Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Dexter: Resurrection 1 x 2
Çok iyi başladı kadro süper :ok::Z
1752312038529.png

Everybody Loves Raymond'u izliyorum şu sıralar, gayet sıcak ve komik bir dizi. İzlemiş miydin? @bazinga
İrlanda’da ki öğretmenim bir dizi Önerdi birde hafta içi hergün 13:00 de yayınlanıyor Home and away bu çetenin peşine düşen hiç bir polis ekibi bulunamamış sebebi ilk önce sevgilisini yemiş öğrendiği için gerçek işini ardından ne olduğunu anlamak ister Meslek ayırt etmeyen bir insan yiyen bir çete Türkiye’de seyredilmesi yasak bizde olsa kaçta yayınlanır uyarlaması olsa @mrt-06

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Biraz denemiştim ama sarmamıştı. Benim Annem Bir Melek'in orijinali değil miydi bu, onu daha çok izlemişimdir. :A
Aaaa evet düşündüm de benziyor. :A

Yani bunu ingilizce izliyorum, dil pratiği için. Eski dizilerdeki İngilizce daha anlaşılır ve temiz. :/

İrlanda’da ki öğretmenim bir dizi Önerdi birde hafta içi hergün 13:00 de yayınlanıyor Home and away bu çetenin peşine düşen hiç bir polis ekibi bulunamamış sebebi ilk önce sevgilisini yemiş öğrendiği için gerçek işini ardından ne olduğunu anlamak ister Meslek ayırt etmeyen bir insan yiyen bir çete Türkiye’de seyredilmesi yasak bizde olsa kaçta yayınlanır uyarlaması olsa @mrt-06
Vize çıkarsa İrlanda'ya gideceğim 14 Ağustos'ta. :D

• Beğendim
Reactions: bazinga
Aaaa evet düşündüm de benziyor. :A

Yani bunu ingilizce izliyorum, dil pratiği için. Eski dizilerdeki İngilizce daha anlaşılır ve temiz. :/

Vize çıkarsa İrlanda'ya gideceğim 14 Ağustos'ta. :D
Home and awayden uzak dur Fair city daha iyi İrlanda dil vizesi için zorluyor Türkiye’nin Durumundan kaynaklı @mrt-06

Son düzenleme:
2 hafta oldu hala ses yok. Umarım haftaya mail gelir yoksa iptal edeceğim.
Zaten red vermeye başlamışlar Türk nüfusu çoğaldı diye Sligo da bir dir okulu Waterford’ta Galway gibi yerler boş Cork ve Dublin çok dolu Drogheda da Türk çok Dundalk belki en az nüfuslu olan yeri @mrt-06

• Üzücü
Reactions: mrt-06
Wednesday 1x5

Wednesday dün gece başladığım dizide 5 bölümü bitirdim. Dizi güzel ilerliyor merak uyandirmasini seviyorum. Devam ediyorum diziye :)

Wednesday 1x5

Wednesday dün gece başladığım dizide 5 bölümü bitirdim. Dizi güzel ilerliyor merak uyandirmasini seviyorum. Devam ediyorum diziye :)
Red Rock Final aslında Sezon finali gibiydi 5.sezon 2020 de 29 şubatta bitti @RüzgarGülü
------

@Bully benim seyrettiğim yabancı dizi ucu açık bitti

wednesday 2x4

@Angelica koş gııı senin yaşıtın birileri de dahil edilmiş diziye:F

Ekran Resmi 2025-08-18 22.12.53.png

akıl hastanesi sahneleri ve amcanın sahneleri izlenesiydi :X
barbie kız ölmeyecek gibi bence yanlış görü:F

• Güldürdün
Reactions: Angelica
The Summer I Turned Pretty 3 x 11

Final bölümüne puanım 7

Belly, iki kardeşi parmağını oynattı ve sonunda Conrad’ı seçti. Kıza çok pis ayar oldum.