goreceli elbette ;
eleni ile olasi gidisati adina ,
burak yoruk'un oynadigi -oruc karakterinin yazilimi-
oncelikli olarak ilk bolumdeki nisan/soz yazilimina girilmeden yapilmaliydi .
performans ,kontras vsye gelirsek ;
ilk bolum de ikilinin sahneleri bencede iyiydi . uyum daha ilk bolum den kendini belli ettirdi .
genel ;
bana gore , ilk bolumun seyir keyfini tasiyan ana faktor -eleni- rolunu dogalligiyla etkili yansitan genc oyuncu ; ava yaman'di .
kendisini ilk defa izliyorum. enerjisi, dogalligi , heves'i -ekrana oldukca iyi gecti diyebilirim . ki , kendisinin bu bolum de oldugu sahneler olmasaydi ,
iki aile arasindaki gerilim ,cekisme vs sahneleri seyredilirmiy di , yoruma cok acik .
tasacak bu deniz dizisi hikayesi nin ilk bolum izlenimi ve bu hikaye nin genel dunyasi adina , ^eleni rolunun yazilimi^ kanimca bi nevi bu dizinin joker'i olacaga benziyor...
youtube da yorumlarin cogu kendisinin sahnelerine ovgulerle dolu . haksiz da degiller.
son olarak basa donersek ;
bu dizi de begendigim bir kac oyuncu var gecmis islerini keyifle izledigim . dolayisiyla , ilk bolume kendileri icin sans vermistim .
ancak, ^eleni rolu bana resmen bonus surpriz oldu . ilk defa izledigim bir genc oyuncu nun bu denli iyi performansi beni ikna etti .
benzer, can borcu dizisin de ^cagla boz'u ilk defa izleyip performansin dan etkilenmistim .
@TenTen ,
@Mehmet Can bizim omer dizisinden de bir oyuncu bulunuyor .
😛
ilk mesaj da eklenen foto da en sagdaki kizil sacli oyuncu .
2.bolumu merakla bekliyorum .