Sohbet & Muhabbet Konusu

İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?

Öyle oldu :A

Bugün güzel bir haber aldım. Haftaya Çarşamba 29 Ekim resmi tatil, 28 Ekim yarım gündü. Ben 28 Ekim’de de işe gitmeyecem ve 2 gün tatil yapmış olacam :A
Dizi maliyetinden kaynaklı kitap yazmaya başladım +12 yaş ve üzeri fantastik bir kitap

• Beğendim
Reactions: Bully
@Bully @12.Adam @Angelica nasılsınız?

Arayı açtık bu ara :A
Hamdolsun iyiyim seni sormalı? :A Ya öyle oldu dizilerden başını kaldıramadın tabi teşkilatın gözü kör olsun. Konuma beğeni at djdjsjssn
Çok şükür iyim valla öyle oldu bu ara foruma giresim gelmedi :A

Bugün güzel bir haber aldım. Haftaya Çarşamba 29 Ekim resmi tatil, 28 Ekim yarım gündü. Ben 28 Ekim’de de işe gitmeyecem ve 2 gün tatil yapmış olacam :A
Benim konuya giriş yaptın mı? Kulağını çırparım senin djdjdjddhdj

Bana tüm hafta tatil :A
Ara tatilimiz başladı :Z

Bende iyiyim teşekkürler
Hamdolsun iyiyim seni sormalı? :A Ya öyle oldu dizilerden başını kaldıramadın tabi teşkilatın gözü kör olsun. Konuma beğeni at djdjsjssn

Benim konuya giriş yaptın mı? Kulağını çırparım senin djdjdjddhdj
yok aksine çok az dizi baktım bu hafta :A yoğunluğum iş ve ev durumları

• Güldürdün
Reactions: Bully

Her daim sahadaydık kalede @Royal_Highness ile @Angelica vardı paslaşarak korudular gol yemedik Allah'ımıza şükür :J

top yakalamaktan ayaklarım pert oldu abi :A :A
------

Yaşlı olunca paslaşmam lazımdı :A

Kaleyi bilmem de @Royal_Highness forvet gibi :F

Ayaklarınla ne yakalıyon laa tabii ellerin o sırada telefondan Gökberk'i favlıyordu demii :J

e topu yakalamak için koşman lazım demiiiiiiiiiii :A hee gökberk her daim göz hapsimde de yine eve kapandı sesi soluğu çıkmıyor pazar günü seti başlayacak hazırlanıyor zaar :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Zeyno