2 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 31.6%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.3%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 42.1%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.8%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• MUCK (Show)

Oy: 2 10.5%
  • Bebek Firarda - Y.S. (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
tamamda kardes bu tecavüz sahnesini 6 dakika Kadar uzatmanin ne anlami var deginip gecseler izleyici anlamazmiydi? Bence tam tersine bu Dizi tecavüze ugrayan kadinlarin aleyhine cekilmis onlari kullanarak prim yapmaya calisiyorlar.

Tecavüz sahnesi kaç dakika sürdü izlemedim bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sadece ilk bölümde olan bir şey. O nedenle Fatmagül'ün Suçu Ne'yi, İffet'i tecavüz dizisi, tecavüze özendiren diziler olarak görmek yanlış. Tecavüz sonrası bir kadının yaşadıklarını anlatıyor bu diziler uzaktan gözlemlediğim kadarıyla.

Tecavüz sahnesi kaç dakika sürdü izlemedim bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sadece ilk bölümde olan bir şey. O nedenle Fatmagül'ün Suçu Ne'yi, İffet'i tecavüz dizisi, tecavüze özendiren diziler olarak görmek yanlış. Tecavüz sonrası bir kadının yaşadıklarını anlatıyor bu diziler uzaktan gözlemlediğim kadarıyla.
şimdiki dizilerin %90 ı cinsellik üzerinden reyting kazanma peşinde.tecavüz olmayan dizi kalmadı hepsi o yoldan reyting kazanma peşinde

evet belli fatmagülün ikinciliğe düşürülüşünden belli tabiki çocuklar izlemediği için fatmagül düşecek:)

sen vadiyi çocuklar izliyo sanıyon heralde :d yetişkinlerin 1 numaralı dizisidir :D ayrıca milletvekilleri mecliste izliyodu onlarda mı çocuk :d

sen vadiyi çocuklar izliyo sanıyon heralde :d yetişkinlerin 1 numaralı dizisidir :D ayrıca milletvekilleri mecliste izliyodu onlarda mı çocuk :d

ona bakarsan milletvekilleri her gün mecliste güreşiyorlar:) milletvekillerinin yaptığı herşeyin doğru olduğunu kim iddia ediyorki.:)

şimdiki dizilerin %90 ı cinsellik üzerinden reyting kazanma peşinde.tecavüz olmayan dizi kalmadı hepsi o yoldan reyting kazanma peşinde

Bu duruma sebep olan izleyici. Böyle sahneler olunca reytingler yükseliyor. Yapımcıların ana hedefi de reyting yükseltmektir. Ama Fatmagül'ün Suçu Ne, İffet gibi dizilere sanki tamamen böyle şeyler üzerinden ilerleyen dizilermiş gibi düşünmek yanlış. :) Dediğin gibi %90'ında var :)

Çocuk muhabbetini tekrar tekrar gündeme getirmenin anlamı yok. Kısır döngü içinde aynı şeyler üzerinde tartışıp duruyorsunuz. Bundan böyle yine çocuklar izliyor şeklinde muhabbet dönerse sileceğim o mesajları haberiniz olsun.

Evet, Kurtlar Vadisi bence de erkek çocukların en çok ilgi gösterdiği dizilerden biri; ama her yaştan erkekler diziye ilgi gösteriyor. Dizinin birinciliğinin çocuk reytingi olarak yorumlanması komik...

destere kardesım bu ofke neye vadı EZIO HER HAFTA BUNA ALISSAN IYI OLUR ZINHAR HAFTAYADA AYNI TABLO OLCAK

destere kardesım bu ofke neye vadı EZIO HER HAFTA BUNA ALISSAN IYI OLUR ZINHAR HAFTAYADA AYNI TABLO OLCAK

evet dediğin gibi mayısa kadar aynı tablo devam edecek TNS gelene kadar yani.. o güne kadar vadiciler zaferini yaşasın doya doya...

Şu ezme muhabbetinden vazgeçseniz iyi olur. Kimsenin birbirini ezdiği yok. Kurtlar Vadisi Pusu ve Fatmagül'ün Suçu Ne ikisi de çok iyi oranlar alıyorlar. Ortada bir ezilen yok.

İlla bir ezilen aranıyorsa o ezilen Kalbim 4 Mevsim'dir ve kısmen MUCK'tur. "Ezmek" ve "geçmek" kavramlarını birbirinden ayıralım.

Şu ezme muhabbetinden vazgeçseniz iyi olur. Kimsenin birbirini ezdiği yok. Kurtlar Vadisi Pusu ve Fatmagül'ün Suçu Ne ikisi de çok iyi oranlar alıyorlar. Ortada bir ezilen yok.

İlla bir ezilen aranıyorsa o ezilen Kalbim 4 Mevsim'dir ve kısmen MUCK'tur. "Ezmek" ve "geçmek" kavramlarını birbirinden ayıralım.
Vadi bana göre eziyor :F

Ezmek olur 4,5 reyting yuksekse aralarinda sadece 2 reyting farka var yani kurtlat vadisi pusu fatmagulu ezmiyo.

Aynen Kurtlar Vadisi Fatmagulu ezmiyo aralarinda sadece 2 reyitng fark var.Bana gore de Kalbim 4 mevsim ve MUCK eziliyo.

Kurtlar Vadisi Pusu ZIRVEDE

Ben fazla yorum yapmayacagim.. Kurtlar Vadisi Pusu, sevilsede sevilmesede Türkiye'nin EFSANE dizisidir.. Böyle bir Yapim bir daha gelmez. Türkiye'de zaten 10 yildir ZIRVEDE.. Zaten yayinlanan diger tüm Ülkelerde de en cok izlenen yapimdir..

Bir cok ülkede izlensede, bütün dünyadan da izlenmiyor dogru.. Fakat ona da söyle bir cevab veriyim.. Kurtlar Vadisi'nin isledigi konu bazi ülkeleri rahsiz ettigi icin, yayinlatilmiyor.. Dizinin konusu islerine gelmedikleri icin, Dizinin gücünü görmemezlikten geliyorlar... Yoksa basta ABD olmak üzere, Almanya ve bir cok avrupa ülkelerinde de "Kurtlar Vadisi" bir sekilde TV'de yayinlanirdi...

Pana Film'in yaptigi "Kurtlar Vadsi: Irak" ve "Kurtlar Vadisi: Filistin" filminden sonra, tüm Dünyaya sesini duyurdular... FILM oldugu halde, bir cok kez Avrupa'da gündeme oturdu... Yani demek istedigim, bu kadar filmler geldi gecti.. Yerli, yabanci.. Fakat hic bir FILM/DIZI bu kadar etkili olmadi...

Aslinda yazilacak cok sey varda, gerek bulmuyorum.. Bilen bilir zaten..

O yüzden bu Ratingler bunlarin yaninda bir HICDIR... Fakat maalesef Türkiye'i hersey bu Ratingler belirliyor, dilegim isallah bu sekil devam ederiz ve allah'in izniyle herzaman icin en yüksek raitinglerle ZIRVEDE oluruz.

Burada yorumda bulunan tüm "Kurtlar Vadisi" izleyicilerine tekrar belirtmek isterim ki, biz kimseye Dizimizi ispatlamamiz lazim degil, hersey ortada zaten... Bence hangi yorum yapilirsa yapilsin, biz cevab vermeden yolumuza bakalim...