İrlanda’da ki öğretmenim bir dizi Önerdi birde hafta içi hergün 13:00 de yayınlanıyor Home and away bu çetenin peşine düşen hiç bir polis ekibi bulunamamış sebebi ilk önce sevgilisini yemiş öğrendiği için gerçek işini ardından ne olduğunu anlamak ister Meslek ayırt etmeyen bir insan yiyen bir çete Türkiye’de seyredilmesi yasak bizde olsa kaçta yayınlanır uyarlaması olsa @mrt-06Everybody Loves Raymond'u izliyorum şu sıralar, gayet sıcak ve komik bir dizi. İzlemiş miydin? @bazinga
Biraz denemiştim ama sarmamıştı. Benim Annem Bir Melek'in orijinali değil miydi bu, onu daha çok izlemişimdir.Everybody Loves Raymond'u izliyorum şu sıralar, gayet sıcak ve komik bir dizi. İzlemiş miydin? @bazinga
Aaaa evet düşündüm de benziyor.Biraz denemiştim ama sarmamıştı. Benim Annem Bir Melek'in orijinali değil miydi bu, onu daha çok izlemişimdir.![]()
Vize çıkarsa İrlanda'ya gideceğim 14 Ağustos'ta.İrlanda’da ki öğretmenim bir dizi Önerdi birde hafta içi hergün 13:00 de yayınlanıyor Home and away bu çetenin peşine düşen hiç bir polis ekibi bulunamamış sebebi ilk önce sevgilisini yemiş öğrendiği için gerçek işini ardından ne olduğunu anlamak ister Meslek ayırt etmeyen bir insan yiyen bir çete Türkiye’de seyredilmesi yasak bizde olsa kaçta yayınlanır uyarlaması olsa @mrt-06
Home and awayden uzak dur Fair city daha iyi İrlanda dil vizesi için zorluyor Türkiye’nin Durumundan kaynaklı @mrt-06Aaaa evet düşündüm de benziyor.
Yani bunu ingilizce izliyorum, dil pratiği için. Eski dizilerdeki İngilizce daha anlaşılır ve temiz. :/
Vize çıkarsa İrlanda'ya gideceğim 14 Ağustos'ta.![]()
2 hafta oldu hala ses yok. Umarım haftaya mail gelir yoksa iptal edeceğim.Home and awayden uzak dur Fair city daha iyi İrlanda dil vizesi için zorluyor Türkiye’nin Durumundan kaynaklı @mrt-06
Zaten red vermeye başlamışlar Türk nüfusu çoğaldı diye Sligo da bir dir okulu Waterford’ta Galway gibi yerler boş Cork ve Dublin çok dolu Drogheda da Türk çok Dundalk belki en az nüfuslu olan yeri @mrt-062 hafta oldu hala ses yok. Umarım haftaya mail gelir yoksa iptal edeceğim.
Red Rock Final aslında Sezon finali gibiydi 5.sezon 2020 de 29 şubatta bitti @RüzgarGülüWednesday 1x5
Wednesday dün gece başladığım dizide 5 bölümü bitirdim. Dizi güzel ilerliyor merak uyandirmasini seviyorum. Devam ediyorum diziye![]()
wednesday 2x4
@Angelica koş gııı senin yaşıtın birileri de dahil edilmiş diziye
Ekli dosyayı görüntüle 136473
akıl hastanesi sahneleri ve amcanın sahneleri izlenesiydi
barbie kız ölmeyecek gibi bence yanlış görü
3. bölüm en hızlı ilerleyen ama en kötü olan bölüm. 6 puan.Pluribus. Isırılmış elmanın verdiği o elitlik, ayrıcalık ve statü hissi dizinin puanlarını etkilemiş. 1. bölüm 8, 2. bölüm 7.5 puan.
4. bölüm 6.5, 5. bölüm 4 puan3. bölüm en hızlı ilerleyen ama en kötü olan bölüm. 6 puan.
6. bölüm 4 puan.4. bölüm 6.5, 5. bölüm 4 puan