9 Kasım 2025 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Bereketli Topraklar - 2. Bölüm | Show TV

• Kim Milyoner Olmak İster? - 1191. Bölüm | ATV

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,824
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1763393988668.png

1715241908945-png.126797

TV'DEN Sahtekarlar'ıma / NOW ❤️
Gece internetten Çarpıntı

Maşallah, Teşkilat dimdik ayakta. Nerdeyse aynı oranlar, Abc1 yükseliş. 6 sezonunda bile zirvede.

Çarpıntının fragmanını izledim dün, dizi nerden nereye gelmiş. Anlaşılan işe yaramış tarz değişimi. Haftaya daha net anlarız.

Bereketli Topraklar daha ikinci haftadan düşmüş. 3. Bölüm sonrası akıbeti netleşir.

Sahtekarlar potansiyeli olan bir diziydi ama bunu iyi kullanamadılar. Sürekli düşüş yaşıyor. İlk bölüm baya iyiydi ama devamını getiremediler.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Hiçbir dizinin oranlarında radikal bir değişiklik yok.Tüm gruplarda zirvede yer alan Teşkilat'ımı tebrik ederim.

Maşallah, Teşkilat dimdik ayakta. Nerdeyse aynı oranlar, Abc1 yükseliş. 6 sezonunda bile zirvede.

Çarpıntının fragmanını izledim dün, dizi nerden nereye gelmiş. Anlaşılan işe yaramış tarz değişimi. Haftaya daha net anlarız.

Bereketli Topraklar daha ikinci haftadan düşmüş. 3. Bölüm sonrası akıbeti netleşir.

Sahtekarlar potansiyeli olan bir diziydi ama bunu iyi kullanamadılar. Sürekli düşüş yaşıyor. İlk bölüm baya iyiydi ama devamını getiremediler.
Sahtekarlar dizisinde 3 kardeş üç bölüm oldu Taha'yı bulacaklar inşallah. 😂 O kadar beceriksizler yani sana öyle söyleyeyim. Tip olarak daha yeni buldular. Bu hızda giderse bir 3/5 bölüme de yaşadığı yeri bulurlar. (Dizi o zamana kalırsa tâbi. )

Turuncu kafalı kardeş ne zaman ölüyor acaba dizide çünkü onun deyimiyle "Cringe" biri. O kardeşin sahneleri atlıyorum. :)

Dizinin taşıyıcı ana aktörleri var ama sağlamlaştıracak yardımcı unsurların hiçbiri yok. Bu dizi en fazla 20 bölüm sürer. O da yapımcı zorlaması ile. Kanala kalsa o kadar bile şansı yok.

Bereketli Topraklara başlamak istiyorum aslında. Fena sahneler düşmedi önüme. Acaba senin yaptığın gibi "Çerezlik Dizi" kategorisine alıp izlesem mi bilemedim. :)

Çarpıntı dizisini hiç bilmiyorum. En son konu değişikliği kararı verilmişti. En azından yeni konu ile 13/16 bölüm arasını tamamlar. Ocak ayını kanala gösterebilirse başarılı olacaktır.

Teşkilat, bu haftaki bölümün meyvelerini haftaya daha fazla alacaktır. 7.5/8 arası bir reyting bekliyorum. Dizide tek dışarıda kalan Kraliçe oldu. :) Bir çok olay örgüsünün başlangıcı bir bölüm oldu. Dizi ekmeğini daha çok yer bu bölümün. Flashback sahneleri döner döner durur bu kısıma. :)

• Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
Sahtekarlar'ım az düşmüş sıkıntı yok. ❤️
Bereketli Topraklar olmadı. Soğuk bir iş zaten. Yapmacık da. Üç bölüme biter maalesef.
Teşkilat halen çok iyi tebrikler.
Çarpıntı dün tamamen Total oldu. Haftaya biraz daha artar gibi.

Aşk ve Gözyaşı'ndan sonra Bereketli Topraklar sezonun en büyük flop işi olabilir hatta izleyicilerin genel olarak sevdiği formülleri kullanıp eline yüzüne bulaştıran bir yöre işi olduğu için bu şekilde başarısız olabilmek ayrı bir hayal kırıklığı. 3. bölümde ciddi anlamda kefeni yırtmazsa Engin Akyürek'in yurt dışı şöhretine de bakılmadan final kararı gelir. Show TV'nin yerinde olsam vakit kaybetmeden Rüya Gibi'yi pazara koyarım çünkü bence tarz olarak güne daha uygun ve potansiyelli bir iş. Reyting rekorları kırmaz ama daha iyi sonuçlar alması mümkün.

Çarpıntı bu hafta nihayet kan kaybını durdurmuş ama mafya şiddet taciz sahnelerini katarak diziyi mahvettikleri için bundan sonra izlemeyi düşünmüyorum. Reyting yükselsin diye mecbur kalmalarını bir yere kadar anlayabiliyorum ama merkezdeki anne-kız çatışması ve aile ilişkilerini izlemek daha anlamlıyken eli silahlı adamlar, öldürülmekten korkup ağlayan kadınlar görmek beni soğuttu. Zaten bu yükselişin de çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum açıkçası.

Sahtekarlar da yarattığı beklentinin altını dolduramadı. Geçen hafta derbi bahanesi vardı ama bu hafta önemli maç yokken de düşüşünü sürdürmüş. Başka bir günde yayınlansaydı muhtemelen bu kadar reyting bile alamazdı o yüzden pazara gelecek iddialı bir işin herkesi devre dışı bırakarak kendi izleyici kitlesini oluşturabileceğine inanıyorum.

Çarpıntı bu hafta nihayet kan kaybını durdurmuş ama mafya şiddet taciz sahnelerini katarak diziyi mahvettikleri için bundan sonra izlemeyi düşünmüyorum. Reyting yükselsin diye mecbur kalmalarını bir yere kadar anlayabiliyorum ama merkezdeki anne-kız çatışması ve aile ilişkilerini izlemek daha anlamlıyken eli silahlı adamlar, öldürülmekten korkup ağlayan kadınlar görmek beni soğuttu. Zaten bu yükselişin de çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum açıkçası.
Yükselmiş halinde bile hiçbir grupta 3,50 alamıyor, konu nasıl değişti, biraz bahseder misin?
Konusu zaten çok dar ve sıkıcıydı.

Yükselmiş halinde bile hiçbir grupta 3,50 alamıyor, konu nasıl değişti, biraz bahseder misin?
Konusu zaten çok dar ve sıkıcıydı.
İlker Aksum'un karakteri Hülya'nın (Deniz Çakır) eski belalı sevgilisi ve ikiz çocuklarının babası. Tehlikeli ve kıskanç bir tip hatta yıllar önce onu öldürmek üzereyken tutuklanıp hapse atılınca Hülya da çocuklarını alıp izini kaybettirmiş ama Aslı'nın (başrol kız) kardeşi meğer gizliden gizliye babasıyla görüşüyormuş ve başı derde girince onu çağırdı. Adam da hem bunlara hem de Reyhanlara musallat olmaya başladı. Bir de başka kadından oğlu varmış o kadın bunu öğrenince intihar etmeye kalkmış çocuk da o hınçla Aslı'ya saldırmış. Tekrar hayatlarına girince bu sefer de Aslı'yı kaçırdı sonra Kerem Bürsin'in karakteri de tanıdığı birinin adamlarıyla birlikte onu kurtarmaya giderken kendini korumak için kendisine ateş açan çocuğu vurdu ve muhtemelen öldürdü yani bundan sonra silahlar külahlar mafyalar intikamlarla dolu bir senaryo görünüyor.

• Harika
Reactions: offensive