NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratinglerinde dün zirve 'Muhteşem Yüzyıl'ın oldu… Dizide Şehzade Mustafa'nın, babası Kanuni'nin karşısına geçip yaptığı konuşma 'focus' grubunun hayli dikkatini çekmiş.
Ayrıca Hatice Sultan'ın ikiz dünyaya getirmeden önce sancılandığı bölüm de ilgiyle takip edilmiş… 'Muhteşem Yüzyıl' zaten her bölümüyle zirvede… Muhteşem Yüzyıl'ın peşinden gelen ancak sevilerek izlenen 'Kuzey Güney'de Kıvanç Tatlıtuğ'un türkü şovu sürüyor. Kıvanç'ın dün akşam ekrana gelen bölümde seslendirdiği 'Çekmediğim Dertler Çile Kalması' türküsü de sevilmiş… Haberlerde 'Show Haber' önde gitmiş…
Sabah kuşağında en dikkat çekici program 'İrfan Değirmenci ile Günaydın' olmuş… İrfan Değirmenci'nin stüdyodan çıkıp programı karlar altında sunması, 'focus' grubunun ilgisini çekmiş…
Sefa Doğanay'ın taklitleri
ve esprileriyle hayli dikkat çeken 'Saba Tümer', sabah kuşağında zirvede yer almış.
TNT'deki 'Magazin Dünyası'nda, İngiliz hayranlarının İbrahim Tatlıses'in şarkılarını seslendirdiği eğlenceli anlar büyük bir ilgiyle izlenmiş.
Melek'te eşi Gökçe Bahadır'ı aldattığı iddia edilen Ali Sunal'ın programa telefonla bağlanıp, söylentileri yalanladığı anlar 'focus' grubunun dikkatini çekmiş…
Gece kuşağında TRT 3'teki Galatasaray ' Antalyaspor ve Trabzonspor ' Bursaspor maçlarının özetlerini veren 'Futbol Ateşi', 'focus' grubunun ilgiyle izlediği programlardan olmuş…
Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle:
@FbSedaa
@Ucankusfocus eyvah düşüyorum için Eser güzel bir seçim olmuş..
Çok tatlı ve komik
@surveyordwn
@ucankusfocus yıldız tilbe sunumuyla şarkıların yıldızı programı trt müzik kanalı
@kormayandost
@ucankusfocus çocuklar duymasını izliyorum çünkü güzel konular işliyor başarılarının devamını dilerim
@hayriyeesma
@ucankusfocus BLOOMBERG KELİME OYUNU ARDINDAN KUZEY-GÜNEY
@Y_K_58
@ucankusfocus her carsamba oldugu gibi sakarya firati izliyorum
@onuryigitt
@ucankusfocus bir demet yasemin cıne5te jülide ateş konuk
@semapusat
@ucankusfocus pepee
oğlum yüzünden
@kuzeykuzeyss
@ucankusfocus saba tumer sefanin taklitleri yine cok guzel
@pinarcaktas
@ucankusfocus melek star tv. çok güzel bir program melek baykal süper enerjisi olan bi kadın