Kraliçe olsaydı. Çok fazlasıyla şansı vardı bende hâlâ Teşkilatın ama bugünlük hem Teşkilatı hemde Sahtekarları bittikten sonra izleyeceğim. 😁
Alkol de yanında mı reis ?Keyifli şekilde GS maçı ve
FENER MAÇI 😆
Yok yesilayciyim temizimAlkol de yanında mı reis ?![]()
Sahtekarlar dizisinde 3 kardeş üç bölüm oldu Taha'yı bulacaklar inşallah. 😂 O kadar beceriksizler yani sana öyle söyleyeyim. Tip olarak daha yeni buldular. Bu hızda giderse bir 3/5 bölüme de yaşadığı yeri bulurlar. (Dizi o zamana kalırsa tâbi. )Maşallah, Teşkilat dimdik ayakta. Nerdeyse aynı oranlar, Abc1 yükseliş. 6 sezonunda bile zirvede.
Çarpıntının fragmanını izledim dün, dizi nerden nereye gelmiş. Anlaşılan işe yaramış tarz değişimi. Haftaya daha net anlarız.
Bereketli Topraklar daha ikinci haftadan düşmüş. 3. Bölüm sonrası akıbeti netleşir.
Sahtekarlar potansiyeli olan bir diziydi ama bunu iyi kullanamadılar. Sürekli düşüş yaşıyor. İlk bölüm baya iyiydi ama devamını getiremediler.
Yükselmiş halinde bile hiçbir grupta 3,50 alamıyor, konu nasıl değişti, biraz bahseder misin?Çarpıntı bu hafta nihayet kan kaybını durdurmuş ama mafya şiddet taciz sahnelerini katarak diziyi mahvettikleri için bundan sonra izlemeyi düşünmüyorum. Reyting yükselsin diye mecbur kalmalarını bir yere kadar anlayabiliyorum ama merkezdeki anne-kız çatışması ve aile ilişkilerini izlemek daha anlamlıyken eli silahlı adamlar, öldürülmekten korkup ağlayan kadınlar görmek beni soğuttu. Zaten bu yükselişin de çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum açıkçası.
İlker Aksum'un karakteri Hülya'nın (Deniz Çakır) eski belalı sevgilisi ve ikiz çocuklarının babası. Tehlikeli ve kıskanç bir tip hatta yıllar önce onu öldürmek üzereyken tutuklanıp hapse atılınca Hülya da çocuklarını alıp izini kaybettirmiş ama Aslı'nın (başrol kız) kardeşi meğer gizliden gizliye babasıyla görüşüyormuş ve başı derde girince onu çağırdı. Adam da hem bunlara hem de Reyhanlara musallat olmaya başladı. Bir de başka kadından oğlu varmış o kadın bunu öğrenince intihar etmeye kalkmış çocuk da o hınçla Aslı'ya saldırmış. Tekrar hayatlarına girince bu sefer de Aslı'yı kaçırdı sonra Kerem Bürsin'in karakteri de tanıdığı birinin adamlarıyla birlikte onu kurtarmaya giderken kendini korumak için kendisine ateş açan çocuğu vurdu ve muhtemelen öldürdü yani bundan sonra silahlar külahlar mafyalar intikamlarla dolu bir senaryo görünüyor.Yükselmiş halinde bile hiçbir grupta 3,50 alamıyor, konu nasıl değişti, biraz bahseder misin?
Konusu zaten çok dar ve sıkıcıydı.
Sana göre silah ve mafya bulundaran diziler kötü diziler mi oluyor yoksa bir hikayenin reyting amaçlı bu tarza yönelmesini mi kötü buluyorsun ?... yani bundan sonra silahlar külahlar mafyalar intikamlarla dolu bir senaryo görünüyor.