2 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 31.6%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.3%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 42.1%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.8%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• MUCK (Show)

Oy: 2 10.5%
  • Bebek Firarda - Y.S. (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
kurtlar vadisini tanıdıklarımın %95 i izliyor dedemde babamda karşemimde dayımda halamda teyzemde eniştemde dayıoğlumda hepsi izliyor

ayrıca ben vadinin tüm ülke çapında ölçüldüğünde en az 18 reyting alacağına eminim hem tnt de kanal d de 25 reyting alır rahatlıkla siz sbt tns falan diyosunuz ama 2000 kişiyle ölçülüyor hepsi benim evim ölçülüyor mu yok akrabalarımın ölçülüyor mu yok bizim gibi milyonlar var ve bunların reytingleri ölçülmüyor siz bu sonuca sevineceğinize utanmadan şöyle böyle diyosunuz

ucankusfocus3subat1.jpg

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]NOTLAR;[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]'Ucankusfocus' ratinglerinde Perşembe akşamı yine Kurtlar Vadisi damga vurmuş… Özellikle son birkaç bölümdür 'Kurlar Vadisi' hayli hareketli gidiyor… 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde Kerim ve Fatmagül arasında sıkışan senaryo 'focus' grubunu artık sıkmaya başlamış… ATV'de başrolünü Şafak Sezer'in oynadığı 'Alemin Kıralı' da yine kahkaha dolu bir bölümü geride bırakmış ve yukarılarda yer almış… Haberlerde ise 'Show Haber' önde gitmiş…[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Sabah kuşağında Kanaltürk'teki '2. Sayfa'ya Bülent Ersoy'un programa telefonla bağlandığı ve 'Neden hep kendinizden yaşça küçük insanlarla aşk yaşıyorsunuz?' sorusuna, 'Ben böyle zevk alıyorum' cevabı hayli 'focus'lanmış…[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Defne Joy Foster'ın ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldığı anların görüntülerini ilk yayınlayan 'Saba Tümer' 'focus' grubu tarafından dikkatle izlenmiş.. ('Saba Tümer' sabah kuşağında zirvede…)[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]TNT'deki 'Magazin Dünyası' programında Şahan Gökbakar'la aşk yaşadığı iddia edilen spiker Aslı Mavitan'ın annesinin 'Şahan keşke damadım olsa' şeklindeki açıklamaları 'focus' grubunun ilgiyle izlediği anlardı…[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Öğle kuşağında, moda programı 'Bugün Ne Giysem'e pijamalarıyla katılan yarışmacı 'focus' grubunun dikkatini çekmiş…[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Fox'taki 'Su Gibi' programında Mehmet Bey ve Yeşim Hanım'ın evlenmeye karar verdiği anlar ilgiyle izlenmiş…[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Gece kuşağında çok iyi bir hava yakalayan 'Kim Milyoner Olmak İster' zirvede… Süper Lig'deki yoğun maç takvimi en çok TRT'ye yaradı… Dün gece Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kaybettiği maçların özetleri hayli 'focus'lanmış…[/FONT]

kurtlar vadisi birinci oldu diye yok çocuklar izliyo diyenler fatmagul birinci olsaydı görürdüm ben sizleri sevinçten ölürdunüz be :)

ATV
Alemin Kralı geçen haftaya göre biraz düşmüş ama bence ATV genel ortalamasında bence idare eder.
Kim Milyoner Olmak İster ise başarısını sürdürmeye devam etmiş.

SHOW TV
Muck Show TV'ye göre bence kötü.Düşük reyting aldımı genelde Show TV bitiriyor ama benide şaşırttı bitirmemesi diziyi.
Bebek Firarda(Y.S) çok iyi gitmiş.Bunun sebebi bence PT2'de oynaması.

KANAL D
Fatmagül'ün Suçu Ne? biraz düşüş yaşamış.Bu sezon biteceği kesinleşti bunun.
Şanslı Masa eski bölümlerine göre kötü ama idare eder bence şu anda KANAL D'yi.

STARTV
Kalbim 4 Mevsim tabiki yine vasat.Bu dizinin biteceği kesinleşti.

STV
Keloğlan çok iyi gitmiş.

TNT
KVP Bu bölümü çok harikaydı ve bunu reytinglere yansıtmış.

Tartismaya yönelik mesajlar ve hakaret barindiran mesajlar silindi.

Lütfen yapmayin böyle seyler.. Birbirinize hakaret etmeyi birakin.. Baska dizileri küçük veya abartili bir sekilde büyük göstermeyin..

Forum disinda misafirlerimiz, her Persembe burada tartisma ve hakaret barindiran mesajlari görmek zorunda degil.

Kurtlar Vadisi Pusu arayi iyice acmis.
Fatmagul'un Sucu Ne bundan sonra zirveyi zor gorer birsey yapmasi lazim.
Muck ilk bolumunde 6 reyting almisti a/b de simdi ise 3 yari yariya dustu bundan zonra 4 reytingin ustune bence cikamaz.
Kalbim 4 Mevsim ben 2 dence fazla reyting alamaz Fatmagulun Sucu Ne yokken 3 reyting almisti birden bire 1 reytinge dustu yakin zamanlarda FINAL yapar diye dusunuyorum.

fatmagulde zırveyı almak ıcın dugun kozu var. Iyı tanıtımlarla 15e fırlayabılır.

SBT sonuçları normalde fatmagülü 4 reyting aşağıda gösteriyor bunun yanında vadiyi 4 reyting yukarda gösteriyor ..AGB ölçümleri devam ederken bunun böyle olduğu görülmüştü.. bu sonuçlar doğrultusunda fatmagülün aldığı reytinge 4 eklemeli vadinin reytingindende 4 düşmeliyiz ve gerçek reytingleri bu şekilde elde ederiz.
örnek olarak... vadinin aldığı reyting 11 buçuk bundan 4 çıkar. geriye kalan rakam 7 buçuktur..

fatmagülün aldığı oran sbt ye göre 11 ise buna 4 ekle sonuç olarak 15 lik reyting elde ediyoruz

demekki bu hafta vadi kim milyoner olmak ister adlı proğramla ikinciliği zor kurtarmış..

fatmagül aldığı 15 lik reytingle rakiplerini her zamanki gibi sürklase etmiş... helal olsun fatmagüle helal olsun berene..

SBT sonuçları normalde fatmagülü 4 reyting aşağıda gösteriyor bunun yanında vadiyi 4 reyting yukarda gösteriyor ..AGB ölçümleri devam ederken bunun böyle olduğu görülmüştü.. bu sonuçlar doğrultusunda fatmagülün aldığı reytinge 4 eklemeli vadinin reytingindende 4 düşmeliyiz ve gerçek reytingleri bu şekilde elde ederiz.
örnek olarak... vadinin aldığı reyting 11 buçuk bundan 4 çıkar. geriye kalan rakam 7 buçuktur..

fatmagülün aldığı oran sbt ye göre 11 ise buna 4 ekle sonuç olarak 15 lik reyting elde ediyoruz

demekki bu hafta vadi kim milyoner olmak ister adlı proğramla ikinciliği zor kurtarmış..

fatmagül aldığı 15 lik reytingle rakiplerini her zamanki gibi sürklase etmiş... helal olsun fatmagüle helal olsun berene..
kardeşim ne diyon sen :D.@1 de herşey ortada.Sonuçlar bu ve KVP lider.Ya sinirlenmeyim diyorum ama sizin yaptığınız nedir.

Fatmagül zirveden inince yediremediler ondan tartışmalar cıkıyor adamın teki 1. fatmagül olmus diyor bile bile

AGB ve SBT ölçümleri arasında fark vardı doğru ama şu an dediğin kadar ciddi fark olacağını düşünmüyorum. Evet, TNS gelince Fatmagül'ün yeniden zirveyi geçirme ihtimali var ve küçümsenmeyecek bir ihtimal ama dediğin kadar fark etmesi imkansız :)

AGB ve SBT ölçümleri arasında fark vardı doğru ama şu an dediğin kadar ciddi fark olacağını düşünmüyorum. Evet, TNS gelince Fatmagül'ün yeniden zirveyi geçirme ihtimali var ve küçümsenmeyecek bir ihtimal ama dediğin kadar fark etmesi imkansız :)
:D:F anladın sen neden güldüğüme😉

Son düzenleme:
Agb Sbt farkına söylemek istiyorum

Agb varken Vadi Sbt'de 10 reyting alıyordu şimdi 4 reyting kazandı Fatmagül 16 alıyordu 15 civari şimdi 10'a düştü Fatmagül düşmüş işte Vadi yükselmiş aynı şey.Tns gelsede Vadi 1.olur .Hatırlatmakta yine fayda var Agb şike yaptı!

dediğinde haklısın abartmış olabilirim:) burda yorum yaparken görüşlerimizi esprili bir dil katıyoruz. amaç kimseyi rahatsız etmek değil kişiliklere asla hakaret etmeyiz sadece filmle ilgili yorum yapıyoruz ama bazı fanatik arkadaşlar bu tarz yazı karşısında benliğini yitiriyor karşıdakine hakaretler ediyor amacımız bu değil amacımız filmler üzerinde yorum yaparken sohbet ortamı yaratmak .. benim bu yazıma karşılık onlardanda buna benzer yorumlar görsek mutlu oluruz .. mesela bir vadi izleyicisi arkadaşımızda fatmagül benim tahminime göre ilk beşe zor girer diye bir yorum yapsa kimsenin alınacağını sanmıyorum.. ama hiç beklediğimiz bir şekilde, bir iki kişi tarafından lanlı lunlu cevaplar hakaretler geliyor hemde defalarca işte bu bizi rahatsız ediyor...

zoruna mı gidiyo çatlasanda patlasanda vadi 1. :d hala utanmadan agb diyo şikeciler sizi :d

zoruna mı gidiyo çatlasanda patlasanda vadi 1. :d hala utanmadan agb diyo şikeciler sizi :d

takas bugün dört gözle gelişini bekledik güzel yorumlarını görmezsek günümüz berbat geçiyor:) yine güzel ve seviyeli bir yazıyla karşımızdasın tebrik ederim ...

takas bugün dört gözle gelişini bekledik güzel yorumlarını görmezsek günümüz berbat geçiyor:) yine güzel ve seviyeli bir yazıyla karşımızdasın tebrik ederim ...

kabullensen iyi olacak yediremiyosun hep bi bahane hep bi bahane