1 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 21.1%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 63.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 5 26.3%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 21.1%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 5.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Muhtesem Yuzyil gelecek bolumunde Mehmet Gunsur geliyor reytingler 13 14 olacakgini dusunuyorum.

acun bıtınce sezon sonuna dogru rahat gorulur 20 reytıng. Usturanın hıtap ettıgı kıtle sakarya fırat ve kuzey guney. my yı dusurmez

20 çok çok zor yaza doğru reytingler düşer genelde aralık ocak şubat en yüksek reytingler bu aylarda görülür ki ustura kemal zorlayacaktır bence

usturanın zorlamasına ımkan yok reytınglerınıde sakaryadan falan alır. Usturanın alacagı max reytıng 5 falan olur. 2005 projesı olmalıydı cok eskı. vadı bıle gelıstırdı kendını

halk artık basıt ıslerı sevmıyor,ustune ustluk my kendı ızleyıcısını edındı ve bu ızleyıcılerın ayrılması cok zor. Bu bolumler mynın durgun bolumlerı seneye rakıplerı yıne bu dızıler olursa a/bde 23u gecer cunku asıl bolumler o zaman baslıcak. Herneyse ustura 1 ay ıcınde baslar ve bızde goruruz ne kadar yazsakta bosa ıspatımız yok .

su an tvdekı en kalıtelı yapım muhtesem yuzyıl. Tarıh bılgın ne kadar bılmıyorum ama seneye sehzade kapısmaları,savasları baslayacak. Hurremın asıl ortaya cıkacagı donem gelıcek.

mohac savas sahnesıne bak bakalım 3-4 haftada cekılmıs bı sahne. Kalıte senın begenıne kalmıs bısey degıl harcanan emek ve paraya baglı bı seydır.

Ayrıca modlarda uyarsın artık kac oldu bu lan lun kahve mı burası

mohac savas sahnesıne bak bakalım 3-4 haftada cekılmıs bı sahne. Kalıte senın begenıne kalmıs bısey degıl harcanan emek ve paraya baglı bı seydır.

Ayrıca modlarda uyarsın artık kac oldu bu lan lun kahve mı burası

ben beğenmiyorum

bende kvpyı begenmıyorum ama kalıtelı bı yapım. Fb bı tane daha atsın ya

takas tartısma muhtesem yuzyıl halk sevdı .

aga açık ve net söylüyorum bu dizi o kadar eleştiriliyo ki medyada hep haberleri çıktı vs. ondan bu reytingleri aldı baksana daha 2.sezonunda düştü totalde 13 ü geçemiyo artık karşısına güçlü bi dizi gelirse geçer bence

aga açık ve net söylüyorum bu dizi o kadar eleştiriliyo ki medyada hep haberleri çıktı vs. ondan bu reytingleri aldı baksana daha 2.sezonunda düştü totalde 13 ü geçemiyo artık karşısına güçlü bi dizi gelirse geçer bence

gectıgınde konuş canımı ye .