HeisenBerg
Favori Üye
ondan eurovision'a gittiHadise'nin finalde yer alması bile komik bence, sizi hiç anlamıyorum dostlar !
Hadise'nin finalde yer alması bile komik bence, sizi hiç anlamıyorum dostlar !
nasıl ne alaka sesi kötü olsa eurovosion'a katılabilir mi ya şovu da güzelNe alaka
Hadise bacaklarıyla alır bu finali
nasıl ne alaka sesi kötü olsa eurovosion'a katılabilir mi ya şovu da güzel
Ben şahsen bacakları için verdim oyumu
nasıl ne alaka sesi kötü olsa eurovosion'a katılabilir mi ya şovu da güzel
Valla Eurovision'da gördük sesi çok çok kötüydü. Ama normalde şarkılarını ben de seviyorum. Bir şekilde iyi hale getiriyorlar sesi kayıtlarda
bence modelin canlı sesi de pek güzel değil yaniValla Eurovision'da gördük sesi çok çok kötüydü. Ama normalde şarkılarını ben de seviyorum. Bir şekilde iyi hale getiriyorlar sesi kayıtlarda
ben canlı performans sadece ses değildir ki gösteri de önemlidirHadise'nin Erovizyon'daki canlı performansının iyi olduğunu söyleyebilecek bir müzik insanı olabileceğini sanmıyorum !
ben canlı performans sadece ses değildir ki gösteri de önemlidir
bence modelin canlı sesi de pek güzel değil yani
gerçekler acıdır cenation
Adminim sana soruyorum Türkiye'nin en iyi canlı şarkı söyleyen sanatçısı kimdir?
İnşallah istediğim cevabı verirsin
Yok hacı şaka yaptım .
aga kızdın mı önceden söyleseydin model e atardım oyu ben bunların şarkılarını sevmim kızdın mı aga
Ben dinledim canlı seside güzel .Hadisenin sesi kötü diyemeyiz ama yeterince iyi değil .Bence ses olarak Kibariye'dir... Senin istediğin cevap İbrahim Tatlıses, o da tartışılmaz tabii ses konusunda
Günümüzün popüler isimlerinden Sıla'nın canlı performansını çok başarılı buluyorum.
Duman'ın canlı performansı çok başarılı. Şebnem Ferah aynı şekilde. Model'i çok fazla canlı dinlemedim ama dinlediğim kadarıyla iyiydi