı için değil hurremın entrıkalarını işlediği için ızlendıgınden mahoc savasinda reyting aetmadi (gerçi çizgi filim gibi savaş sahnesi çekmişlerdi ya neyse :))))) ben daha iyi efek yapardım )

yorumların çok dengesiz kabullenemion tabloyu.. Her hafta bole tablo hiç deismio

Destere arkadaş beni takip etmısın ama yanlış takip etmısın :))))) birkere ben kaliteli diziler reyting alır demedim. dediğim senaryosu iyi olan diziler hep ızlenmıstır dedim. ayrıca ben " muhteşem yüzyılın hürremin bağırması sayesinde öbgz nin cemilenin bağırıp çağırması sayesinde fatmagülün de aynı nedenle reyting aldığını bunların aslında kalitesiz film olduğunu , sırf kumanda kadınların elinde diye bu filmlerin çok izlendiğini yazıyorsun.. " gibi bişey yazmadım. tek dediğim reytıngın formulu açık bir hürrem bir cemile birde fatoşgül... burda o karakterlerin bagırmasına aglamasına yada senaryosuna gonderme yok. aslında ovme var. aslında demek istediğim Bunlar çok iyi ve güçlü KADIN karakterler demek istedim. kumanda kadınlarda olduğu için bu güçlü kadın karakteri izliyor diyorum. bu kadar basit .

Destere son zamanlarda beni sende bazı arkadaşlar gibi yanlış anlamada çok maharetlendın :)))))

Son düzenleme:
Destere arkadaş beni takip etmısın ama yanlış takip etmısın :))))) birkere ben kaliteli diziler reyting alır demedim. dediğim senaryosu iyi olan diziler hep ızlenmıstır dedim. ayrıca ben " muhteşem yüzyılın hürremin bağırması sayesinde öbgz nin cemilenin bağırıp çağırması sayesinde fatmagülün de aynı nedenle reyting aldığını bunların aslında kalitesiz film olduğunu , sırf kumanda kadınların elinde diye bu filmlerin çok izlendiğini yazıyorsun.. " gibi bişey yazmadım. tek dediğim reytıngın formulu açık bir hürrem bir cemile birde fatoşgül... burda o karakterlerin bagırmasına aglamasına yada senaryosuna gonderme yok. aslında ovme var. aslında demek istediğim çok iyi ve güçlü KADIN karakter demek istedim. kumanda kadınlarda olduğu için bu güçlü kadın karakteri izliyor diyorum.

Destere son zamanlarda beni sende bazı arkadaşlar gibi yanlış anlamada çok maharetlendın :)))))

hürrem entrikalari cemilenin aglamasini sana bukadar mı etkilio izleyicilere saygı duymuon

hürrem entrikalari cemilenin aglamasini sana bukadar mı etkilio izleyicilere saygı duymuon

Allah askina birkez olsun yazdıklarımi oku öyle yorum yap yahuu :))))) yukardaki yazıdan bunu mu anlatıyom :)))) bak madem dersaneye gıdıyon tırnak içine almışım o cümleleri Yani o cümleler başkasına yani destereye ait demek ıstemısım

yaw dunden beri tartışıyoruz... dün ne deysem çıktı hala konusuyon ya bravo... bi özür dile yanildim diye :))))) ayrıca muhteşem yüzyıl hep carsambaları birinci olur dıyeyımde ikide bir beni muhteşem yüzyıl düşmanı ilan etme :)))))) hürrem oldukça türk kadınların entrika merakini fazlasıyla karsilar... malum türkiye kumanda kadınlarda :)))) dün muhteşem yüzyıla baktım resmen savaslar gecıstırılıyor. koskoca savaşlar pırt diye bitiyor. ama hurremın entrikaları saatlerce sürüyor :))))))) bu ne biçim iş yahuu

beyazsoy bu senin yazdığın yazı bunun yanlış anlaşılacak hangi tarafı var.. sıkışınca inkara gitmeninde bir anlamı yok.. burda ne yazmışsın: kumanda kadınlarda, entrika bitmiyor, koskoca savaşlar zırt pırt geçiştiriliyor.. bunca eleştiriyi yaptıktan sonra yok ben öyle demedim başka şey dedim sen yanlış anladın deyip ağlayıp sızlamanın anlamı yok yazdıklarına sahip çık yeter..

beyazsoy bu senin yazdığın yazı bunun yanlış anlaşılacak hangi tarafı var.. sıkışınca inkara gitmeninde bir anlamı yok.. burda ne yazmışsın: kumanda kadınlarda, entrika bitmiyor, koskoca savaşlar zırt pırt geçiştiriliyor.. bunca eleştiriyi yaptıktan sonra yok ben öyle demedim başka şey dedim sen yanlış anladın deyip ağlayıp sızlamanın anlamı yok yazdıklarına sahip çık yeter..

Iyıde burda hurremın cemilenin fatoşgüdün bağırması çağırması nerde... burda dedıklerım arkasındayım.. evet hurremın entrikaları kadınları cezbediyor. diğer yazımdada bunu dedim. sen beni bu dizilerin cemılenın aglaması bağırması çağırması için ızledıgıni söyledıgımı iddia ettin ben ona itiraz ettim.

Iyıde burda hurremın cemilenin fatoşgüdün bağırması çağırması nerde... burda dedıklerım arkasındayım.. evet hurremın entrikaları kadınları cezbediyor. diğer yazımdada bunu dedim. sen beni bu dizilerin cemılenın aglaması bağırması çağırması için ızledıgıni söyledıgımı iddia ettin ben ona itiraz ettim.

mesajından anladıgım kumanda kadın egemnliginde demek istiyorsun

Muhteşem Yüzyıl bu hafta müthiş bir fragman yayınladı, ben bölüm bu kadar iyi olursa belki 20'yi bile görür diyordum ama bölüm fragmanın çok altında kaldı sanırım, sonuç hüsran, Muhteşem Yüzyıl'dan Kuzey-Güney'e kaymalar başladı, biraz sezonun ilk haftalarına dönüş yaşandı ama Kuzey-Güney'in bu başarıyı sürdürmesi hakikaten zor.

Kuzey-Güney'in yönetmenini başarılı bulmadığımı defalarca söyledim ama fragmanlar çok iyi hazırlanıyor, sezon başından beri fragman kalitesiyle dikkatimi çekiyor bu dizi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye çok geç saatlerde bitiyor, Acun işini biliyor, boşluktan reyting alıyor ama yeterli değil yine de.
şu boşluktan reyting alıyor lafını bırak bence çünkü öyle bişey yok :D muhteşem yüzyıl 20 reyting falan alamaz totalde 14 reytingi göremiyor :D kuzey güneyin dünkü bölümü çok iyiydi reytingleri de artmış