Bende öyle ayak üstü uğrayıp durdum. Yoğunluk vardı. Bayadır sohbetler etmediğimi farkettimÇok şükür iyim valla öyle oldu bu ara foruma giresim gelmedi![]()
Bende öyle ayak üstü uğrayıp durdum. Yoğunluk vardı. Bayadır sohbetler etmediğimi farkettimÇok şükür iyim valla öyle oldu bu ara foruma giresim gelmedi![]()
İrlanda polisiyeleri Türk polisiyelerinden daha korkutucuBende öyle ayak üstü uğrayıp durdum. Yoğunluk vardı. Bayadır sohbetler etmediğimi farkettim![]()
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
Dizi maliyetinden kaynaklı kitap yazmaya başladım +12 yaş ve üzeri fantastik bir kitapİyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
Öyle oldu
Bugün güzel bir haber aldım. Haftaya Çarşamba 29 Ekim resmi tatil, 28 Ekim yarım gündü. Ben 28 Ekim’de de işe gitmeyecem ve 2 gün tatil yapmış olacam![]()
Hamdolsun iyiyim seni sormalı?
Çok şükür iyim valla öyle oldu bu ara foruma giresim gelmedi![]()
Benim konuya giriş yaptın mı? Kulağını çırparım senin djdjdjddhdjİyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
Öyle oldu
Bugün güzel bir haber aldım. Haftaya Çarşamba 29 Ekim resmi tatil, 28 Ekim yarım gündü. Ben 28 Ekim’de de işe gitmeyecem ve 2 gün tatil yapmış olacam![]()
Bana tüm hafta tatilİyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
Öyle oldu
yok aksine çok az dizi baktım bu haftaHamdolsun iyiyim seni sormalı?Ya öyle oldu dizilerden başını kaldıramadın tabi teşkilatın gözü kör olsun. Konuma beğeni at djdjsjssn
Benim konuya giriş yaptın mı? Kulağını çırparım senin djdjdjddhdj
Yurt dışı gezilerin ne zaman başlıyor?Bana tüm hafta tatil
Ara tatilimiz başladı
Bende iyiyim teşekkürler
yok aksine çok az dizi baktım bu haftayoğunluğum iş ve ev durumları
O kısım bana kalsınYurt dışı gezilerin ne zaman başlıyor?![]()
Dublinde ortalık karışmış göçmenlerin kaldığı hoteli ateşe vermek istediler sebebi göçmenin cinsel saldırısı yüzünden 10 yaşında olan kıza @DosiO kısım bana kalsın
Planlarda 10 kere değişiklik oldu ama bir şeyler olacak![]()
Bende öyle ayak üstü uğrayıp durdum. Yoğunluk vardı. Bayadır sohbetler etmediğimi farkettim![]()
Her daim sahadaydık kalede @Royal_Highness ile @Angelica vardı paslaşarak korudular gol yemedik Allah'ımıza şükürKaleyi korudunuz mu
@Zeyno @Angelica @Mr.At @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Emre Ozansoy @RüzgarGülü
Kaleyi korudunuz mu
@Zeyno @Angelica @Mr.At @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Emre Ozansoy @RüzgarGülü
Her daim sahadaydık kalede @Royal_Highness ile @Angelica vardı paslaşarak korudular gol yemedik Allah'ımıza şükür![]()
senin yakaladığın topları merak ediyorumtop yakalamaktan ayaklarım pert oldu abi![]()
------
Yaşlı olunca paslaşmam lazımdı![]()
Ayaklarınla ne yakalıyon laa tabii ellerin o sırada telefondan Gökberk'i favlıyordu demiitop yakalamaktan ayaklarım pert oldu abi![]()
------
Kaleyi korudunuz mu
Her daim sahadaydık kalede @Royal_Highness ile @Angelica vardı paslaşarak korudular gol yemedik Allah'ımıza şükür![]()
top yakalamaktan ayaklarım pert oldu abi![]()
------
en son gökberkin şişme bebeğini aldığını söyledirlerAyaklarınla ne yakalıyon laa tabii ellerin o sırada telefondan Gökberk'i favlıyordu demii![]()
bir kaleyi tuttursaKaleyi bilmem de @Royal_Highness forvet gibi![]()
Ayaklarınla ne yakalıyon laa tabii ellerin o sırada telefondan Gökberk'i favlıyordu demii![]()
@Mr.At hepsi yapay zekadandı demek...olm bizde sağda solda seni övüyordukŞiirlerini yapay zekaya şarkı yapıyordu en son gelir birazdan![]()