TRT 1 Taşacak Bu Deniz - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
412
Puanı
85
Web Sitesi
fav10.net
G27BqMmXIAAYY_w

TRT 1'in OGM Pictures imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Taşacak Bu Deniz' ekran yolculuğuna başladı.

Yönetmen koltuğuna Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'in kaleme aldığı dizi Deniz Baysal, Ulaş Tuna Astepe, Burak Yörük ve Ava Z. Yaman'ı başrollerinde bir araya getiriyor.

Koçari ile Furtuna ailelerinin geçmişten gelen ve hâlâ devam eden düşmanlığını konu alan dizi ile ilgili tüm yorum ve paylaşımlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz. İyi seyirler!

Taşacak Bu Deniz, yeni bölümleriyle her cuma 20.00'de TRT 1'de!

2. Bölüm Fragmanı

gerçekten bu yerli senaristler saçmalama konusunda çok iyiler. 20 yaşında tıp mezunu bir kız var. annesi deniz -babası ulaş. kardeşim gidip 45-50 yaş arasında oyuncu mu bulamadınız. veya kızı 10 yaş neden küçültmediniz. dizide bolca saçmalalar var. yerli diziler izlenmeyecek kadar kötüleşti.

goreceli elbette ;

eleni ile olasi gidisati adina ,
burak yoruk'un oynadigi -oruc karakterinin yazilimi-
oncelikli olarak ilk bolumdeki nisan/soz yazilimina girilmeden yapilmaliydi .

performans ,kontras vsye gelirsek ;

ilk bolum de ikilinin sahneleri bencede iyiydi . uyum daha ilk bolum den kendini belli ettirdi .

genel ;

bana gore , ilk bolumun seyir keyfini tasiyan ana faktor -eleni- rolunu dogalligiyla etkili yansitan genc oyuncu ; ava yaman'di .
kendisini ilk defa izliyorum. enerjisi, dogalligi , heves'i -ekrana oldukca iyi gecti diyebilirim . ki , kendisinin bu bolum de oldugu sahneler olmasaydi ,
iki aile arasindaki gerilim ,cekisme vs sahneleri seyredilirmiy di , yoruma cok acik .

tasacak bu deniz dizisi hikayesi nin ilk bolum izlenimi ve bu hikaye nin genel dunyasi adina , ^eleni rolunun yazilimi^ kanimca bi nevi bu dizinin joker'i olacaga benziyor...

youtube da yorumlarin cogu kendisinin sahnelerine ovgulerle dolu . haksiz da degiller. :ok:

son olarak basa donersek ;
bu dizi de begendigim bir kac oyuncu var gecmis islerini keyifle izledigim . dolayisiyla , ilk bolume kendileri icin sans vermistim .
ancak, ^eleni rolu bana resmen bonus surpriz oldu . ilk defa izledigim bir genc oyuncu nun bu denli iyi performansi beni ikna etti .
benzer, can borcu dizisin de ^cagla boz'u ilk defa izleyip performansin dan etkilenmistim .

@TenTen , @Mehmet Can bizim omer dizisinden de bir oyuncu bulunuyor . 😛
ilk mesaj da eklenen foto da en sagdaki kizil sacli oyuncu .

2.bolumu merakla bekliyorum .

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
goreceli elbette ;

eleni ile olasi gidisati adina ,
burak yoruk'un oynadigi -oruc karakterinin yazilimi-
oncelikli olarak ilk bolumdeki nisan/soz yazilimina girilmeden yapilmaliydi .

performans ,kontras vsye gelirsek ;

ilk bolum de ikilinin sahneleri bencede iyiydi . uyum daha ilk bolum den kendini belli ettirdi .

genel ;

bana gore , ilk bolumun seyir keyfini tasiyan ana faktor -eleni- rolunu dogalligiyla etkili yansitan genc oyuncu ; ava yaman'di .
kendisini ilk defa izliyorum. enerjisi, dogalligi , heves'i -ekrana oldukca iyi gecti diyebilirim . ki , kendisinin bu bolum de oldugu sahneler olmasaydi ,
iki aile arasindaki gerilim ,cekisme vs sahneleri seyredilirmiy di , yoruma cok acik .

tasacak bu deniz dizisi hikayesi nin ilk bolum izlenimi ve bu hikaye nin genel dunyasi adina , ^eleni rolunun yazilimi^ kanimca bi nevi bu dizinin joker'i olacaga benziyor...

youtube da yorumlarin cogu kendisinin sahnelerine ovgulerle dolu . haksiz da degiller. :ok:

son olarak basa donersek ;
bu dizi de begendigim bir kac oyuncu var gecmis islerini keyifle izledigim . dolayisiyla , ilk bolume kendileri icin sans vermistim .
ancak, ^eleni rolu bana resmen bonus surpriz oldu . ilk defa izledigim bir genc oyuncu nun bu denli iyi performansi beni ikna etti .
benzer, can borcu dizisin de ^cagla boz'u ilk defa izleyip performansin dan etkilenmistim .

@TenTen , @Mehmet Can bizim omer dizisinden de bir oyuncu bulunuyor . 😛
ilk mesaj da eklenen foto da en sagdaki kizil sacli oyuncu .

2.bolumu merakla bekliyorum .
Burcu Cavrar :)

• Beğendim
Reactions: Dante
tesekkur ederim . mesaji yazarken ^ismi aklima gelmedigin den foto dolayli belirttim . bu yeni dizi de kendisini gorunce , omer dizisi aklima geldi paylasayim istedim .
- ben kendisini ilk - kapalicarsi dizisin de izlemistim hafizam yaniltmiyorsa.

genel tasacak bu deniz dizisi hakkinda ;
hikaye de ^denge iyi tutturulursa , dizi , kendi kitlesini olusturur gibi .

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
bunu duyduguma sevindim . dizi nin enerjisi oldukca akici .

eleni 'ye noldu bu fragman da gosterilmemis . 2.fragman da tahminim oruc'un onu kurtardigi bir sahne olur gibi .
cunku, aksam sahilde tekne de oldugu gosterildi . eleni duserken muhtemelen o fark edip kurtarmistir .
Ortiler iyi hazırlanmış yine.

Ortiler iyi hazırlanmış yine.

3.bolum fragman da ;
oruc - 10.saniye de - ne yapiyor oyle :F

@Mehmet Can
------

2. Bölüm aktı baya, zaman nasıl geçti anlamadım. Ben ilerleyen zamanlarda AB-ABC1'de sezonun dizisi olur diyorum, yarın ki sonuçları iple çekiyorum.
trt kanimca gonul dagi dizisin den sonra ilgi cekici bir dizi almis . :ok:

benim neznim de , geride kalan 2 bolum genelinde ; eleni rolu ,
hem yazilim ~ hem saf dogalligiyla, one cikan performansiyla
bence dizinin parlayan yildizi - adeta bir jokeri konumun da .

2.bolum de esme ve adil sahnelerini de ayrica belirtmek gerekir. ikisi ozelinde ^flashbackli sahneleri de etkili buldugumu belirtebilirim .

genel anlam da ;
- ilk 2 bolum - dizi de bir den fazla janra nin dinamik ve enerjik harmanlamasini izledik .

@Mehmet Can , @TenTen

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,077
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor