Royal_Highness
Ayın En Favori Üyesi
- Reaksiyon puanı
- 4,923
- Puanı
- 450
Sihirli annem biriz’in PDF olmuş kitabı şeklinde mi
Gerçek mi bu?
Bu filme gidilir bence de, hem nostalji olur hem de özlenen karakterleri bir kez daha izleme şansıGerçek mi bu?
Şaka sanmıştım daha önce gördüğümde. Film hali izlenilebilir. Fantastik türk filmi hmm iyi fikir. Göz atılabilir hem de nostalji yaşarız![]()
O pankek olayı berbattı umarım onu değiştirmişlerdi kitabını yaptılar sinema filminin pandemiden kaynaklıBu filme gidilir bence de, hem nostalji olur hem de özlenen karakterleri bir kez daha izleme şansı
elde edilir![]()
Afiyet olsun.
bu defa sarışın Angus da almış kadroya bir taneAfiyet olsun.![]()
Kimmiş o?bu defa sarışın Angus da almış kadroya bir tane![]()
damdaki kemancı dizisindeki oğlanKimmiş o?
O mu sarışın dediğin?damdaki kemancı dizisindeki oğlan![]()
Sosyal medyada karşıma çıktığı kadarsormayi unuttum - bu diziyi - sen izledin mi ?![]()
Sihirli Annem hepimiz birizde Dudu'nun ikinci üvey kardeşini Evrim akın oynayacak Gogo rolünde Kutsi Doğum perisi olarak oynayacak Gamze karta'da Akaşa rolünde oynayacak @cokiyitvci @xemrexxxSosyal medyada karşıma çıktığı kadar![]()
Aaa Evrim mi? Harika olur.Sihirli Annem hepimiz birizde Dudu'nun ikinci üvey kardeşini Evrim akın oynayacak Gogo rolünde Kutsi Doğum perisi olarak oynayacak Gamze karta'da Akaşa rolünde oynayacak @cokiyitvci @xemrexxx
Tahminime göre Evrim akın Yarı cadı yarı periyi oynayacak @Dosi
Fantastik 4 lu dikkatimi çekti. Uzun zaman sonra neden olmasınSadece Temmuzda 3 tane baba film var...
Hepsi arka arkaya.
Jurassi Park
Superman
Fantastik 4 lü..
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @EmreOzansoy @batuhankaralar @xemrexxx @Dante @bazinga @HollyDemon ☾☆ @BARON疼痛 @Gerekli24
Bugün İzlediğim Tunderbolts u Fantastik 4 bağladılar..Fantastik 4 lu dikkatimi çekti. Uzun zaman sonra neden olmasın
Superman kim oynuyor acaba. O önemli![]()
Süper kahraman filmlerini bende seviyorum. Eskiden daha çok severdim hatta şimdiye nazaranBugün İzlediğim Tunderbolts u Fantastik 4 bağladılar..
Ya galiba @mesmeso ve @Polat Şaşmaz da bu Marvel dünyasına aşinaydı 😄