Drama @Angelica dan sorulur sen ne diyorsun drama demek Melo demekDrama işlerinden anlarlar mi ki anlarlarsa neden olmasın![]()
Drama @Angelica dan sorulur sen ne diyorsun drama demek Melo demekDrama işlerinden anlarlar mi ki anlarlarsa neden olmasın![]()
Deneme çekimi videoları bekliyoruz o zamanDrama @Angelica dan sorulur sen ne diyorsun drama demek Melo demek![]()
@Angelica hepsini parçalar... Tek başına kaçırır bıyıklıyı 😁😁😊Ay resmen böyle konulu film mi yapıyorlar? 😱 Film ayağına adamı gerçekten kaçırırlarsa görürüm o zaman.![]()
Psikolojik destek alıyor mu? İçi çürür insanın be.Tabikii günde 783622 dizi izler benim melom hepside dramatik de mi gızz @Angelica![]()
Benden kaçırabilir mi orası muamma.@Angelica hepsini parçalar... Tek başına kaçırır bıyıklıyı 😁😁😊
Sende bunlara inanıyormusunPsikolojik destek alıyor mu? İçi çürür insanın be.![]()
İnanmamam için geçerli bir sebebin var mı?Sende bunlara inanıyormusun![]()
2 yıl dizi ve film izleme inanayım deeeİnanmamam için geçerli bir sebebin var mı?![]()
Varİnanmamam için geçerli bir sebebin var mı?![]()
Bak ya acıması da yokDert etmem pert ederim, sorry.![]()
Burak Özçivit, fantezilerini film yapmışBöyle saçma filmler izlemek de iyi olur kafayı resetlemek açısından bekliyoruz bakalım
![]()
Drama işlerinden anlarlar mi ki anlarlarsa neden olmasın![]()
Ay resmen böyle konulu film mi yapıyorlar? 😱 Film ayağına adamı gerçekten kaçırırlarsa görürüm o zaman.![]()
Drama @Angelica dan sorulur sen ne diyorsun drama demek Melo demek![]()
Abla , bu fırfır bilmez. Melo cebinde selpaksız dolaşamaz.@Angelica
@Angelica hepsini parçalar... Tek başına kaçırır bıyıklıyı 😁😁😊
Bizim forumdaki dişiler + @serhatt tiktağını sıralamışlarSende bunlara inanıyormusun![]()
Halimden memnunum ben
------
Drama aşığı olduğum doğrudur![]()
Ahajaajajajaan bu iyiydi.2 yıl dizi ve film izleme inanayım deee![]()
Söyle dinliyorum.
Çok uzun anlatamamAhajaajajajaan bu iyiydi.
Söyle dinliyorum.![]()