8.) Kraliçe, farkında olmadan hem kendi yolunda ki en büyük engeli yok etmeye çalışacak hemde İstihbarata istemeden de olsa yardım edecek. Masanın başındaki en büyük ismi bulan Kate herşeyin farkındadır.
Ancak cevaplanması gereken bir soru vardır.
Kâte, kendi bildiği yoldan mı en büyük düşmanını yok edecektir? yoksa Türk İstihbaratı ile birlikte hareket ederek mi düşmanını yok edecektir?
Zamanında bizde birşeyler karaladık. Tâbi ki birebir aynı şekilde olmadı. Ama sonucu dediğimiz gibi olursa gidiş yolları farklı sonuçta varılan yer aynı deriz. 😂😂Kate ölmedi, Generalin öldü ve intikamı için Teṣkilata yardım ediyor.
İsmi geçiyor.Ne oldu Burak'a![]()
Fragman güzel.Kraliçe dediğim gibi fişini Korkut çekecektir sezon finalinde @TenTen
Yeni bir kötü kadın daha girmiş diziye
Hazım Körmükçü açıklama yapmış, ben değilim demiş ama o sahnedeki mi o değil, yoksa komple mi oynamayacak anlamadım.Ve Albay Nazım için tüm ortam hazırlanır... 🚀🚀🚀
Başka bir oyuncu geliyor diye biliyorum ben.Hazım Körmükçü açıklama yapmış, ben değilim demiş ama o sahnedeki mi o değil, yoksa komple mi oynamayacak anlamadım.![]()
Ve seninkiler buluşur.Teşkilat 144. Bölüm Fragmanı
Enteresan şeyler olmaya gebe bölümler gelecek. İzlemeye devam edelim. 😂 @Yakamoz-AsiVe seninkiler buluşur.
Bölümü bugün izledim. Kraliçe - Korkut yüzleşmesi olmadan ayrılık olmaz![]()
Enteresan şeyler olmaya gebe bölümler gelecek. İzlemeye devam edelim. 😂 @Yakamoz-Asi
Bu sezonun bölümlerini tamamlarım, diğer sezon bakarım durumaEnteresan şeyler olmaya gebe bölümler gelecek. İzlemeye devam edelim. 😂 @Yakamoz-Asi
Şşşş, Mathilda geliyormuş. Öyle diyorlar seversin sen. Hemde bu hafta diyorlar. Bence 143'ü izle. Güncele yetiş.. 😎Ben daha 143ü izlemeye motivasyon bulamadım 144 fragmanı gelmiṣ üstüne sen izlemeye devam edelim diyorsun.![]()
Şşşş, Mathilda geliyormuş. Öyle diyorlar seversin sen. Hemde bu hafta diyorlar. Bence 143'ü izle. Güncele yetiş.. 😎![]()