Konuş ayol ne olcek. .ssAaaaa illa aslı gibi açık açık konuşturucan
Konuş ayol ne olcek. .ssAaaaa illa aslı gibi açık açık konuşturucan
Ela nın kahküller @Yakamoz-Asi nin hep rüyalarına girermiş zor bir ergenlik yaşamış o yüzden diyollaKonuş ayol ne olcek. .ss
Aman estetikle bir halt oldu bu da. .ssEla nın kahküller @Yakamoz-Asi nin hep rüyalarına girermiş zor bir ergenlik yaşamış o yüzden diyolla@Bully @12.Adam
Senin de kayınpederin ülkenin en zengin adamlarından olsa sen de naptıracağını şaşırırsınAman estetikle bir halt oldu bu da. .ss
Ela nın kahküller @Yakamoz-Asi nin hep rüyalarına girermiş zor bir ergenlik yaşamış o yüzden diyolla@Bully @12.Adam
Aaa doğru...Senin de kayınpederin ülkenin en zengin adamlarından olsa sen de naptıracağını şaşırırsın![]()
Aaa sen git be. .ss
İşten kovulma nedenin buymuşAaa sen git be. .ss
DEFOL YA SIKILDIM SENDEN DE SAÇMALIKLARINDAN DA!
Icinden seytan cikti
Icinden seytan cikti![]()
Serhat kedi olmak için başvuruda bulunmuşDEFOL YA SIKILDIM SENDEN DE SAÇMALIKLARINDAN DA!
Bu ka düşmedim.Serhat kedi olmak için başvuruda bulunmuş
Icinden seytan cikti![]()
herkes bu kadar mutluyken @Dosi nasıl böyle şirret olmuş isveçteBu ka düşmedim.![]()
Yarın yolum ordan geçecekherkes bu kadar mutluyken @Dosi nasıl böyle şirret olmuş isveçte@Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @Bully @12.Adam
kız bak @Angelica da kendisini Jennifer Lopez in oynamasını istiyormuşYarın yolum ordan geçecekaklıma gelir bu video
Neresi burası ?Yarın yolum ordan geçecekaklıma gelir bu video
kız bak @Angelica da kendisini Jennifer Lopez in oynamasını istiyormuş@Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Emre Ozansoy @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @serhatt
herkes bu kadar mutluyken @Dosi nasıl böyle şirret olmuş isveçte@Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @Bully @12.Adam
kız bak @Angelica da kendisini Jennifer Lopez in oynamasını istiyormuş@Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Emre Ozansoy @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @serhatt