2011 En Favori Şarkı - 2011 | Büyük Final | Aşk Kaç Beden Giyer vs Değmesin Ellerimiz

En Favori Hangisi ?

• Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer

Oy: 8 38.1%
  • Model - Değmesin Ellerimiz

Oy: 13 61.9%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Güzellik desek, Forum'da çoğu kişi Hadise der ve Hadise önde götürür her türlü. :D
Ses ve Şarkı desek, kişiden kişiye değişiyor gördüğümüz gibi ve seçim yapmak zor. :)
Şarkı yönünden Model'in Değmesin Ellerimiz şarkısı bana daha güzel geliyor, kulağa daha hoş geliyor yani o yüzden Model'in Değmesin Ellerimiz şarkısını seçtim. :)

Güzellik desek, Forum'da çoğu kişi Hadise der ve Hadise önde götürür her türlü. :D
Ses ve Şarkı desek, kişiden kişiye değişiyor gördüğümüz gibi ve seçim yapmak zor. :)
Şarkı yönünden Model'in Değmesin Ellerimiz şarkısı bana daha güzel geliyor, kulağa daha hoş geliyor yani o yüzden Model'in Değmesin Ellerimiz şarkısını seçtim. :)
Oyu atta 8-7 olsun daha 7-7 :D

Modelin üstüne ben ses tanımam .Hadiseye ses bakımından bin basar ondan ve değmesin ellerimiz en beğendiğim şarkılardan .Takas Hadiseye attığına inanamadım :(
aga kızdın mı :D önceden söyleseydin model e atardım oyu ben bunların şarkılarını sevmim kızdın mı aga

xdragxx reyiz için hadiseye verdim :) bence hadise eurovision katıldığı dönem daha güzeldi :)

Bi kalp kaç defa sever, orada banada varmı yer.. söylesene sevgilim aşk kaç beden giyer

Hadise'nin finalde yer alması bile komik bence, sizi hiç anlamıyorum dostlar !