2 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 31.6%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.3%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 42.1%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.8%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• MUCK (Show)

Oy: 2 10.5%
  • Bebek Firarda - Y.S. (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Kurtlar Vadisi Pusu ZIRVEDE

Ben fazla yorum yapmayacagim.. Kurtlar Vadisi Pusu, sevilsede sevilmesede Türkiye'nin EFSANE dizisidir.. Böyle bir Yapim bir daha gelmez. Türkiye'de zaten 10 yildir ZIRVEDE.. Zaten yayinlanan diger tüm Ülkelerde de en cok izlenen yapimdir..

Bir cok ülkede izlensede, bütün dünyadan da izlenmiyor dogru.. Fakat ona da söyle bir cevab veriyim.. Kurtlar Vadisi'nin isledigi konu bazi ülkeleri rahsiz ettigi icin, yayinlatilmiyor.. Dizinin konusu islerine gelmedikleri icin, Dizinin gücünü görmemezlikten geliyorlar... Yoksa basta ABD olmak üzere, Almanya ve bir cok avrupa ülkelerinde de "Kurtlar Vadisi" bir sekilde TV'de yayinlanirdi...

Pana Film'in yaptigi "Kurtlar Vadsi: Irak" ve "Kurtlar Vadisi: Filistin" filminden sonra, tüm Dünyaya sesini duyurdular... FILM oldugu halde, bir cok kez Avrupa'da gündeme oturdu... Yani demek istedigim, bu kadar filmler geldi gecti.. Yerli, yabanci.. Fakat hic bir FILM/DIZI bu kadar etkili olmadi...

Aslinda yazilacak cok sey varda, gerek bulmuyorum.. Bilen bilir zaten..

O yüzden bu Ratingler bunlarin yaninda bir HICDIR... Fakat maalesef Türkiye'i hersey bu Ratingler belirliyor, dilegim isallah bu sekil devam ederiz ve allah'in izniyle herzaman icin en yüksek raitinglerle ZIRVEDE oluruz.

Burada yorumda bulunan tüm "Kurtlar Vadisi" izleyicilerine tekrar belirtmek isterim ki, biz kimseye Dizimizi ispatlamamiz lazim degil, hersey ortada zaten... Bence hangi yorum yapilirsa yapilsin, biz cevab vermeden yolumuza bakalim...
baştan sona katılıyorum