Cinsiyet mi değiştirdin 😱yok Gökberk oynasın beni
Cinsiyet mi değiştirdin 😱yok Gökberk oynasın beni
Cinsiyet mi değiştirdin 😱
diva senin de kapını basar bak @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam dan güçlüymüş tek hamlede kapıyı kırmışHe haberin yok adımı mert yaptım![]()
kameralara yakalanmışsın büyü yaparkenHe haberin yok adımı mert yaptım![]()
Sesin sahibini bulmaya Fransa’ya gitti dediler senin içinAaa doğru...
Tipi görmem lazım. .ssSesin sahibini bulmaya Fransa’ya gitti dediler senin için
Bir kere daha banlanırsa @12.Adam yönetim odasında bunları yapacakmışTipi görmem lazım. .ss
Ne @Dosi ’ye ne de yönetimdeki diğer üyelere müdahale etmem, ama seni öyle bir benzetirim ki totonun üstüne oturamaz,pipetle beslenecek hale gelirsin.Bir kere daha banlanırsa @12.Adam yönetim odasında bunları yapacakmış@Dosi korkmuş
@Emre Ozansoy kaçmış
son dansta ayağın kaymasın dikkat etNe @Dosi ’ye ne de yönetimdeki diğer üyelere müdahale etmem, ama seni öyle bir benzetirim ki totonun üstüne oturamaz,pipetle beslenecek hale gelirsin.
@serhatt @Emre Ozansoy @Angelica
Sana yapılmalı bunlar ancak uslanırsın belki.Bir kere daha banlanırsa @12.Adam yönetim odasında bunları yapacakmış@Dosi korkmuş
@Emre Ozansoy kaçmış
kız ben boyum gereği bıçakları sapalyanımSana yapılmalı bunlar ancak uslanırsın belki.![]()
Sen de öyle beceri nerede ayol, vasıfsız.kız ben boyum gereği bıçakları sapalyanım![]()
aaaa kimi öldüreceğime bağlı yani motive olursam niye olmasınSen de öyle beceri nerede ayol, vasıfsız.![]()
Yamaç benim hayrola ?son dansta ayağın kaymasın dikkat et![]()
Sana yapılmalı bunlar ancak uslanırsın belki.![]()
Alt tarafı keser alırlar inşallah.kız ben boyum gereği bıçakları sapalyanım![]()
Sen de öyle beceri nerede ayol, vasıfsız.![]()
aaaa kimi öldüreceğime bağlı yani motive olursam niye olmasın![]()
Günün fıkrası.aaaa kimi öldüreceğime bağlı yani motive olursam niye olmasın![]()
Yamaç benim hayrola ?
Alt tarafı keser alırlar inşallah.Fazlalıktan kurtulursun.
Sizden kurtulunca forumGünün fıkrası.![]()
"SENDEN" kurtulunca olur bu ancak.
Bunları paylaşmaya utanmıyorsun , çünkü ar damarın çatlamış.
Hagi ne alaka Allah ın romanyalısı adam
Neyse @serhatt ı da böyle oldu bitti teklifle ikna edeceklermiş