Gülüşlerimiz yeter 🫠 🫠Valla dizi seni tatmin etmek icin elinden geleni yapiyor ne diyeyim simdi![]()
Gülüşlerimiz yeter 🫠 🫠Valla dizi seni tatmin etmek icin elinden geleni yapiyor ne diyeyim simdi![]()
Kadının 7.5 milyon takipçisi var. Yalnız değilim. 😄😅🥰
Ne çiftler harcandı bea. Bu nedir yani. 😄😄Harcadılar bu aṣkı
Ne çiftler harcandı bea. Bu nedir yani. 😄😄
Benimki de harcanıyor 😁 Tuzum kuru değil. 😄Senin tuzun kuru tabi![]()
Bi de bu var
Bunuda unutmayalım lütfen Yakamozcum. Nasılsa mutluyuz bakkk. 😄![]()
![]()
Harcayaraklar bizi Matmazel. Ama yinede sevmiyelim mi bee. 😍🥰😅Bi de bu var
Neslihana kendi yüzünü nakledip devam etseydi bariHarcayaraklar bizi Matmazel. Ama yinede sevmiyelim mi bee. 😍🥰😅
2/3 bölümümüz kaldı diye düşünüyorum. Ama keşke hikayesi devam edebilse. ☺️Neslihana kendi yüzünü nakledip devam etseydi bariKate devam edemez ilerde. Yakışırdı teşkilata.
Bu bölüm artık ifşa olduğunu anlayacak gibi. 2. Fragman nerde kaldı bi gelseydi![]()
Yok ya bi zahmet çıksın artık. Kötü karakterli miladı doldu2/3 bölümümüz kaldı diye düşünüyorum. Ama keşke hikayesi devam edebilse. ☺️
GeldiNeslihana kendi yüzünü nakledip devam etseydi bariKate devam edemez ilerde. Yakışırdı teşkilata.
Bu bölüm artık ifşa olduğunu anlayacak gibi. 2. Fragman nerde kaldı bi gelseydi![]()
En azından sezon finalini göreydik be hacı. 😅 Konu değişiyor yalnız. İnşallah bu hafta dizinin hızına yetişebiliriz. ☺️😁
Zamanında yazmıştım. Kate yakalanır ama bir şekilde kaçar. Biraz oyalanırız ve sezon finalinde artık veda ederizEn azından sezon finalini göreydik be hacı. 😅 Konu değişiyor yalnız. İnşallah bu hafta dizinin hızına yetişebiliriz. ☺️😁
Sezon finali isr iyi. En az 5 haftamız daha var demektir. 😅Zamanında yazmıştım. Kate yakalanır ama bir şekilde kaçar. Biraz oyalanırız ve sezon finalinde artık veda ederiz![]()
Bugün herkes anlaşmış gibi telefon trafiğim susmadıKraliçe neden Korkut değilde Ejder üzerinden plan kurdurttu. Ben bir şey mi kaçırdım tam zamanlı diziyi izlerken? 🤔🫣
İnşallah spoiler değildir ama bizim kraliçe Rus Ajanı çıktı. 😄😄 Önümüzdeki senede olabilir yani anlayacağın. Yeni senaryo Kâte yaramış gibi. Ömrü uzadı. Benim için sorun yok tâbi.Bugün herkes anlaşmış gibi telefon trafiğim susmadıÇok detaylı bakamadım ama en başından bir boşluk oluştuğu belli. Kraliçe ifşa olduğunu başka türlü öğrenmeliydi.
Korkut üzeri olsa hemen Teşkilat’ın eline düşerdi. Senaryonun uzaması adına Ejder oldu.
Ejder’in bu konuda elinin uzun olduğu bu işleri iyi bildiği için ondan yardım istendi.