15 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 27.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 3 13.6%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.5%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
beyazsoy sakarya fırat kuzey guneye yaramasına ragmen muhteşem yüzyıl büyük fark attı yorum yazarken saygılı ol total de 5 ab iki katından dahada fazla bir farkla yenildi ve 47 haftadır bu böle kabullenmek guc ama bu gerçek herseferinde olcak kıskırtıcı msj yazion yine

yaw dunden beri tartışıyoruz... dün ne deysem çıktı hala konusuyon ya bravo... bi özür dile yanildim diye :))))) ayrıca muhteşem yüzyıl hep carsambaları birinci olur dıyeyımde ikide bir beni muhteşem yüzyıl düşmanı ilan etme :)))))) hürrem oldukça türk kadınların entrika merakini fazlasıyla karsilar... malum türkiye kumanda kadınlarda :)))) dün muhteşem yüzyıla baktım resmen savaslar gecıstırılıyor. koskoca savaşlar pırt diye bitiyor. ama hurremın entrikaları saatlerce sürüyor :))))))) bu ne biçim iş yahuu

yaw dunden beri tartışıyoruz... dün ne deysem çıktı hala konusuyon ya bravo... bi özür dile yanildim diye :))))) ayrıca muhteşem yüzyıl hep carsambaları birinci olur dıyeyımde ikide bir beni muhteşem yüzyıl düşmanı ilan etme :)))))) hürrem oldukça türk kadınların entrika merakini fazlasıyla karsilar... malum türkiye kumanda kadınlarda :)))) dün muhteşem yüzyıla baktım resmen savaslar gecıstırılıyor. koskoca savaşlar pırt diye bitiyor. ama hurremın entrikaları saatlerce sürüyor :))))))) bu ne biçim iş yahuu

cemilenin aglaması hürremin bagırmasi aliomdemi ah bu kadınlar 😉

reytingin formülü çok açık bir hürem bir cemile birde fatoşgül :)))))))))))))

helal be beyazsoy helal ilk kez sana katiliyorum bence bunu bir yere yazmaliyiz ve Forum tarihine gecmeli. :) Fatosgül 1 Saat ayni yere bakiyor ama yinede 13 reyting aliyor bunun tek sebebi vadi nin toplu Halde kahvehanelerde,... Izlenmesi ama fatosgülün evlerde kadinlar tarafindan izlenmesi.

Muhteşem Yüzyıl bu hafta müthiş bir fragman yayınladı, ben bölüm bu kadar iyi olursa belki 20'yi bile görür diyordum ama bölüm fragmanın çok altında kaldı sanırım, sonuç hüsran, Muhteşem Yüzyıl'dan Kuzey-Güney'e kaymalar başladı, biraz sezonun ilk haftalarına dönüş yaşandı ama Kuzey-Güney'in bu başarıyı sürdürmesi hakikaten zor.

Kuzey-Güney'in yönetmenini başarılı bulmadığımı defalarca söyledim ama fragmanlar çok iyi hazırlanıyor, sezon başından beri fragman kalitesiyle dikkatimi çekiyor bu dizi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye çok geç saatlerde bitiyor, Acun işini biliyor, boşluktan reyting alıyor ama yeterli değil yine de.

Arkadaşlar Fatmagül'e Fatoşgül demenizin nedeni nedir? Bana bu iş bir tür aşağılama ifadesi izlenimi veriyor ve hoşuma gitmiyor.

Muhteşem Yüzyıl bu hafta müthiş bir fragman yayınladı, ben bölüm bu kadar iyi olursa belki 20'yi bile görür diyordum ama bölüm fragmanın çok altında kaldı sanırım, sonuç hüsran, Muhteşem Yüzyıl'dan Kuzey-Güney'e kaymalar başladı, biraz sezonun ilk haftalarına dönüş yaşandı ama Kuzey-Güney'in bu başarıyı sürdürmesi hakikaten zor.

Kuzey-Güney'in yönetmenini başarılı bulmadığımı defalarca söyledim ama fragmanlar çok iyi hazırlanıyor, sezon başından beri fragman kalitesiyle dikkatimi çekiyor bu dizi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye çok geç saatlerde bitiyor, Acun işini biliyor, boşluktan reyting alıyor ama yeterli değil yine de.

kimse kaymıo arkadasım m.yuzyıl da deil sakarya fırar almıs ama aradai fark kapanmasi imkansızın imkansizdir bak 8 reting sakrya fırat tekrarı 2_5 reting almis ama m.yüzyıl arasında daglar ormanlar bogazlar denizler göller kadar fark var 😉

dikkat etisen yeenksizsiniz arasında 3 reting vardı

simdi 5 reting var

Son düzenleme:
Kreys Muhteşem Yüzyıl ile ilgili yazılan her mesaja cevap vermene gerek yok, Muhteşem Yüzyıl'ın birinciliği elden gitmiyor ama bu dizi sonsuza kadar zirvelerde gezmeyecek, elbet gerileyecek, her iktidar çökmeye mahkumdur. Bugün ilk sezondan çok daha geride, gelecek yıl da bu sezondan daha geride olacak, bu doğal bir yıpranma süreci.

Kreys Muhteşem Yüzyıl ile ilgili yazılan her mesaja cevap vermene gerek yok, Muhteşem Yüzyıl'ın birinciliği elden gitmiyor ama bu dizi sonsuza kadar zirvelerde gezmeyecek, elbet gerileyecek, her iktidar çökmeye mahkumdur. Bugün ilk sezondan çok daha geride, gelecek yıl da bu sezondan daha geride olacak, bu doğal bir yıpranma süreci.

bu dizi 4 sezon sürcek ve bir hafta bile 2 olmicak adım gibi eminim bunu herkez bilio ben dedigim yeteneksizsiniz sanki çok daha iyiydi kuzeye gore

helal be beyazsoy helal ilk kez sana katiliyorum bence bunu bir yere yazmaliyiz ve Forum tarihine gecmeli. :) Fatosgül 1 Saat ayni yere bakiyor ama yinede 13 reyting aliyor bunun tek sebebi vadi nin toplu Halde kahvehanelerde,... Izlenmesi ama fatosgülün evlerde kadinlar tarafindan izlenmesi.

ben de kurtlar vadisine kurtcuklar vadisi desem hoşuna gidermiydi yasin eğer giderdi diyorsan bundan sonra öyle yapalım yorumu..

değer verdiğin filmin aşağılanmasını istemiyorsan sende başkalarının değer verdiği filmleri aşağılamayacaksın...

1-ci bolumunden muhtesem yuzyili izliyordum carsambalari.dun ilk defa olarak diziyi izlerken sikildim.cocuklari duymasini actim.2 yildir cocuklar duymasini izlemedigim icin cok pisman oldum.dizi eski zamanlarindaki gibi cok eglenceliymis.
Bi de arka sokaklarin tekrarinin hep ilk 5-e girmesi cok ilgimi cekti.

reytingin formülü çok açık bir hürem bir cemile birde fatoşgül :)))))))))))))

yorumlarındaki değerlendirmeler doğru yada yanlış olabilir saygı duyuyorum ama filmlerin ismini değiştirerek aşağılama bir günde seninle dalğa geçen biri çıkabilir benden uyarması...

bu dizi 4 sezon sürcek ve bir hafta bile 2 olmicak adım gibi eminim bunu herkez bilio ben dedigim yeteneksizsiniz sanki çok daha iyiydi kuzeye gore

İkinci olacağını iddia etmiyorum kreys, şu anki durumda böyle bir ihtimal yok ama gelecek sezon karşısına çok daha iddialı bir dizi gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz, her zaman daha iyisi vardır.

Benim bahsetmek istediğim doğal yıpranma süreci, rakiplerde değişiklik olmasa da reytingi ister istemez 1'er,2'şer azalacaktır, bunu anlamak da zor değil kanımca, geçen sezon ile bu sezonu karşılaştırırsan yıpranmayı görürsün.

Muhteşem Yüzyıl'ı sürekli savunmana gerek yok, biraz mantıklı düşün. Söylediğim cümleler dizinin aleyhine değil ki, diziyi eleştirmiyorum burda, sadece bir süreci anlatıyorum.

yorumlarındaki değerlendirmeler doğru yada yanlış olabilir saygı duyuyorum ama filmlerin ismini değiştirerek aşağılama bir günde seninle dalğa geçen biri çıkabilir benden uyarması...

hosgeldin destere en yakın rakibimüze buyuk fark attık hurremi askerler kurtarcak bence

'Kurtlar Vadisi' bitene kadar zirveyi hic kimseye birakmamisti.