Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

You 5x1

Çok güzel başladı. Çok özlemişim Joe'yu. :D Yine uslu durmayacak belli ki. :D

You 5x2
Bu kızıl saçlı kız kesin bir şeyler çeviriyor. Süperdi yine bölüm. :D

You 5x5
Bronte de bir sıkıntı olduğu belliydi. Bölüm en iyi bölümdü. :D

You 5x6
Canlı yayında bir cinayet işleniyor ve hepsi serbest. Tek o kısım saçma olmuş. Yoksa bölüm çok iyi aktı yine.

You 5x7
Joe sürekli dört ayağının üstüne düşüyor. Çok az bölüm kaldı büyük finale. :(

3 cisim Problemi

1x7

Çok güzel bölümdü. Uzun yıllar sonra olabilecek belki savaş (hala gizemini koruyor) belki başka bir durum ona karşı hazırlanmaya başlamaları müthiş nefes kesici durum.

Dizide CERN deneylerinde ki bilim adamları bir ara gelecekten gelip deneyimizi engellemeye çalıştılar sözü çıkmıştı onu ele alıyor gibi duruyor biraz biraz her yerden bağlıyor dizi :)

You 5x8
Joe, Bronte'nin Love gibi olmasını istiyor biraz aslında. Ama Bronte o kadarını yapmaz gibi. Bölüm çok iyi aktı. :D

You 5x9
O siyahi kız ölmemiş aslında. Şoke oldum. Çok güzeldi finalden önceki bölüm. :D Çok özleyeceğim. :(

You 5x10
Koskoca Joe'yu, son gelen kadın bitirdi. Helal olsun. Bitti artık, büyük boşluktayım. :( :(

Ekli dosyayı görüntüle 134710

Benim ruh hastası dizinin ikinci sezonu geldi..

Dizi bir şekilde izlettiriyor..
Başroldeki çocuğun bakışları beni benden alıyor.
@Mr.At kaçmasaydı onla çekiştirirdik..

Dizi akran zorbalığına dayalı temeli ama kendi içinde de bir hikaye ve kurguya sahip.
Hikayesi var .Bol şiddet ve aksiyon içeriyor.

Bu ikinci sezonu, Netflixin sezon arasını seneler tutmadan hızlıca sürdüğü nadir dizilerden.

@RüzgarGülü @BARON疼痛 @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Yakamoz-Asi
3. Sezonu gelir mi bunun acaba:A

Inganno - Netflix - Mini Dizi - 1. Bölüm

İlk bölüm bitti. Çok iyi başladı. Bakalım başrol erkek cidden iyi biri mi? Umarım ters köşe olur da iyi biri çıkar.

Inganno - Netflix - Mini Dizi - 2. Bölüm

Kadın: ''Oğlum iyi biri değil, ondan uzak dur'' dedi.
Doğru mu bakalım?

Sonunda başladım bende.

Squid Game 1x1

Bölüm önce sıkıcı geçiyor gibi oldu. İlk oyunlar başlayınca merakım giderek arttı ama oyun başlayınca oha ne olduk dedim. Efektler kötü. Dizi sardı şimdilik güzel gidiyor.

Inganno - Netflix - Mini Dizi - 3. Bölüm

Sondaki gelen kız Şakir Paşa'mdaki Aniesi. Çok güzeldi bölüm. :D

Öğlen izlemiştim, yorumu atmayı unutmuşum. :D