'ezilmis insan kitlelerinin kendilerinden ustun olan herseye refleks olarak tapma durumlari'
Bunun karşılığı nedir gençler ?
@Emre Ozansoy @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Mr.At @Angelica @Zeyno
en sevmediğim şey abi yalaka
'ezilmis insan kitlelerinin kendilerinden ustun olan herseye refleks olarak tapma durumlari'
@Emre Ozansoy @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Mr.At @Angelica @Zeyno
"Yağcılık" daha başka anlamları da var da bu kafi şimdilik 😄'ezilmis insan kitlelerinin kendilerinden ustun olan herseye refleks olarak tapma durumlari'
en sevmediğim şey abi yalaka![]()
Ay bide böyle... karşısındakinin herşeyini onaylayan tipler var.. hiç sorgulamadan herşeyini onaylayan ,harikasın,muhteşemsin diyen... nasıl üzülüyorum gördüğümde öyle tipleri."Yağcılık" daha başka anlamları da var da bu kafi şimdilik 😄
Ay bide böyle... karşısındakinin herşeyini onaylayan tipler var.. hiç sorgulamadan herşeyini onaylayan ,harikasın,muhteşemsin diyen... nasıl üzülüyorum gördüğümde öyle tipleri.
Yani ezilmiş de ziyade genelde eziklik olarak değil de kabullenme durumu olabilir. Günlük hayatta vs her yerde denk gelebilir. Çok uzun yazarım günlük hayattan örnekler veririm ama başım beladan kurtulmuyor zaten 🤓'ezilmis insan kitlelerinin kendilerinden ustun olan herseye refleks olarak tapma durumlari'
Yalakalık, ağzında tıngırtmak.'ezilmis insan kitlelerinin kendilerinden ustun olan herseye refleks olarak tapma durumlari'
Cevap verecekken kardeşlerim vermiş zaten bende mevlanadan uygun söz yazayım'ezilmis insan kitlelerinin kendilerinden ustun olan herseye refleks olarak tapma durumlari'
Sezonu bu sabah itibariyle 3 kutu ilaçla açtım, hayırlısı.Napıyorsunuz bakalım,kışınız nasıl başladı...
Atom Çayı içmeye başladım.
@rüzgar @RüzgarGülü @Angelica @Zeyno @Mr.At @Mr.At @HollyDemon ☾☆ @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
Kış mi? Daha uğramadı. Cumartesi günü soğuktu o gün döndüm. Ama şu an içerde t-shirt ile dolaşiyirum. Isıtma felan yokNapıyorsunuz bakalım,kışınız nasıl başladı...
Atom Çayı içmeye başladım.
@rüzgar @RüzgarGülü @Angelica @Zeyno @Mr.At @Mr.At @HollyDemon ☾☆ @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
Atoma devamKış mi? Daha uğramadı. Cumartesi günü soğuktu o gün döndüm. Ama şu an içerde t-shirt ile dolaşiyirum. Isıtma felan yok![]()
Atom yok we are cleana
Atoma devam![]()
![]()
![]()
Kaç gündür ağzına sürmüyorsun ?Atom yok we are clean![]()
1 ay oldu belki daha fazla belki daha az. Hiç saymıyorumKaç gündür ağzına sürmüyorsun ?![]()
Atar tabi@TenTen , @Emre Ozansoy ,@Alemdar , @Polat Şaşmaz
TBD, Sizce geçen haftakini geçer , yeni bir rekora daha imza atar mı? Tahminlerinizi öğrenebilir miyim?
7.Bölüm Reyting Tahminim
T:13
Ab: 12.70
Abc1: 12.80
Tahmin için teşekkürler.Atar tabi
T : 13,90-14,00
A : 12,80
ABC1 : 14,00
@TenTen , @Emre Ozansoy ,@Alemdar , @Polat Şaşmaz
TBD, Sizce geçen haftakini geçer , yeni bir rekora daha imza atar mı? Tahminlerinizi öğrenebilir miyim?
7.Bölüm Reyting Tahminim
T:13
Ab: 12.70
Abc1: 12.80
8. Bölüm ile beraber 15+ olacağız.Atar tabi
T : 13,90-14,00
A : 12,80
ABC1 : 14,00
Hayırlısı be gülüm, inşallah.8. Bölüm ile beraber 15+ olacağız.
Yapımcı alsın diye yazdığım romantik drama dijital için 23 sayfa 5.Bölümde entrika yazmaktan beynim yandı @AlemdarHayırlısı be gülüm, inşallah.