ben bilgilerini paylaşınca ilgini çekiyor amaHer parlak ilgimi çekecek diye bir kaide mi var?![]()
ben bilgilerini paylaşınca ilgini çekiyor amaHer parlak ilgimi çekecek diye bir kaide mi var?![]()
Sen ortada kalma diye öyle gösteriyorum.ben bilgilerini paylaşınca ilgini çekiyor ama![]()
paylaştığım fotoları profil resmi bile yapıyorsunSen ortada kalma diye öyle gösteriyorum.![]()
Uydurma.paylaştığım fotoları profil resmi bile yapıyorsun![]()
Hahah uyum farkı 🤓
Güzel duruyor. Güzel yansımış eski ruhu tazelemek için izlemek iyi olurmerakla beklediğim bir film sinemaya kesinlikle gideceğim galiba kışın gelecek .fenerbahçeli arkadaşlar isterlerse bakabilirler. @RüzgarGülü
Ben ne alaka?
Ben ne alaka?
serhat 65 tekrar aldırırdı o sahnede
Aaa neden iğrençti soğan mı yemişler öncesinde.
önceki dizide abi-kardeşi oynamışlardı kızcağız garipsemiş o yüzdenAaa neden iğrençti soğan mı yemişler öncesinde.![]()
Yuhhh çok haklılar başka oyuncu mu kalmadı.önceki dizide abi-kardeşi oynamışlardı kızcağız garipsemiş o yüzden![]()
Rahmetsiz Çiğdem oğlanın totosunu beğenip 39 mesaj yazmıştı konuya ; o garipsemezdiYuhhh çok haklılar başka oyuncu mu kalmadı.
Banane be ondan. .ssRahmetsiz Çiğdem oğlanın totosunu beğenip 39 mesaj yazmıştı konuya ; o garipsemezdi![]()