Güldürdün
Güldürdün
daha fazla didiklemedigin icin, her detayi sorma gibi bir huyun var cünkü@Dosi den “Harika “ reaksiyonu için “Susmak “ gerekliymiş.Başardım galiba.
Kota koyalım olur mu? 3 soru nsl?daha fazla didiklemedigin icin, her detayi sorma gibi bir huyun var cünkü![]()
Güzel vakit geçirirsin umarım
İyi eğlenceler
Her ay oldu ama aralık ayınıda yapıp sezon finali olacak@Dosi , Ayın Favori Üyesi 2 ayda bir mi oluyor ?
7 kez seçilerek liderlik sendeydi, ben 4 müyüm ?Her ay oldu ama aralık ayınıda yapıp sezon finali olacak
Yeni yılda yeni etkinlikler yolda![]()
Anlamadım? Sende hatlar karıştı galiba7 kez seçilerek liderlik sendeydi, ben 4 müyüm ?![]()
Karışmazsa şaşır şimdi 7 kez sen bir etkinlikte birinci çıktın. Ama hangi etkinlikti bilmiyorum bende 4 kez lider çıkmıştım diye okudum.Anlamadım? Sende hatlar karıştı galiba
Ayın favori etkinliklerinde yöneticiler yer almıyor. Yani ben bulunmadım![]()
Yıllık favori üyelikte 3 kere üst üste kazanınca yarışmadan silindim artıkKarışmazsa şaşır şimdi 7 kez sen bir etkinlikte birinci çıktın. Ama hangi etkinlikti bilmiyorum bende 4 kez lider çıkmıştım diye okudum.İstatistikleri sen paylaşmıştn.
TeşekkürlerYıllık favori üyelikte 3 kere üst üste kazanınca yarışmadan silindim artık
Neyse diziye odaklanmam gerekiyor![]()
Ben eski ben değilim çünkü