9 Kasım 2025 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Bereketli Topraklar - 2. Bölüm | Show TV

• Kim Milyoner Olmak İster? - 1191. Bölüm | ATV

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
İlker Aksum'un karakteri Hülya'nın (Deniz Çakır) eski belalı sevgilisi ve ikiz çocuklarının babası. Tehlikeli ve kıskanç bir tip hatta yıllar önce onu öldürmek üzereyken tutuklanıp hapse atılınca Hülya da çocuklarını alıp izini kaybettirmiş ama Aslı'nın (başrol kız) kardeşi meğer gizliden gizliye babasıyla görüşüyormuş ve başı derde girince onu çağırdı. Adam da hem bunlara hem de Reyhanlara musallat olmaya başladı. Bir de başka kadından oğlu varmış o kadın bunu öğrenince intihar etmeye kalkmış çocuk da o hınçla Aslı'ya saldırmış. Tekrar hayatlarına girince bu sefer de Aslı'yı kaçırdı sonra Kerem Bürsin'in karakteri de tanıdığı birinin adamlarıyla birlikte onu kurtarmaya giderken kendini korumak için kendisine ateş açan çocuğu vurdu ve muhtemelen öldürdü yani bundan sonra silahlar külahlar mafyalar intikamlarla dolu bir senaryo görünüyor.
Çok teşekkürler süpersin :bhr: 🧿 😍

• Harika
Reactions: Aserat
Sana göre silah ve mafya bulundaran diziler kötü diziler mi oluyor yoksa bir hikayenin reyting amaçlı bu tarza yönelmesini mi kötü buluyorsun ?
Çukur, Eşref Rüya, Hudutsuz Sevda gibi full mafyatik işlerden haz etmiyorum veya Çarpıntı'daki gibi alakası olmayan işlere temeli olmadan sonradan dahil edilmesinden de hoşlanmıyorum ama yerine ve hikayesinin uygunluğuna göre mafya içeren işler izlediğim de oluyor. Mesela izlediğim dizilerden Kirli Sepeti'ne mafya karakterinin dahil olduğu bölümler en iyi bölümlerdi çünkü heyecan getirmekle beraber komediye de etkisi olmuştu yani önemli olan senaryoda nasıl işlendiği diyebilirim.

Çukur, Eşref Rüya, Hudutsuz Sevda gibi full mafyatik işlerden haz etmiyorum veya Çarpıntı'daki gibi alakası olmayan işlere temeli olmadan sonradan dahil edilmesinden de hoşlanmıyorum ama yerine ve hikayesinin uygunluğuna göre mafya içeren işler izlediğim de oluyor. Mesela izlediğim dizilerden Kirli Sepeti'ne mafya karakterinin dahil olduğu bölümler en iyi bölümlerdi çünkü heyecan getirmekle beraber komediye de etkisi olmuştu yani önemli olan senaryoda nasıl işlendiği diyebilirim.
Peki bu örnekler arasında EDHO dahil mi merak ettim ? Orada kadınlar kullanıldı ya hikayede ondan soruyorum :)

Çarpıntı yükselmesine rağmen istenileni verememiş, dizi başka bir boyuta geçti. Her geçen bölüm yeni bir senaryo gark oluyor ve inandırıcılığını yitiriyor. Umarım güzelce toparlayıp bitirirler daha fazla uzatmadan.